Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KEY ACCOUNT COORDINATOR

Bureau Veritas

Fredericia, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
17-11-2023
Kontakt
Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31
7000
Fredericia
Danmark
Tlf
77 31 10 00
Praktisk information
Oprettet
17-11-2023
Udløber
17-12-2023
Kviknummer
331581490
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing, Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Key account manager
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kan du holde hovedet koldt, være fokuseret og samtidig yde en god kundeservice? Så bliv en del af et dynamisk team med inspirerende og udfordrende opgaver.

 

Vi søger en Key Account Coordinator til Certification FOOD.

 

Om jobbet

Du bliver en del af Key Accounts-teamet inden for fødevarer (FOOD), som består af 4 key account-koordinatorer. Du vil sammen med dine kollegaer bidrage til at give vores fødevarerkunder den bedste service. Et job, hvor du har ansvaret for dine egne kunder, men hvor vi sammen skal sørge for at nå i mål. Du får en rolle, som er essentiel for vores fortsatte succes på markedet.

Opgaverne for en key account-koordinator er forskellige fra dag til dag, så din hverdag er aldrig den samme. Det er også faste opgaver, som skal løses hver uge. Jobbet er meget udadvendt og indebærer en tæt og daglig kontakt med kunder og kollegaer.

En typisk hverdag indeholder bl.a. følgende:

  • Planlægning af certificeringsaudits i ind- og udland
  • Kundekontakt
  • Fakturering
  • Opfølgning på kunde-KPIer

Hvad vil gøre dig successfuld hos Bureau Veritas?

Vi forstiller os, at du kommer fra en lignede stilling, hvor koordinering og optimering har været fokusområdet. Et plus, men ikke et krav, er, at du allerede har erfaring inden for fødevarer og kender flere fødevarestandarder.

Med dit positive mindset sikrer du, at vores kunder får den bedste service. Dit fokus er at finde den bedste løsning for at leve op til kundernes behov og ønsker. Du er god til at skabe relationer - både internt og eksternt. Du har blik for detaljer og kan drive egne projekter ved selvstændigt at tage aktion og analysere situationen. Du er ærlig og nysgerrig, rolig af sind og ikke mindst smilende.

Det er vigtigt, at du har respekt for procedurer, procesbeskrivelser og regler, som styrer en stor del af vores hverdag. Det er ligeledes vigtigt, at du har lyst til at lære nyt, og at du formår at håndtere alt fra overskuelige opgaver til komplicerede opgaver, som kræver fokus, dedikation og ikke mindst forståelse og respekt.

  • Du har erfaring med at servicere kunder og fokus på kundetilfredshed.
  • Du har gode kommunikationsevner både på dansk og engelsk.
  • Du kan fastholde overblikket og bevare fokus.
  • Du kan kommunikere og samarbejde på tværs af organisationen nationalt såvel som internationalt
  • Du er struktureret og ansvarsbevidst.

Velkommen til Bureau Veritas Danmark

Med et af verdens stærkeste brands i ryggen får du muligheden for at gøre en forskel i en global virksomhed. Vi er Danmarks førende inspektions- og certificeringsvirksomhed. Vi gennemfører årligt mere end 7.500 virksomhedsbesøg. Vi drives af at gøre en forskel for den verden, vi lever i og er på udkig efter dig, der drømmer om at sætte dit aftryk.

Vores medarbejdere er kernen i alt, hvad vi gør. Derfor har vi arbejdet hårdt på at skabe et støttende og engagerende arbejdsmiljø, som er åbent og rummeligt, og hvor individer får mulighed for at udfolde deres potentiale og virkelig sætte deres aftryk.

 

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Scheduling Manager FOOD, Gitte Johansen på mail: gitte.johansen@bureauveritas.com

Send din ansøgning hurtigst muligt ved at trykke på apply. Vi lukker for rekrutteringen, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31
7000
Fredericia
Danmark
Tlf
77 31 10 00
Praktisk information
Oprettet
17-11-2023
Udløber
17-12-2023
Kviknummer
331581490
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing, Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Key account manager
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed