Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KEA BYG søger underviser

KEA

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-11-2019
Kontakt
KEA
Prinsesse Charlottes Gade 38
2200
København N
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
22-11-2019
Kviknummer
330121147
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Underviser, erhvervsakademi
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Tilgangen af studerende på vores uddannelser vokser. Derfor søger KEA BYG en bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt til byggekoordinatoruddannelsen, med et bredt kendskab til uddannelsens fagområder der kort beskrevet består af ”udførelsesdelen af byggebranchen”. Så finder du det positivt udfordrende at undervise vores studerende i fagområder som statik og matematik, så er du måske vores nye underviser på byggekoordinatoruddannelsen.

OM JOBBET
Vores studerende skal have den bedst mulige uddannelse, så de er godt rustet og har det stærkeste fundament som fremtidens arbejdskraft. Som underviser på KEA BYG kan du derfor se frem til en alsidig hverdag i et miljø, hvor du både kommer til at undervise og deltage i forsknings- og/eller udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen. En del af din rolle er at skabe relationer til erhvervslivet til gavn for de studerendes læring og udvikling og på denne måde udfylde de tre vigtige opgaver nemlig: undervisning, udvikling og relationsarbejde.

Du bliver en del af et underviserteam med høj faglighed, bred viden og solid erfaring inden for det byggefaglige felt. Desuden deltager du i udviklingen og gennemførelsen af uddannelsen i tæt samarbejde med dit underviserteam, dit netværk i byggebranchen samt samarbejdspartnere lokalt og undertiden globalt.

En nærmere beskrivelse af uddannelsens fag fremgår af uddannelsens studieordning, som kan ses på KEAs hjemmeside.

OM DIG
Du skal have en uddannelsesbaggrund som bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt. Du har erfaring fra bygge- og anlægsbranchen og meget gerne fra entreprenørbranchen, og du har lyst til at omsætte din viden og dine erfaringer til praksisbaseret undervisning. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til de digitale værktøjer, der er i brug i udførelsesfasen. Vi ser gerne, at du har erfaring med undervisning, men det er ingen betingelse. Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • kender og er fagligt opdateret i forhold til branchen
  • er en engageret og motiverende formidler, som kan være med til at udvikle, skabe retning og begejstring omkring dine fagområder
  • kan planlægge undervisningsforløb med tilhørende undervisningsmateriale både alene og i samarbejde med faggrupper
  • kan indgå i udviklings- og innovationsprojekter både sammen med andre uddannelses- og videninstitutioner, men også sammen med virksomheder og organisationer
  • har humoristisk sans, er åben og har gode samarbejdsevner.

VI TILBYDER
Et job på et spændende og visionært erhvervsakademi i hjertet af København, hvor der er plads til, at du kan bringe din stærke faglighed og erfaring i spil. Arbejdsmiljøet er præget af, at mange ildsjæle er samlet på ét sted, og vi vægter den gode, faglige diskussion lige så højt som en uhøjtidelig omgangstone. Din daglige arbejdsplads vil være på indre Nørrebro, hvor du bliver en del af KEA BYG, der har ca. 1100 studerende og 55 undervisere.

VILKÅR
Ansættelsen er på fuld tid. Løn-, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Du bliver omfattet af stillingsstruktur for erhvervsakademier som adjunkt/lektor. Hvis du ikke allerede er lektor, vil du skulle indgå i et adjunktforløb over fire år, der tilpasses de behov for kompetenceudvikling, som du har i forhold til at varetage den nye rolle som underviser. 

ER DU KLAR TIL NYE UDFORDRINGER HOS KEA?
Har stillingen fanget din interesse, så send din ansøgning vedhæftet CV, kopi af eksamensbevis samt dokumentation for relevant erhvervserfaring via nedenstående link, senest den 22. november 2019 kl. 12.00.

Der afholdes ansættelsessamtaler løbende i perioden 18. november – 29.november 2019.

Stillingen ønskes besat 1. januar 2020. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Anders Østerby 24 64 77 93.

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet repræsenterer et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

OM KEA 
KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende i alt. Du kan følge KEA på TwitterLinkedIn og Facebook.

 

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
KEA
Prinsesse Charlottes Gade 38
2200
København N
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
22-11-2019
Kviknummer
330121147
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Underviser, erhvervsakademi
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed