Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til moderne energikoncern med fokus på energianlæg

Verdo

Randers, Østjylland

Indrykket
21-09-2023
Kontakt
Verdo
Agerskellet 7 1
8920
Randers NV
Tlf
30731823
Praktisk information
Oprettet
21-09-2023
Udløber
19-10-2023
Kviknummer
331578480
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Til Verdo’s juridiske afdeling, som servicerer hele koncernen, søger vi en sej kollega til at assistere vores forretningsområder indenfor energianlæg og gade- og trafiklys. 

Dine opgaver

Du vil blive en del af vores juridiske team på pt. to advokater, hvor du med reference til vores juridiske chef, vil få selvstændigt juridisk ansvar for forretningsområderne indenfor energianlæg og gade- og trafiklys. Det angår navnlig fjernvarmeanlæg til biomasse, men også elkedler, varmepumper og køleanlæg, som vi projekterer, leverer og servicerer. Så hvis teknik og teknisk forståelse er med i din interessesfære, er det en fordel. Du vil også have opgaver på tværs af koncernen, så som ansvaret for GDPR.

Du vil opleve et selvstændigt job med betydelig indflydelse på væsentlige beslutninger, hvor du i tæt samarbejde med forretningen løser de juridiske problemstillinger, der er forbundet med deltagelse i udbud, kontraktindgåelse og håndtering af tvister på det entrepriseretlige område. Flere af kontrakterne vil være internationale.

Du vil primært arbejde fra vores kontor i Randers, men der vil også være mødeaktiviteter ude af huset.

Dine faglige kompetencer

Du er uddannet cand.jur., er gerne advokat eller advokatfuldmægtig, og har erfaring fra et advokatkontor eller en juridisk afdeling. Du har erfaring med og interesse for entrepriseret og erhvervsret. Erfaring med internationale kontrakter er en fordel. 

Du har forretningsforståelse og har fokus på at servicere forretningen, og indgår som en del af de teams, der arbejder løbende sammen for at opnå de bedste kontrakter med kunden.

Dine personlige kompetencer

Som person har du fokus på at tilbyde forretningen velfunderede og brugbare juridiske løsninger og du bøjer du ikke af, fordi det bliver svært eller du møder modstand. Du indretter din dialog, så modtageren oplever klar kommunikation omkring komplekse juridiske forhold. Du er proaktivt og tager initiativet, f.eks. når der er behov for at arbejde med justeringer af aftaler eller interne processer.

Verdo tilbyder

Du får en alsidig hverdag præget af fleksibilitet og gode udviklingsmuligheder. Vi har et uformelt og involverende arbejdsmiljø, hvor trivsel er i fokus. Du kommer tæt på forretningen og får mulighed for at påvirke udviklingen i en koncern inden for energi. Som juridisk sparringspartner arbejder du med alle lag i organisationen. Du møder en arbejdsplads, der er nede på jorden, præget af ordentlighed og generelt kendetegnet ved høj anciennitet. Der er mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale med nærmeste leder.

Sådan søger du

Du er velkommen til at kontakte General Counsel, Troels Roar Johannsen, mobil 4174 8960, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi tager løbende kandidater til samtale og forbeholder os retten til at ansætte, når vi har fundet den rette kandidat. 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Verdo
Agerskellet 7 1
8920
Randers NV
Tlf
30731823
Praktisk information
Oprettet
21-09-2023
Udløber
19-10-2023
Kviknummer
331578480
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed