Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationschef til ATP Ejendomme

ATP

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-04-2023
Kontakt
ATP
Praktisk information
Oprettet
23-04-2023
Udløber
04-05-2023
Kviknummer
331543149
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Ejendomsadministrator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Du bliver leder af Kommunikation & Marketing, der består af fem kolleger, der alle supplerer hinanden med forskellige fagligheder og kompetencer inden for kommunikation, marketing, branding, presse og grafisk arbejde.

Vores hverdag er drevet af skaberlyst og udvikling kombineret med et godt socialt miljø og et ønske om at lykkes sammen. Vi har en stærk teamånd og bruger hinanden til at udvikle os ved blandt andet at give og efterspørge feedback. Vores vigtigste opgave er at understøtte forretningen ved hjælp af strategisk kommunikation, markedsføring og visuel identitet, og som kommunikationschef får du en vigtig rolle i dette arbejde.

Hver dag arbejder vi på at styrke relationen til vores kunder - at have en tæt, tillidsfuld og kontinuerlig dialog. Arbejdet med at bygge stærke kunderelationer er kommunikationsteamet også dybt engageret i, blandt andet når vi afholder kundearrangementer og kommunikerer om vores værditilbud til kunderne. I fremtiden kommer dette område til at fylde endnu mere for vores kommunikationschef, der også får til opgave at omsætte vores datagrundlag til konkrete kommunikationsløsninger til gavn for kunder. Nytænkning i forhold til strukturering af data, og hvordan vi tilrettelægger kommunikationen i forhold til kundernes behov og med en klar kant til markedet, hører således også ind under kommunikationschefens ansvarsområde.

Du bliver en del af ledelsesgruppen i ATP Ejendomme og kommer til at referere til vores CEO Martin Vang Hansen.

Dine opgaver og ansvarsområder inkluderer herudover:

  • Ledelse, herunder faglig og personlig udvikling af dine medarbejdere
  • Sikring af en skarp, transparent og åben kommunikation på ATP Ejendommes kanaler (bl.a. LinkedIn, Instagram, website, intranet) der understøtter porteføljestrategien og forretningskritiske mål
  • Overordnet presseansvar, herunder sikre at pressehåndteringen understøtter forretningens store dagsordener
  • Strategisk rådgivning af CEO, direktionsmedlemmer samt øvrige ledere i forskellige kommunikationssammenhænge
  • Kommunikation af ESG-indsatser samt strategiske partnerskaber
  • Udarbejdelse af profilartikler samt drive processen for ATP Ejendommes årsrapport.

Dit hjerte banker for...
at bruge din solide erfaring til at sætte strøm til de gode historier i ATP Ejendomme. Med i bagagen har du en relevant videregående uddannelse inden for områderne kommunikation, information, medievidenskab, journalistik eller lignende, samt minimum otte års erfaring fra en lignende stilling med ledererfaring. Som leder går du forrest og vægter et åbent og tillidsbaseret arbejdsmiljø med fokus på udvikling og at få det bedste frem i hver medarbejder.
Du er en dygtig og erfaren kommunikatør - når det gælder intern såvel som ekstern kommunikation - med stærke strategiske evner og god forretnings- og organisationsforståelse. Dertil har du solid erfaring med pressearbejde, ligesom vi også gerne ser, at du har arbejdet med forandringskommunikation.
Som person er du udviklingsparat, bidrager med nye idéer og kan træffe store beslutninger.
Organisatorisk får du en stor berøringsflade, og det er derfor vigtigt, at du er god til at opbygge relationer og har gode samarbejdsevner på tværs af afdelinger og fagligheder.

Vil du udleve dit potentiale og være en del af en organisation med høje ambitioner?
Kommunikation & Marketing er en del af en organisation, der består af mere end 130 specialister inden for investering, byggeri og service. Vi har en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både ældre ejendomme, nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter. Vores omgangstone er uformel, og du vil opleve en organisationen bygget på værdierne åbenhed, integritet og ambition.

Vil du gerne vide mere om os?
Læs årsrapporten her - ATP Ejendomme (atp-ejendomme.dk)

=dig? Så glæder vi os til at høre fra dig
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig senest tirsdag den 11. april. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Martin Vang Hansen på tlf. 40 80 48 72.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
ATP
Praktisk information
Oprettet
23-04-2023
Udløber
04-05-2023
Kviknummer
331543149
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Ejendomsadministrator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed