Gem annonce

Jurister søges til spændende opgaver inden for spillelovgivningen, hvidvaskbekæmpelse og ansvarligt spil

Spillemyndigheden

Odense, Fyn

Indrykket
25-11-2021
Kontakt
Spillemyndigheden
Englandsgade 25
5000
Odense C
Tlf
72385761
Praktisk information
Oprettet
25-11-2021
Udløber
07-01-2022
Kviknummer
330912844
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for at være med til at sikre rammerne for fair spil eller spændende opgaver inden for bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering? Så er du måske en af de jurister, vi søger til Spillemyndigheden.

Bring din juridiske viden i spil og bliv ekspert i reglerne
Du vil få et job i en dynamisk styrelse, der agerer inden for en spændende branche, hvor der er politisk bevågenhed og stor udvikling. Du vil dermed få en vigtig rolle i arbejdet med at sikre efterlevelse af lovgivning og beskyttelse af spillere.

Afhængig af dine erfaringer og kompetencer vil du blive ekspert inden for lovgivningen på Spillemyndighedens indsatser for enten ansvarligt spil eller hvidvaskbekæmpelse.

Du bliver en del af kontoret Ansvarligt Spil og Almennyttigt Lotteri. Kontoret arbejder blandt andet med at vejlede spiludbydere og skabe awareness på områderne, udstede tilladelser, føre tilsyn, have kontakt med branchen, overvåge det ulovlige spilmarked, lovfortolke og begrunde sanktioner.

Arbejdsdagen i Spillemyndigheden vil indebære et tæt samarbejde med kolleger i kontoret og på tværs af organisationen. Vi sætter en ære i at lykkes med vores opgaver på en fleksibel, konstruktiv og uhøjtidelig måde i et positivt arbejdsmiljø.

Om arbejdet med hvidvask
Hvis du bliver en del af vores hvidvaskteam, vil dine arbejdsopgaver primært bestå af:

  • Juridisk vurdering og sagsbehandling i forbindelse med tilsynsopgaverne vedrørende hvidvask; herunder deltage i udarbejdelse af strategi for området og planlægning af tilsyn
  • Juridisk vejledning og awareness om hvidvask til såvel professionelle som ikke-professionelle interessenter
  • Deltagelse i forskellige fora både nationalt og internationalt med henblik på tværgående styrkelse af statens samlede indsats på hvidvaskområdet
  • At indgå i arbejdet med Spillemyndighedens tiltag for at sikre, at spil ikke tjener som støtte til kriminalitet
  • Lovfortolkende arbejde og vedligeholdelse af procedurer på området
Om arbejdet med ansvarligt spil
Hvis du bliver en del af vores Ansvarligt Spil-team, vil dine arbejdsopgaver primært bestå af:

  • Juridisk vurdering og sagsbehandling i relation til ansvarligt spil og spilafhængighed samt sikring af regelefterlevelse
  • Deltagelse i tværgående grupper og nationale såvel som internationale fora
  • Juridisk vejledning til såvel professionelle som ikke-professionelle ansøgere
  • Lovfortolkende arbejde og vedligeholdelse af procedurer på området
Kontoret er desuden ansvarlig for Spillemyndighedens forskellige tiltag rettet mod spilafhængighed såsom hjælpelinjen ”StopSpillet” og ROFUS (Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere), ligesom vi også arbejder med tiltag mod matchfixing.

Engageret og dygtig formidler
Din uddannelsesmæssige baggrund er cand.jur. eller lignende. Både nyuddannede og kandidater med nogle års erfaring kan komme i betragtning Vigtigst er det, at du er nysgerrig på fagområdet, har interesse for tilsyn samt har en stærk juridisk forståelse.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med juridisk sagsbehandling og/eller tilsynsopgaver, men det er ikke et krav.

Vi lægger vægt på, at du er en dygtig og velformuleret formidler, som kan kommunikere klart både i skrift og tale. Flere af Spillemyndighedens opgaver involverer dialog med udenlandske spiludbydere og samarbejde med andre internationale myndigheder på spilområdet; derfor er gode engelskkundskaber en forudsætning.

Vi bygger vores arbejde på høj faglighed og stort engagement. Vi forventer, at du har et godt overblik, er struktureret og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet i en til tider travl hverdag. Som person er du serviceminded, effektiv og en holdspiller med gode samarbejdsevner, som også evner at arbejde selvstændigt.

Ambitiøs styrelse med højt til loftet
I Spillemyndigheden arbejder vi for at sikre rammerne omkring et ansvarligt, fair og velreguleret spilmarked til gavn for spillere, spiludbydere og for samfundet. Åbenhed og dialog er kendetegnende for den måde, vi arbejder på. Udviklingen og nye trends inden for spilverdenen stiller krav til vores ekspertise og evne til at agere fremsynet. De mange spændende og udfordrende arbejdsområder går hånd i hånd med vores høje faglighed. Vi vægter samarbejde, trivsel og gensidig respekt højt, og vores gode resultater bliver skabt af en kombination af arbejdsglæde, nysgerrighed og engagement.

Spillemyndigheden er en styrelse i Skatteministeriet.

Ansøgning og ansættelse
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket ”Søg stillingen” snarest muligt, og senest den 7. januar 2022 kl. 12.00. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for Ansvarligt Spil og Almennyttigt Lotteri Linda Lomborg på tlf. 72 38 57 61 eller på mail LL@Spillemyndigheden.dk.

Vi forventer at afholde samtaler i umiddelbar forlængelse af ansøgningsfristens udløb. Ved eventuel indkaldelse til anden samtale bliver der gennemført en test som led i ansættelsesproceduren. Forud for ansættelse kan der blive indhentet referencer.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingerne er med tiltrædelse den 1. marts 2022 eller snarest muligt. Tjenestestedet vil være Englandsgade 25, 5000 Odense C.
Du ansættes efter gældende overenskomst mellem Akademikernes Centralorganisation og Finansministeriet.

Forud for ansættelse vil der blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområde
Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Spillemyndigheden opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om os på Spillemyndigheden.dk, ROFUS.nu, StopSpillet.dk og på LinkedIn.com.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Spillemyndigheden
Englandsgade 25
5000
Odense C
Tlf
72385761
Praktisk information
Oprettet
25-11-2021
Udløber
07-01-2022
Kviknummer
330912844
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce