Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationskonsulent til Aarhus BSS, Campus Herning

Aarhus Universitet

Aarhus, Østjylland

Indrykket
22-08-2019
Kontakt
Aarhus Universitet
Tåsingegade 3
8000
Aarhus C
Tlf
87150000
Praktisk information
Oprettet
22-08-2019
Udløber
09-09-2019
Kviknummer
330077208
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du kompetencer inden for storytelling, sociale medier, grafisk produktion og web? Har du lyst til at blive en del af et kreativt og professionelt miljø, hvor der er højt til loftet og god plads til humor? Så er jobbet som kommunikationskonsulent sikkert noget for dig!

Kommunikationskonsulent hos Aarhus BSS Kommunikation
Aarhus BSS Kommunikation søger en kommunikationskonsulent, som kan skrive skarpt og engageret om forretningsudvikling, teknologi, forskning og uddannelse.

Vores nye kommunikationskonsulent skal bidrage til at styrke kendskabet til de videregående uddannelser, som udbydes af Institut for Forretningsudvikling og Teknologi i Herning. Indsatsen for at skabe præference for instituttets uddannelser er en væsentlig del af jobbet, og det er derfor en fordel, hvis du har erfaring med rekruttering fra tidligere ansættelser.

Du får kontor i Herning, hvor instituttets forskere og studerende arbejder i tæt samspil med det omkringliggende erhvervsliv, og hvor forretningsudvikling og iværksætterånd er naturligt integreret i hverdagen. Du bliver samtidig en del af Aarhus BSS’ kommunikationsafdeling og skal deltage i redaktionsmøder, kompetenceudvikling mv. i Aarhus-afdelingen ca. 1 dag om ugen. Du får reference til kommunikationschefen for Aarhus BSS.

Vi leder efter en udadvendt kommunikationskonsulent, der kan skabe synlighed og engagement omkring instituttets aktiviteter. Derudover er det væsentligt, at du formår at opbygge gode relationer til studerende, forskere, og ledelse - samt til eksterne samarbejdspartnere i form af erhvervsliv, medier, kommuner mv.

Se her for en nærmere beskrivelse af Institut for Forretningsudvikling og Teknologi og Aarhus BSS Kommunikation.

Faglige og personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du:

  • har erfaring med storytelling, grafisk produktion (Adobe-pakken) og sociale medier
  • har stærke mundtlige såvel som skriftlige kompetencer på både dansk og engelsk
  • har erfaring med at arbejde i et CMS system
  • har en relevant videregående uddannelse (f.eks. cand.ling.merc. eller journalist).
  • kan producere korte videoer til web og sociale medier
  • Selvstændigt kan klargøre tekstoplæg til div. medier – og agere proaktivt ifm. kommunikationstiltag

Det vil være en fordel, hvis du:
  • har erfaring med rekruttering og markedsføring, gerne fra andre uddannelsesinstitutioner.

Aarhus BSS Kommunikation
Aarhus BSS Kommunikation er en del af administrationscentret på Aarhus BSS. Afdelingen består af 14 ansatte, der arbejder med markedsføring, digitale medier, oversættelse, SoMe, presse mv. Vi understøtter kommunikationen på fakultetets seks institutter og har ansvar for at styrke fakultetets brand som en af Europas største business schools med et internationalt udsyn og tætte relationer til samfundet omkring os.

Institut for Forretningsudvikling og Teknologi (BTECH) ) Aarhus BSS, Campus Herning
BTECH er en del af Aarhus BSS, Aarhus Universitet – et top 100 universitet.

BTECH er beliggende i Herning, hvor vi udbyder bacheloruddannelser inden for forretning (HA) og ingeniørområdet, to kandidatuddannelser (cand.poly og cand.merc) samt HD og Diplom i ledelse.

BTECH arbejder tæt sammen med industrien om virksomhedsudvikling og ny teknologi, og mange af vores forskningsprojekter udspringer af dette samarbejde.

BTECH har 1.750 studerende, heraf ca. 1.250 fuldtidsstuderende og 500 deltidsstuderende. ?Der er ca. 85 fastansatte medarbejdere og ca. 25 timelærere på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi.

Arbejdssted
Birk Centerpark 15, DK-7400 Herning og Tåsingegade 3, DK-8000 Aarhus C.

Hvis du har spørgsmål
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Aase Bak, aasebak@au.dk, tlf.: 8715 2221 eller tlf.: 2183 4687, eller institutleder Anders Frederiksen, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, afr@btech.au.dk eller tlf.: 6162 0207.

Hvis du har behov for hjælp til at uploade din ansøgning eller har spørgsmål vedr. rekrutteringsprocessen, bedes du kontakte HR-supporter Rikke Horsted Bundgaard, tlf.: 8715 3551, e-mail: rhb@au.dk.

Krav og vilkår
Løn og arbejdsvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten eller anden relevant overenskomst. Der er tale om en 37-timers stilling, og du forventes at tiltræde 1. oktober 2019 eller snarest muligt herefter.

Ansøgningsfrist er 9. september og første runde samtaler forventes afholdt i uge 38 i Herning.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
9. september 2019

 

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Aarhus Universitet
Tåsingegade 3
8000
Aarhus C
Tlf
87150000
Praktisk information
Oprettet
22-08-2019
Udløber
09-09-2019
Kviknummer
330077208
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed