Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klyngeleder til Område Brønshøj/Vanløse - Klynge A

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-08-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
51623575
Praktisk information
Oprettet
23-08-2019
Udløber
11-09-2019
Kviknummer
330077561
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Forstander
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du en stærk faglig leder? Har du en inkluderende profil og høje ambitioner for børns trivsel, læring og udvikling? Så er en af to klyngelederstillinger i Brønshøj/Vanløse Klynge A måske noget for dig.

Vi søger en fagligt dygtig og ambitiøs klyngeleder med en stærk inkluderende profil til et klyngeleder team på to. Klyngen beståer af syv daginstitutioner i område Brønshøj/Vanløse under Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune. Fem af daginstitutionerne ligger i det udsatte boligområde Tingbjerg.

Vores to klyngeledere skal sammen fortsætte udviklingen af klynge A, der er i gang med en stærk faglig udvikling med fokus på børnenes trivsel og læring; en proces, der tager afsæt i de nye styrkede læreplaner.

Klyngen skal indgå konstruktivt i byudviklingen af Tingbjerg. Byudviklingen lægger op til en fortætning af bebyggelsen i området og en ændring af beboersammensætningen, hvor klyngen skal tilbyde attraktive højkvalitetsdaginstitutioner.

Vi søger en klyngeleder, som

 • har en stærkt inkluderende profil med solid ledererfaring og gerne med erfaring med at lede andre ledere
 • har viden om og erfaring med at lede høj kvalitet i dagtilbud
 • evner at lede fagligt og udvise professionel dømmekraft
 • kan håndtere og respondere i den kompleksitet, flertydighed og usikkerhed, som opstår i udfordrende situationer
 • kan lede ind i de professionelles læringsrum og praktisere forandringsledelse
 • kan lede og udvikle den pædagogiske praksis gennem ledelse af de pædagogiske ledere og ved at lytte til og inddrage medarbejderne og involvere sig i deres faglige udvikling og trivsel
 • kan sikre det gode samarbejde gennem en tydelig, motiverende og løsningsorienteret kommunikation med både medarbejdere, børn, forældre, klyngebestyrelse og andre samarbejdspartnere
 • arbejder ud fra, at klyngeledelsesteamet er den primære drivkraft for klyngens udvikling, og at det er teamet, som skal drive den forandringsproces, der finder sted, med visionære og målrettede klyngeledere i spidsen
 • er positiv, energisk, konkret og løsningsorienteret i forhold til de mange forskellige opgaver, som en klyngeleder arbejder med i hverdagen
 • har relevant lederuddannelse
I København har vi store forventninger til, at ledelsen af vores klynger foregår med et tydeligt fokus på udviklingen af klyngen og med fokus på mål og resultater. Det kræver en tydelig og stærk ledelse, som kan arbejde med klare mål og forventninger i dagligdagen, og som kan sikre, at alle klyngens medarbejdere arbejder i fælles retning.

Vi har klare forventninger til, hvilke kompetencer vores klyngeledelsesteam skal besidde, og hvilke indsatsområder klyngeledelsen skal prioritere, for at det har en god effekt på børnenes udvikling. Forventningerne er beskrevet i klyngeledelsesprofilen for de københavnske klyngeledelser.
Se beskrivelse af klyngeledelsesprofilen her.

Vi tilbyder
Som kommende klyngeleder bliver du en del af et klyngeledelsesteam, der består af to klyngeledere og syv pædagogiske ledere, der hver især er ledelsesmæssigt ansvarlig for en af klyngens enheder. Du har kontor i en af disse enheder.

Du vil blandt andet have ledelsesmæssigt ansvar for

 • den daglige ledelse af de pædagogiske ledere i udviklingen af hver enheds pædagogiske læreplan, herunder udvikling af praksis og de pædagogiske, inkluderende læringsmiljøer
 • ledelse af faglige handlingsplaner i tre enheder
 • småbørnsløftet – obligatorisk læringstilbud, hjemmebesøg
 • udvikling af basisgrupper i to af klyngens enheder
 • forældreråd – fokus på udvikling af stærke forældrepartnerskaber
 • ressourceteamet og det løbende samarbejde med den tværfaglige support
 • tæt opfølgning på pædagogiske tilsyn
Du bliver en del af et kollegialt fællesskab med områdets seks andre klyngeledere i Brønshøj/Vanløse, et fagligt fællesskab med 39 klynger i København og et tæt samarbejde med områdets skoler og fritidsinstitutioner.

Som klyngeleder refererer du til områdechefen, som står til rådighed med sparring om ledelsesopgaven og med tværfaglig support til klyngen.

Klyngen rummer syv daginstitutioner

 • Arken
 • De Syv Have
 • Bytoften
 • Væksthuset
 • Midtfløjene/Grostedet
 • Stjernen
 • Månestrålen
Yderligere information
Vil du høre mere om stillingen og om klyngen, er du velkommen til at kontakte områdechef Anders Andersen på 4129 1530 og klyngeleder Guli Werther på 3045 3575.

Ansættelsesvilkår
Tiltrædelse hurtigst muligt, og senest den 1. november 2019. Ansættelse sker efter gældende overenskomst og lokalaftale og med en årlig løn på kr. 620.000.

Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 11. september 2019
Første ansættelsessamtale afholdes den 17. september og anden samtale afholdes den 24. september. Der vil være test af kandidater inden anden runde.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
51623575
Praktisk information
Oprettet
23-08-2019
Udløber
11-09-2019
Kviknummer
330077561
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Forstander
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed