Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kollega med særlig interesse for hydrologi, veje og bygninger til Naturstyrelsen Bornholm

Naturstyrelsen, Bornholm

Bornholm

Indrykket
29-09-2023
Kontakt
Naturstyrelsen, Bornholm
Ekkodalsvejen 2
3720
Aakirkeby
Tlf
30946237
Praktisk information
Oprettet
29-09-2023
Udløber
25-10-2023
Kviknummer
331578938
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Biolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Hos Naturstyrelsen Bornholm søger vi en ny kollega, som har lyst og evner til at påtage sig de mere tekniske ansvarsområder på Naturstyrelsens arealer på Bornholm; hydrologi, veje, bygninger, maskiner og IT.

Du kommer til at indgå i et tæt dagligt samarbejde med et driftsteam med to skovfogeder, der har mange års erfaring. Du vil desuden få støtte fra de øvrige kollegaer på Bornholm og i resten af organisationen – i Naturstyrelsen er man aldrig alene. Du kommer således til at deltage i netværk og samarbejde på tværs af vores lokale enheder og hovedkontor.

Naturstyrelsen Bornholm forvalter ca. 4.300 hektar skov og natur på Bornholm. Arealer som er vigtige elementer i Bornholms markedsføring, turisme og vækst, der i høj grad baserer sig på natur, kultur og friluftsliv. Vi varetager naturbeskyttelse, friluftsliv, formidling og skovdrift på godt syv procent af øens areal. Områderne vi forvalter inkluderer ikoniske naturområder som Almindingen, Hammerknuden, Slotslyngen, Rø Plantage og Blykobbe Plantage. Derudover vedligeholder vi vigtige fortidsminder som Hammershus, Gamleborg, Lilleborg, Rispebjerg og helleristningsfelter.

Ansvarsområder
Hos os vil du få ansvaret for flere nøgleområder:

  • Hydrologi; et meget vigtigt element i genskabelse af en naturlig dynamik er vand. Vi arbejder derfor målrettet på at tilbageholde vandet på udvalgte naturarealer. Du skal derfor interessere dig for, hvordan man planlægger, får tilladelser til og gennemfører projekter, som forvandler tør natur til våd natur.
  • Bygningsdrift og administration; i samarbejde med Naturstyrelsens centrale bygningsadministration er du ansvarlig for alle byggeprojekter på enheden herunder nedrivninger, byggeansøgninger, udbud og lejemål etc.
  • Drift og vedligeholdelse af infrastruktur i form af veje og parkeringspladser i vores naturområder.
  • Indkøb og drift af maskiner og køretøjer.
  • Sikring af et sikkert og sundt arbejdsmiljø som vores arbejdsmiljøleder
  • Kontaktperson til NST-IT omkring vores tekniske IT-miljø; udskiftning af PC’er, mobiltelefoner m.v.
Kvalifikationer
Vi søger en passioneret og teknisk interesseret naturforvalter til at styrke vores team.

Dine ansvarsområder indebærer mange tekniske opgaver og beskrivelser, og det er vigtigt, at du har en interesse i at forstå og beskrive tekniske projekter herunder, at du kan anvende digitale teknologier til at understøtte arbejdsopgaverne. Det vil således være en fordel, hvis du har erfaring med f.eks. GIS, hydrologimodellering, bygningskonstruktioner- og tegninger, maskinteknologi etc.

Vi forestiller os, at du enten har en teknisk baggrund med interesse for naturforvaltning – eller at du er naturforvalter med en teknisk interesse. Det kunne være med en uddannelse som fx konstruktør, skov- og landskabsingeniør eller miljøingeniør. Vi er åbne for alle uddannelsesbaggrunde – det vigtigste er, at dine kompetencer matcher opgaverne.

Som naturtekniker skal du også have en evne til at arbejde både selvstændigt og i samarbejde med kolleger fra forskellige faggrupper, samt eksterne parter i form af kommune og borgere.

Du skal tage ansvar for hele kæden i opgaveløsningen og følge den helt ud til gennemførelsen på arealerne. Du får derfor meget kontakt med eksterne og interne leverandører og med erhvervsuddannede medarbejdere på enheden. Du skal evne at etablere et samarbejde, så vi får de bedste og billigste løsninger.

Du skal have forståelse for og gerne erfaring med at arbejde som embedsmand i en politiskstyret organisation.

Vi tilbyder
Som en del af Naturstyrelsen Bornholm vil du blive en vigtig medspiller i arbejdet med at bevare og beskytte Bornholms enestående natur og kulturarv. Du vil samarbejde med dedikerede kolleger, hvor gensidig tillid og respekt er en kerneværdi. Vi tilbyder dig muligheden for at udnytte dine faglige kompetencer til at skabe konkrete resultater.

Du bliver en del af en funktionærgruppe på otte personer, der har enhedskontoret i Ekkodalen som udgangspunkt for deres daglige arbejde. Der ud over får du samarbejde med seks erhvervsuddannede kolleger plus elever, som arbejder ude på arealerne. Vi sætter pris på et uformelt og humørfyldt samarbejde på tværs af funktioner og uddannelser. Og vi kalder det selv for Danmarks smukkeste arbejdsplads.

Løn- og Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademikerorganisationer for akademikere i staten (Akademikeroverenskomsten). Eller i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 - Centralorganisationen af 2010 (LC/CO10 - fællesoverenskomsten) samt tilhørende organisationsaftale for skov- og landskabsingeniører eller tilhørende organisationsaftale for bygningskonstruktører i staten.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Naturstyrelsen Bornholm, Ekkodalsvejen 2, 3720 Aakirkeby. Hvis du er interesseret, er der mulighed for leje af en attraktiv medarbejderbolig smukt beliggende i Almindingen.

Det er et krav, at du har kørekort til personbil.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis m.m. senest den
25. oktober 2023. Samtaler forventes afholdt fredag den 3. november.

Yderligere oplysninger
Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skovrider Søren Friese på tlf. 30 94 62 37/ sfr@nst.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og byde dig velkommen til Naturstyrelsen Bornholm!

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Naturstyrelsen, Bornholm
Ekkodalsvejen 2
3720
Aakirkeby
Tlf
30946237
Praktisk information
Oprettet
29-09-2023
Udløber
25-10-2023
Kviknummer
331578938
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Biolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed