Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinikchef til Psykiatrisk Center Ballerup

Psykiatrisk Center Ballerup

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
17-01-2022
Kontakt
Psykiatrisk Center Ballerup
Maglevænget 15
2750
Ballerup
Tlf
38645010
Praktisk information
Oprettet
17-01-2022
Udløber
19-01-2022
Kviknummer
330945295
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Her får du mulighed for at skabe rammerne for den bedste patientbehandling og samtidig gøre en forskel for pårørende, medarbejdere og samarbejdspartnere Vi tilbyder en spændende lederstilling, hvor du indgår i centerledelsen på Psykiatrisk Center Ballerup. Sammen med centerets anden klinikchef får du det overordnede behandlingsansvar. Du får primært ansvaret for akut­mod­tagelsen, flere døgnafsnit samt enkelte ambu­latorier. Her skal du være med til at udvikle og drive cen­teret, så visionen om at hjælpe patienter med psykiske lidelser videre til en bedre hver­dag realiseres.


Om Psykiatrisk Center Ballerup Psykiatrisk Center Ballerup er et ambitiøst og udviklingsorienteret center. Vi har mange funktioner og dygtige medarbejdere, der er med til at give patienterne en god behandling. Som en del af Københavns Universitetshospital er forskning og undervisning også en vigtig del af hverdagen, der understøtter vores evidens­baserede behand­lingstilbud og skaber inspirerende læringsmiljøer for medarbejderne.


Om stillingen Som klinikchef skal du bidrage til et miljø, der er kendetegnet ved tryghed, tillid og inddragelse. Vi har høje ambitioner om at udvikle og gå forrest, når det gælder god ledelse og arbejdet med løbende forbedringer. Du skal være med til at sikre og udvikle den behandlingsmæssige kvalitet samt prioritere opgaver og ressourcer, så vores aktiviteter skaber mest mulig værdi for patienterne. Vi skal være et attraktivt arbejds- og ud­dannelsessted for alle, og du får en særlig rolle i forhold til speciallæger og yngre læger.

Du refererer til centerchefen og dine tætteste samarbejdspartnere er centerets anden klinikchef og de to udviklingschefer.


Om dig Du er en fagligt kompetent, inspirerende og inddragende speciallæge og leder, og du kan bevæge dig i en kompleks organisation med mange forskellige fagligheder og højt specialiserede medarbejdere. Du har bred erfaring og har i løbet af din karriere arbejdet inden for det almene og akutte område. Du har med andre ord en solid faglig indsigt, som du gerne stiller til rådig­hed igennem vejledning og sparring.


Mere information Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse pr. 1. april 2022 eller snarest muligt. Ansøgning og CV uploades senest den 24. januar 2022 via dette link:
https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/Apply?jobadid=66962&refno=DK-08883#ContactInfo

Du kan du læse mere om stillingen og lederprofilen her. Du er også velkommen til at kontakte centerchef, Jacob Franck Larsen på tlf. 3864 5188 eller direktør i Mercuri Urval, Jakob Westh på tlf. 6089 6436.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Psykiatrisk Center Ballerup
Maglevænget 15
2750
Ballerup
Tlf
38645010
Praktisk information
Oprettet
17-01-2022
Udløber
19-01-2022
Kviknummer
330945295
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed