Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til Sekretariatet i Center for Regional Udvikling

Region Hovedstaden

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
16-01-2023
Kontakt
Region Hovedstaden
Blegdamsvej 9
2100
København Ø
Tlf
21478326
Praktisk information
Oprettet
16-01-2023
Udløber
01-02-2023
Kviknummer
331463895
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at understøtte Region Hovedstadens arbejde inden for miljø, grøn omstilling, trafik, uddannelse og innovation?

I Center for Regional Udvikling bidrager cirka 200 medarbejdere til at sikre rent drikkevand til regionens borgere, råstoffer til fremtidens byggerier, kollektiv transport for 40 mio. passagerer årligt, udvikling af fremtidens mobilitetsløsninger, årlig fordeling af 13.000 gymnasieelever og udvikling af fremtidige sundhedsløsninger. Det gør vi for at skabe en grøn og innovativ region til gavn for den næste generation.

Sekretariatet i Center for Regional Udvikling udgør et vigtigt bindeled mellem centerets drift og udvikling.

Kom og vær med til at sætte dit præg på en organisation i rivende udvikling og med vigtige dagsordener! Det bliver både sjovt, meningsfuldt og udfordrende.

Vi søger en jurist til Sekretariatet, der brænder for at rådgive bredt om juridiske problemstillinger inden for centerets fagområder.

Du er en dygtig og engageret jurist med viden, erfaring og interesse inden for et bredt felt af juridiske områder fx offentlig forvaltning, databeskyttelse og kontrakter, der stortrives i et miljø med mange forskellige fagligheder og med lyst til at sætte dig ind i nye områder.

Som jurist i regionen er der gode udviklingsmuligheder – og du vil i høj grad selv kunne sætte dit præg på stillingen.

Vi lægger vægt på, at du:

 • har viden og erfaring med juridisk rådgivning i en offentlig administration, herunder viden om forvaltningsloven, styrelsesloven og persondataloven.
 • har lyst til at være centrets DPA, herunder formidle viden om persondataloven og rådgive medarbejdere om håndtering af data og evt. databrud, indgå databehandleraftaler mv.
 • kan arbejde selvstændigt og opsøgende i rollen som juridisk rådgiver på en række af centerets opgaver, herunder fx:
  • ved forberedelsen af de politiske og administrative beslutninger,
  • sammen med vores gymnasieteam behandler genbehandlingssager og forbereder retslige klager fra ansøgere til gymnasier og hf-kurser,
  • aktuelle problemstillinger omkring udmøntning og administration af midler.
 • kan give juridisk sparring omkring fx indkøb, kontrakter, aktindsigter, deltagelse i fonde, selskaber og styregrupper mv.
 • kan bistå med juridisk rådgivning i forbindelse med projektudvikling og -administration.
Den endelige opgaveportefølje fastlægges afhængigt af din erfaring, kompetencer og interesser.

Vi forventer, du er cand.jur. eller cand.merc.jur. og meget gerne med nogle års erfaring med juridisk rådgivning i en offentlig organisation. Nyuddannede, der brænder for området og har mod på selvstændigt at rådgive om en bred vifte af juridiske problemstillinger, opfordres også til at søge stillingen.

Om os

Sekretariatet har ansvaret for betjeningen af flere politiske udvalg inden for trafik, miljø, uddannelse og klima, ligesom sekretariatet varetager administrative og juridiske opgaver på tværs af centret. Derudover understøtter sekretariatet de faglige enheder på følgende områder: rådgivning om politiske processer, kommunikation, organisations- og strategiudvikling, HR, juridisk rådgivning, aktindsigter, budget- og økonomistyring og indkøb.

Som ansat i Sekretariatet vil du få en meget bred samarbejdsflade til kolleger i de øvrige to enheder i Center for Regional Udvikling og til øvrige koncerncentre i regionen. Du vil indgå i et netværk med regionens andre jurister/DPA’er (Data Protection Ambassador) og vil bl.a. i samarbejde med regionens Data Protection Officer (DPO) få den nødvendige oplæring i opgaver, systemer og processer mv.

I Center for Regional Udvikling lægger vi vægt på at have et stærkt og professionelt fagligt miljø og et godt socialt fællesskab. Du har mulighed for at tilrettelægge arbejdsdagen fleksibelt og med mulighed for at aftale hjemmearbejdsdage. Vores medarbejderpolitik er centreret om værdierne: Tillid, åbenhed, helhedssyn og professionalisme.

Hvis det ønskes, er der også mulighed for at indgå en aftale om nedsat tid.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Region Hovedstaden og relevant faglig organisation. Der er mulighed for forhandling af tillæg afhængigt af dine kompetencer og erfaring. Vi stiler efter ansættelse pr. 1. april 2023 eller snarest muligt herefter. Arbejdssted er Regionsgården i Hillerød.

Ansøgningsprocedure

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Iben Fibiger, tlf. 51159079 eller chefkonsulent Karin Jørgensen, tlf. 40317269.

Der er frist for ansøgning den 1. februar 2023, og der vil løbende blive indkaldt til samtaler. Samtaler forventes afholdt den 7. og den 9. februar og en evt. 2. samtale forventes holdt den 20. februar.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV samt eksamensbeviser, som du sender online via linket her på siden.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Hovedstaden
Blegdamsvej 9
2100
København Ø
Tlf
21478326
Praktisk information
Oprettet
16-01-2023
Udløber
01-02-2023
Kviknummer
331463895
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed