Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køge Kommune søger en teamleder der kan sætte en tydelig, driftssikker, og kærlig kurs for Nørremarkens plejehjem

Køge Kommune

Køge, Midtsjælland

Indrykket
21-05-2022
Kontakt
Køge Kommune
Torvet 1
4600
Køge
Praktisk information
Oprettet
21-05-2022
Udløber
19-06-2022
Kviknummer
331167620
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Motiveres du af at lede et plejehjem i udvikling, så har vi brug for dig.
På kort sigt er din opgave at falde til, stikke en finger i jorden og afkode det DNA som fagligheden og arbejdsmiljøet bygger på. På længere sigt er opgaven at lede, motivere og sikre videreførelse af den gode igangværende faglige udvikling
.

Om os:

Vores nuværende teamleder har fået et nyt job, og vi søger derfor en ny teamleder. Du skal sammen med den dedikerede medarbejdergruppe medvirke til at fagligheden er høj samtidig med, at der findes praktiske løsninger på hverdagens udfordringer. Vi søger en teamleder med en inddragende ledelsesstil, og tydelige visioner for samarbejdet med medarbejdere, beboerne og deres familier.

Nørremarkens plejehjem danner ramme, hjem og bolig for 45 beboere. Plejehjemmet er opdelt i 3 afdelinger, hvoraf 2 af afdelingerne er særligt målrettet til beboere med demens. Derudover er der en nedlukket afdeling med 16 boliger, der er blevet renoveret for genåbning ved boligbehov.

Som teamleder får du ansvar for den daglige personaleledelse af ca. 50 engagerede medarbejdere, den faglige kvalitet og den daglige drift, herunder styringen af økonomien. Du vil indgå i et lederteam, der vægter samarbejde og sparring på tværs af plejecentre og øvrig organisation højt.

Du kan læse mere om jobfunktionen som teamleder, og Køge kommunes værdi og ledelsesgrundlag i følgende links:

Funktionsbeskrivelse teamleder.docx

Værdighedspolitik.pdf

Ledelsegrundlag - kort version.pdf

Om dig:

Du kan lede og fastholde dygtige og engagerede medarbejdere, og vil være med til at udvikle og kvalitetssikre opgaveløsningen på Nørremarken. Du er uddannet sygeplejerske, social og sundhedsassistent, eller har lignende sundhedsfaglig uddannelse. Du ønsker os, at du har lederuddannelse og ledererfaring. Men du kan også være på vej til dit første lederjob og dermed kvalificeret gennem anden relevant erfaring. Derudover vil vi lægge vægt på at du:

  • Formår med anerkendende og ligeværdig kommunikation at sætte tydelig retning, og formidle visionen så den omsættes til praksisnære og mærkbare handlinger på hele Nørremarken.
  • Står sikkert i din faglighed og dit ledelsesrum, og håndterer komplekse situationer med ro og overblik. Går forrest i arbejdet med at skabe et samlet hus, hvor vi arbejder på tværs af fagligheder og sammen med beboere, pårørende, og frivillige sikrer et godt hverdagsliv for beboerne på Nørremarken.
  • Er lyttende og lydhør overfor medarbejdernes ideer og ønsker til faglig udvikling, og samtidig kan skabe engagement og fastholde faglig stolthed.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen ønskes besat fra 1. august 2022

Samtaler vil blive holdt d. 21.6.2022. Hvis vi vurderer at 2. samtale er relevant, vil denne finde sted fredag d. 24. juni 2022.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”søg stillingen” og vedhæft din ansøgning og dit CV.

Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk

Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Køge Kommune
Torvet 1
4600
Køge
Praktisk information
Oprettet
21-05-2022
Udløber
19-06-2022
Kviknummer
331167620
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed