Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk It-konsulent med sekretærbaggrund, der brænder for bedre udnyttelse af Sundhedsplatformen

It- medico og telefoni

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-01-2023
Kontakt
It- medico og telefoni
Borgervænget 7
2100
København Ø
Tlf
30548205
Praktisk information
Oprettet
06-01-2023
Udløber
01-02-2023
Kviknummer
331452583
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kombinationen af sundhed, IT og data har store potentialer, og Regionsrådets politiske ambitioner for Sundhedsplatformen er klare: Klinikerne skal have mere tid til patienten. Systemets kvalitet skal højnes. Sundhedsdata skal anvendes mere effektivt, og patienter skal inddrages mere. Vi søger en ny Klinisk IT-Konsulent (KIK), der kan understøtte klinikken i anvendelse af Sundhedsplatformen (SP) og derved bidrage til at løfte potentialet.

SP Anvendelse som arbejdsplads
Vi er en gruppe af tidligere klinikere og sekretærer, der har forelsket os i de muligheder, der er i Sundhedsplatformen. Vi vægter kvalitet og service højt, og brænder for at hjælpe vores kollegaer på hospitalerne. Vi ser potentialet til at sparre tid, øge kvaliteten af data og sikre tværfagligt samarbejde med SP som medspiller. Vi udfordrer os selv, så vi hele tiden er et skridt foran, når vi skal understøtte hospitalerne. Der er glæde og gejst, når vi arbejder sammen om at finde nye løsninger og muligheder i SP og implementere dem i tæt samarbejde med klinikken.

Hos os får du en spændende stilling med mange forskelligartede opgaver, der skal understøtte hospitalernes anvendelse af SP. Det er vigtigt for os at have en arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen er høj. Der er et solidt fagligt miljø og imødekommende kollegaer, der giver sig tid til at dele deres viden.

Arbejdstiden deler vi mellem vores kontorlokaler på Blegdamsvej, løsning af opgaver på vores hospitaler; Rigshospitalet, Bornholms Hospital og Amager og Hvidovre hospitaler samt arbejde hjemmefra. Vi ønsker at understøtte en arbejdskultur, hvor der er god balance mellem arbejdstid og fritid. Så alt efter opgave og samarbejde har du selv stor indflydelse på, hvor og hvordan du arbejder.

Vi sikrer, at du bliver introduceret godt til din nye stilling via en mentorordning. Derudover er der rig mulighed for social hygge og samvær i en kollegagruppe, der sprudler af energi og engagement.

Om stillingen
Du får en central rolle i at understøtte effektiv anvendelse af SP i tæt samarbejde med ledelser, SP-nøglepersoner og kollegaer. Dette opnår du ved at være i tæt dialog med klinikken om deres arbejdsgange. Du samler klinikere og sekretærer på tværs af faggrupper, identificerer og afdækker arbejdsgange og afhængigheder samt afvikler tværfaglige forløbstræninger. Med afsæt i de fundne arbejdsgange sammensætter du undervisningsforløb, der afspejler klinisk praksis og understøtter forankringen i afdelingen.

Du indgår derudover i et tæt samarbejde med kollegaer i CIMT med særligt fokus på SP-udvikling og opdateringer, hvor din viden om klinisk praksis er med til at kvalificere udviklingen af SP.

Dine opgaver vil derudover være at:

  • understøtte implementeringsprojekter vedrørende nye funktioner i SP
  • forestå undervisning i tæt samarbejde med hospitalet
  • udbygge og vedligeholde samarbejdet med ledelser og SP-nøglepersoner på hospitalet
  • indgå i udvikling og vedligehold af uddannelsesmaterialer
  • deltage i målrettede indsatser og projekter på tværs af hospitalerne
Om dig
Du er sekretær med dyb indsigt i registreringspraksisser, du har arbejdet med SP, og du ønsker mere tid sammen med den. Du ser en mulighed for at bringe din begejstring og viden om mulighederne videre til andre.

Du skal have en positiv og anerkendende tilgang til dine omgivelser, hvor sparring og støtte til kollegaer er et ”must”. Du skal kunne kommunikere klart, aktivt og troværdigt. Da vi i nogle sammenhænge arbejder agilt, er det vigtigt at du er selvledende.

Som KIK arbejder du helt tæt på hospitalernes klinikernes hverdag og skal derfor være tiltrukket af at skabe resultater på deres præmisser. Du har en bred viden om SP, som du kan bruge til at understøtte brugerne af SP på tværs af faggrupper og forløb.

Du kan sige ja til følgende:

  • Sekretær med indgående kendskab til SP og registreringspraksis
  • Servicemindet og opsøgende
  • Har lyst til at lære nyt og lære fra dig
  • Trives i et job, hvor dagene sjældent er ens
  • Følger dine opgaver til dørs
Vil du vide mere?
Så tøv ikke med at kontakte sektionschef Nina Jackman på tlf. 29 13 09 64.

Se vores præsentationsvideo og bliv klogere på, hvem CIMT er, hvad vi brænder for, og hvad vi leverer.

Ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer. Du skal forvente, at din arbejdsdag foregår på en eller flere af regionens matrikler.

Tiltrædelse er pr. 1. april 2023 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Ansøgningsprocedure
Ansøgningsfristen er den 1. febraur 2023. Samtaler afholdes løbende.

Send din ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter gennem vores online rekrutteringssystem.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Center for It, Medico og Telefoni (CIMT) som arbejdsplads
Som Danmarks største offentlige sundhedsteknologiske virksomhed med et årligt budget på 1,8 mia. kr. og godt 1.000 medarbejdere repræsenterer og hylder vi en stor mangfoldighed.
Vores mission er at være hospitalernes partner. Hos os handler digitalisering om liv. Derfor er kravene til os store. Ikke mindst dem, vi sætter for os selv. Mange af vores leverancer præsteres på tværs af faglige og organisatoriske skel, og i et stærkt økosystem leverer vi bl.a. løsninger til de nye supersygehuse, test- vaccinations- og behandlingskapacitet ifm. Corona, robotteknologi til kirurgi, fuldautomatiserede laboratoriesystemer samt diagnostik, der i stigende grad baseres på kunstig intelligens.



Ansøg nu
Virksomhedsinformation
It- medico og telefoni
Borgervænget 7
2100
København Ø
Tlf
30548205
Praktisk information
Oprettet
06-01-2023
Udløber
01-02-2023
Kviknummer
331452583
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed