Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til Byudvikling

Odense Kommune

Odense, Fyn

Indrykket
29-09-2023
Kontakt
Odense Kommune
Nørregade 36 1
5000
Odense C
Tlf
61 38 41 14
Praktisk information
Oprettet
29-09-2023
Udløber
23-10-2023
Kviknummer
331578924
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Odense er i en rivende udvikling.
Transformationen til moderne storby er i fuld gang og sætter sit præg på dagligdagen for rigtig mange odenseanere og for medarbejderne i By- og Kulturforvaltningen. Du kan være med til at skabe de bedst mulige rammer for både den offentlige og private udvikling af Odense.


Vi leder derfor efter en dygtig - gerne nyuddannet – kollega til en delt stilling, i By- og Kulturforvaltningens kontor for Arealudvikling og Ejendomshandel og kontor for Planlægning og Almene Boliger. Du kommer fysisk til at sidde i kontoret Arealudvikling og Ejendomshandel men vil i det første års tid primært løse opgaver i kontoret Almene Boliger.

Om jobbet
Du skal primært arbejde med juridiske opgaver indenfor almenboligloven og alt omkring støttet byggeri samt privatretlige problemstillinger i forhold til omsætning og udvikling af fast ejendom i samarbejde med teamet.

Du vil være sagsbehandleren, der inddrages i Almenboliglovens overholdelse og udarbejder de konkrete aftaler/udredninger, der gør det muligt at realisere såvel kommunal som privat byudvikling.

Om os
Hvem er vi? Kortoret Arealudvikling og Ejendomshandel i afdelingen Byudvikling i By- og Kulturforvaltningen.
Vi er et lille kontor med syv ansatte, der alle har forskellig baggrund og opgaver indenfor by- og projektudvikling – lige fra salg af parcelhusgrunde, udviklingsprojekter og køb/salg af kommunale arealer.

Almene Boliger er et lille kontor med fire medarbejdere samt en kontorchef. For at bestride jobbet skal du kunne arbejde selvstændigt, struktureret og resultatorienteret. Du kommer til at arbejde med innovativ projektudvikling i en organisation, der er præget af stærkt, tværfagligt samarbejde samt spændende og udfordrende opgaver.

Om dig
Det er vigtigt for os at du er udadvendt og har lyst til indgå i forhandlingsprocesser og snakke med mange forskellige både interne og eksterne samarbejdspartner.
Vi forventer desuden, at du:

 • Er uddannet cand.jur.
 • Har lyst til at arbejde både selvstændigt og i projektgrupper
 • Trives med en særdeles varieret arbejdsdag
 • Evner at planlægge din egen arbejdsdag og have stor frihed under ansvar
 • Har en løsningsorienteret tilgang til opgaverne
 • Har evnen og lysten til at sætte dig ind i nye juridiske områder som f.eks. Almenboligloven
Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende stilling med store udviklingsmuligheder. 
Stillingen vil være en delt stilling mellem de to kontorer og vil derfor indeholde mange forskelligartede opgaver. I Arealudvikling og Ejendomshandel er der tre jurister, som vil sikre din oplæring og blive dine nærmeste sparringspartnere. Du vil fysisk komme til at sidde i kontoret Arealudvikling og Ejendomshandel for at sikre de bedste forudsætninger for faglig sparring.  

Vi har et særdeles uformelt miljø med gode, faglige diskussioner, hvor vi hjælper hinanden.
Mange af vores opgaver løses som projektopgaver på tværs i forvaltningen og kommunen - og ofte i dialog med boligorganisationer og private projektudviklere.

Vi arbejder bl.a. med:
 • Store byudviklingsprojekter – f.eks. Dalum Papirfabrik og Odense Havn
 • Bidrager til udvikling af private byggeprojekter
 • Ekspropriationer
 • Køb og salg af jord til byudvikling- både erhvervs- og boligformål f.eks. Tietgenbyen og Bellinge Fælled
 • Bidrage til belysning af juridiske aspekter i andre fagkontores projekter f.eks. anlæg af nye veje, omlægning af vandløb eller oprettelse af puljeskov i Odense Kommune
 • Bidrage til udvikling af kommunens institutionsbyggeri, plejecenter og ældreboliger i samarbejde med de øvrige fagkontorer.
 • Skrive dagsordener til By- og Kulturudvalget og Byrådet.
 • Samarbejde med boligorganisationer om kommende boligprojekter og renoveringer.
 • Sikre projekternes fremdrift, den samlede økonomi så alle arbejder den rigtige retning.
 • Indberette økonomi for projekter.
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2024 eller efter nærmere aftale.

Vil du vide mere?
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Trine Hejn Raunkjær på 24 91 20 16 eller kontorchef for Planlægning og almene boliger Lars-Bo Lund Johansen på 40 12 55 36 – send venligst en forudgående sms for at aftale et tidspunkt for kontakt.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er søndag den 23. oktober 2023.  
Vi forventer at afholde første samtale torsdag den 9. november 2023. 
Anden samtale afholdes torsdag den 23. november 2023.
Mellem første og anden samtale skal kandidaten udfylde en personprofilanalyse og have en tilbagemelding på Teams.

Om By- og Kulturforvaltningen
I By- og Kulturforvaltningen arbejder vi med alt fra byudvikling, kulturelle begivenheder, drift af kommunens ejendomme samt tilsyn af almene boliger, veje og parker til lokalplaner og erhvervsudvikling. Vi er derfor mange forskellige salgs ansatte. Planlæggere, rengøringsassistenter, ingeniører, vejmænd m.fl. arbejder sammen om at skabe de bedste rammer for byen og understøtte en bæredygtig fremtid for Odense.

Med vores brede opgaveportefølje spiller vi i By- og Kulturforvaltningen en helt central rolle i Odenses udvikling mod at blive en storby med omtanke og i at sikre de bedste rammer for velfærden. Vores fælles mål i forvaltningen er at skabe bæredygtige løsninger for Odense, der fremmer økonomiske vækst og menneskelig værdi. Med andre ord arbejder vi for at gøre en forskel for borgerne i Odense. Som medarbejder i By- og Kulturforvaltningen er du med til at gøre den forskel, som er så vigtig for velfærden – uanset om du drømmer om at gøre forskellen for den enkelte borger i hverdagen eller for os alle sammen for fremtiden.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Odense Kommune
Nørregade 36 1
5000
Odense C
Tlf
61 38 41 14
Praktisk information
Oprettet
29-09-2023
Udløber
23-10-2023
Kviknummer
331578924
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed