Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Key Account Manager - Ecom

Nets Denmark A/S

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
26-01-2023
Kontakt
Nets Denmark A/S
Klausdalsbrovej 601
2750
Ballerup
Praktisk information
Oprettet
26-01-2023
Udløber
25-02-2023
Kviknummer
331476444
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Key Account Manager, salg
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale

Firmabeskrivelse
Med en kort innovations cyklus, et agilt og dynamisk miljø samt et stort vækst potentiale er betalingsindustrien en af de mest spændende industrier netop nu. I Nets får du lidt af det hele - vi er i centrum af det hele.

Nets understøtter betalingsløsninger for en nemmere hverdag for banker, forretninger og forbrugere på tværs af Europa. Vi er en del af Nexi Group - The European PayTech.

Vi håndterer milliarder af transkationer på årsbasis og er en solid spiller i Europa. Vi har stor fokus på at gør det nemmere og mere intuitivt for vores kunder at håndtere digitale betalinger og relaterede services. Det har gjort os til en stærk samarbejdspartner for mere end 700,000 butikker, inklusiv 140,000 online shops, mere end 260,000 organisationer og mere end 250 banker på tværs af hele Europa.

At være med på rejsen og forandre betalingsindustrien kræver sin personlighed!

Hos Nets, vil du tage næste skridt af din personlige udvikling i en hurtigt voksende tech virksomhed. Det sker i et højt tempo med mulighed for virkelig at gøre en forskel. At arbejde med at skabe fremtidens betalingsløsninger kræver ikke kun færdigheder og motivation, men det er hele pakken, der skal til for at løse jobbet. Sammen gør vi en stor forskel for folkene omkring os, når vi sikrer en nemmere hverdag for enhver borger, bank, forretning og kollega, vi omgiver os med.

Hvad er det, der giver dig energi på arbejdet?

Jobbeskrivelse
Er du den bedste indenfor dit felt til at finde og lukke nye kunder og har en god track record og masser af erfaring - gerne indenfor SaaS, e-com eller den finansielle industri? Går du altid efter den næste sejr, men har hjerte og hovedet med, og sikrer at du bygger tillid til dine næste, potentielle kunder? Er du en team-player, der elsker at navigere i en verden af forandring? Så er det præcis DIG, vi leder efter!

Du vil blive en del af vores danske e-com salgsteam, som er ansvarlig for salg af de e-com platforme og propositions, som Nets tilbyder til webshops i Danmark og i resten af Europa. Teamet består af seks virkelig dygtige salgsspecialister, der har den rette team-spirit, og som alle ønsker at vinde og have det sjovt, mens vi arbejder.

Jobbet indebærer, at du skal:

 • Identificere og forfølge nye e-com webshops, som vil blive Nets' fremtidige kunder
 • Forhandle og lukke aftaler med nogle af de største e-com webshops i Danmark
 • Foretage løsningssalg og tage en rådgivende tilgang, der sikrer, at dine kunder får de rette løsninger fra os
 • Arbejde tæt sammen med de øvrige e-com salgsteams i Danmark og Norden, samt med de øvrige salgsenheder i Nets
 • Arbejde tæt sammen med resten af e-com divisionen for at sikre, at Nets forbliver den førende udbyder af digitale betalingsløsninger
 • Kontrollere og administrere din pipeline via CRM og øvrige værktøjer

Kvalifikationer

 • +5 års erfaring med nysalg af Saas til B2B - det vil være en fordel hvis det er indenfor betalingsindsutrien, eller e-com branchen
 • Virkelig god forretningsmæssig sans og forståelse af markedet
 • Struktureret og god analytisk tilgang
 • Ambitiøs, tillidsfuld og resultatorienteret
 • Strategisk mindset
 • Ekspert i MS Office suiten og anvendelse af CRM systemer
 • Fantastiske kommunikations egenskaber i Dansk og Engelsk (mundtligt og skriftligt)
 • Virkelig stærke forhandlingsevner
 • Erfaring fra betalingsindustrien, e-com branhcen og/eller en anden IT/Tech relateret branche

Derudover er du en team player med virkelig gode kommunikations egenskaber. Du er resultatorienteret og arbejder professionelt med dine kunder, dine targets og dine kolleger. Du har en særlig evne til at skabe nye relationer og identificere nye forretningsmuligheder. Personligt er du kendt for at være ambitiøs, målrettet og du har en stærk vilje og ønske om at vinde.

Yderligere oplysninger
Hos Nets får du masser af frihed til at dine gode ideer kan udvikle sig - og her kan du aktivt være med til at definere fremtidens måde at betale på!

Udover en langsigtet karriereplan kan du forvente en attraktiv lønpakke, fleksible arbejdstider, et relevant bonusprogram, og ikke mindst muligheden for at udvikle dig selv i forhold til dine personlige og professionelle behov. Du vil føle dig velkommen i vores team fra første dag.

Hvis du er nysgerrig for at høre mere om rollen, så er du meget velkommen til at kontakte Head of Sales DK, Henriette Dunkjær Andersen via henriette.andersen@nexigroup.com eller på telefon 29482558

Er du nysgerrig? Så ansøg nu!

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Nets Denmark A/S
Klausdalsbrovej 601
2750
Ballerup
Praktisk information
Oprettet
26-01-2023
Udløber
25-02-2023
Kviknummer
331476444
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Key Account Manager, salg
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed