Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationskonsulent (barselsvikariat) til Københavns VUC

Københavns VUC

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-03-2023
Kontakt
Københavns VUC
Vognmagergade 8
1120
København K
Tlf
31411716
Praktisk information
Oprettet
22-03-2023
Udløber
10-04-2023
Kviknummer
331544548
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vores ene kommunikationskonsulent går på barsel, og KVUC søger derfor en dygtig barselsvikar, der er interesseret i at arbejde med bl.a. webredaktion, sociale medier og digital markedsføring.

Kommunikationsafdelingen på KVUC består af to kommunikationskonsulenter, en webkoordinator og to studentermedhjælpere.

Du vil komme til at arbejde med egne ansvarsområder i tæt samarbejde med dine kollegaer i kommunikationsafdelingen og på tværs af organisationen.

Dine opgaver

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • Redaktion af KVUC’s hjemmeside, herunder produktion og opdatering af indhold samt løbende søgemaskineoptimering
  • Koordinering, optimering og evaluering af markedsføringskampagner i samarbejde med eksterne leverandører, primært på Google og sociale medier
  • Drift og evt. udvikling af KVUC’s sociale medier, herunder indholdsproduktion
  • Udvikling og opdatering af digitalt og trykt materiale samt lettere grafisk arbejde i InDesign og Photoshop
  • Fotografering og videooptagelser samt -redigering fx i forbindelse med arrangementer på skolen
Derudover indgår du i løsningen af daglige opgaver i kommunikationsafdelingen og deltager i tværgående projekter efter løbende behov.

Personlige og faglige kvalifikationer

Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation, medier, markedsføring eller lignende, og at du har lyst til at arbejde i en kompleks organisation med mange forskellige faglige profiler.

Fra din uddannelse eller tidligere jobs har du erfaring med digital markedsføring og drift af sociale medier. Vi ser også gerne, at du kan arbejde redaktionelt i CMS.

Vi vægter gode skriftlige kompetencer højt, og du skal kunne skrive korte og lange tekster til forskellige platforme og målgrupper. Du må meget gerne have blik for visuel kommunikation og kunne arbejde med design af grafiske materialer i InDesign og Photoshop.

Som person er du god til at arbejde selvstændigt, men også i et lille team, hvor forskellige hensyn skal afvejes. Du er i stand til selv at balancere og prioritere forskellige arbejdsopgaver. Du har blik for detaljen, men kan samtidig holde overblikket over større informationsmængder.

Om stillingen
Stillingen er et tidsbegrænset barselsvikariat på 6,5 måned, men med mulighed for forlængelse. Med start d. 15. juni. Arbejdstiden vil være 37 timer om ugen. Vi arbejder inden for fleksible rammer, så arbejdsliv og familieliv kan hænge sammen. Løn efter gældende relevant overenskomst.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest d. 10.4.23. Samtaler forventes at blive afholdt i uge 16 og 17. Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Nathalia Hammer Munch på tlf. 30104196 eller mail nath@kvuc.dk.

Vil du vide mere?

KVUC er Københavns største voksenuddannelsescenter med 300 medarbejdere og mere end 9.000 kursister (2.800 årskursister). Vi tilbyder fleksible og kompetencegivende uddannelse til unge og voksne på både HF, AVU og FVU-niveau samt ordblindeundervisning og GS. Vores uddannelser udbydes både som holdundervisning og som individuel fjernundervisning. Vores kursister har mulighed for at uddanne sig på mange niveauer i forløb designet til lige netop deres behov. KVUC er et naturligt valg for kursister, der har brug for at dygtiggøre sig til fx dansk, tage en ungdomsuddannelse eller supplere fag til videre studier, hvor vi blandt andet er den største enkeltstående leverandør af studerende til Københavns Universitet. KVUC er en selvejende uddannelsesinstitution under staten. KVUC ligger midt i København og er præget af storbyen, dens liv og befolkning. Du kan læse mere om KVUC på vores hjemmeside www.kvuc.dk.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Københavns VUC
Vognmagergade 8
1120
København K
Tlf
31411716
Praktisk information
Oprettet
22-03-2023
Udløber
10-04-2023
Kviknummer
331544548
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed