Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist søges til spændende og alsidigt job i multi-forsyningsvirksomhed på Frederiksberg

Frederiksberg Forsyning A/S

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
13-09-2023
Kontakt
Frederiksberg Forsyning A/S
Stæhr Johansens Vej, 38 1
2000
Frederiksberg
Tlf
38185111
Praktisk information
Oprettet
13-09-2023
Udløber
15-10-2023
Kviknummer
331578108
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Som jurist i vores multi-forsyningsvirksomhed vil du have mulighed for at arbejde med nogle af de mest interessante og udfordrende juridiske opgaver i branchen og samtidig udvikle dine færdigheder og erfaringer inden for forsyningssektoren.

Frederiksberg Forsyning søger en alsidig jurist til en nøgleposition i virksomheden. Du bliver en eftertragtet ressource i virksomheden og indgår i mange beslutningsprocesser, hvor dit ord vil have stor vægt. Du får mulighed for at arbejde med en bred vifte af juridiske opgaver inden for forsyningssektoren, herunder regulering, aftaleret, analyse, vurdering og implementering af ny lovgivning.

Dine arbejdsopgaver vil falde inden for fire hovedområder, hvor fokus er på de to første:

  • Offentlig ret, først og fremmest regulatoriske forhold på forsyningsområdet, herunder vurdering af konsekvenser af ny lovgivning 
  • Formueret, fx aftalefortolkning, erstatning og tinglysning
  • Håndtering af sager for myndigheder, domstole og voldgifter
  • Rådgivning om Persondata.   

Vi har ikke lagt os fast på, om du som forsyningens nye jurist skal varetage alle disse opgaver i dagligdagen eller på hvor erfaren du skal være. Er du den rette medarbejder, tilretter vi stillingen, så den matcher dine kompetencer og erfaring. Hvis der er behov for kompetenceudvikling for at matche vores behov så  laver vi et uddannelses program til dig.

Frederiksberg Forsyning sætter løbende ind på at forbedre serviceniveauet og effektiviteten. Du får mulighed for at bidrage til dette arbejde og være med til at sikre, at vi også fremover er en af de førende forsyningsvirksomheder i Danmark.

Endelig får du mulighed for at arbejde i en virksomhed med en stærk samfundsbevidsthed. Frederiksberg Forsyning har en ambition om at være en bæredygtig og ansvarlig virksomhed, der bidrager til en mere bæredygtig fremtid for Danmark. Som jurist får du mulighed for at arbejde med og bidrage til disse vigtige samfundsopgaver.

Hvad karakteriserer dig?

Med din centrale placering i organisationen har du gode samarbejdsevner og du er i stand til at samarbejde med andre afdelinger i virksomheden, herunder ledelse, teknikere, kunder og eksterne interessenter.

Du er den slags jurist, som evner at brede din juridiske kompetence ud til andre fagområder, fordi du sætter en ære i at forstå den forretning, du er en del af. Du er i stand til at analysere et problem fra flere forskellige vinkler og finde de bedst mulige løsninger.

Du er en person, som tager initiativ og er proaktiv i din tilgang til opgaverne og du har lyst til at tage ansvar og udvikle dit job. Det betyder også, at du er opmærksom på detaljer og sikrer, at en sag bliver undersøgt og analyseret grundigt.

Interesseret?

Send din ansøgning og dit CV online senest søndag den 15. oktober 2023. Vi indkalder løbende til samtaler. Du kan få yderligere information om stillingen hos Chef for Kommunikation og Forretningssupport, Kristian Beyer på tlf. 3076 6119. Arbejdsstedet er på Stæhr Johansens Vej 38, 2000 Frederiksberg – lige ved Fasanvej Metro. 

Mød nogle af vores gode og dedikerede ansatte, der fortæller om deres opgaver og deres bidrag til en bæredygtig by på vores hjemmeside: https://www.frb-forsyning.dk/job
 
Du kan læse vores privatlivspolitik for ansøgere på vores hjemmeside: https://www.frb-forsyning.dk/Default.aspx?ID=3097
 

Frederiksberg Forsyning er et lokalt forsyningsselskab på Frederiksberg. Kernen af vores arbejde er at sikre Frederiksberg stabil og sikker adgang til vand og energi. Vi leverer vand, fjernvarme og -køl, bygas, bortleder regn- og spildevand og producerer vedvarende energi. Kvalitet og sikkerhed er vores nøgleord. Vi prioriterer en bæredygtig forsyning højt – og har fokus på både det miljømæssige, det sociale og det økonomiske aspekt. 

Frederiksberg er byens grønne hjerte, og hos Frederiksberg Forsyning arbejder vi målrettet for en grøn, tryg og sund by – nu og i fremtiden. Vi passer på byen og engagerer os i at løse de energi-, forsynings- og klimaudfordringer, Frederiksberg står over for. 

Vi vil gerne inspirere borgere, de lokale virksomheder og resten af vores lokalsamfund til grønnere valg og vaner. Vi har et særligt samfundsansvar, fordi vores løsninger spiller en stor rolle i den grønne omstilling. Vores ansvar rækker ud over kommunegrænsen, for den måde, vi bidrager til at løse udfordringerne på, har betydning for tæt bebyggede områder generelt og i sidste ende for resten af verden.

Forsyningen har ca. 150 ansatte og en nettoomsætning på godt 600 millioner kroner årligt.

Frederiksberg Forsyning A/S ejes 100 % af Frederiksberg Kommune. Du kan læse mere om Frederiksberg Forsyning på www.frb-forsyning.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Frederiksberg Forsyning A/S
Stæhr Johansens Vej, 38 1
2000
Frederiksberg
Tlf
38185111
Praktisk information
Oprettet
13-09-2023
Udløber
15-10-2023
Kviknummer
331578108
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed