Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist med interesse for børn og ungeområdet - genopslag

CareMatch - Rekruttering og Rådgivning

Faxe, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
24-01-2023
Kontakt
CareMatch - Rekruttering og Rådgivning
Lyskær 8A, st tv
2730
Herlev
Praktisk information
Oprettet
24-01-2023
Udløber
13-02-2023
Kviknummer
331474490
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

CareMatch søger for Faxe kommune

Har du kendskab til det sociale børn og unge område og Servicelovens bestemmelser, og vil du være med til at udvikle det faglige arbejde i en situation, hvor det juridiske grundlag er i forandring? Vil du arbejde i tæt samspil med kolleger, ledere og politikere på et felt med stor politisk bevågenhed?

Vi søger en skarp og selvstændig jurist (kandidatgrad eller tilsvarende), der har indsigt i det samlede børn og ungeområde eller som har mod på og lyst til at sætte sig ind i det. Vi søger dig, der er god til at oversætte juridisk stof, give faglig sparring og sagsbehandle på højt niveau. Hvis du også er engageret, fleksibel, udadvendt og systematisk er det en meget stor fordel.

Stillingen er organiseret i Afdelingen for det specialiserede børn, unge og familieområde i Center for Børn, Unge & Familier.

Om Afdelingen for det specialiserede børn, unge og familieområde

Afdelingen for det specialiserede børn, unge og familieområde består af to afdelinger, som varetager opgaver inden for serviceloven og lov om bekæmpelse af ungdomskriminalitet.

Du bliver en del af en afdeling med engagerede kollegaer med forskellige faglige baggrunde, som vi bringer i spil, når opgaven kalder på det. Du refererer til familiechefen.

Vores arbejde spænder bredt, og vi har samarbejdsflader i alle dele af organisationen. Vi har en uformel omgangstone, hvor det skal være godt at gå på arbejde og samtidig leverer vi resultater af høj kvalitet. Vi arbejder ud fra devisen "frihed under ansvar", hvor viden er noget vi deler. Vi har et kollegialt fællesskab, hvor vi stræber efter at spille hinanden gode og løfte i flok.

Om stillingen

Opgaverne spænder lige fra juridisk og socialfaglig rådgivning til AC-generalistopgaver og specialiseret rådgivning af kolleger og ledelsen. I Faxe Kommune er der fokus på relationen mellem borgeren og forvaltningen.

Hovedopgaverne vil blandt andet være:

 • Kvalificere kollegaers kompetencer til at kunne træffe fagligt stærke og juridisk korrekte afgørelser vha sparring og vejledning.
 • Løbende opdatere kolleger på ny og relevant lovgivning, herunder også Ankestyrelsens principafgørelser på området.
 • Kontinuerligt samarbejde om udarbejdelse af arbejdsgange og skabeloner og vejledninger.
 • Gennemgå og kvalificere sagsdokumenter (eksempelvis oplæg til Børne- og Ungeudvalget) og give skriftlig og mundtlig sparring og vejledning til ledere og kolleger.
 • Tovholder og sparringspartner på klagesager og på ankestatistik.
 • Deltage i og samarbejde med det administrative team om refusionssager.
 • Indgå i implementeringen af den kommende "Barnets lov".

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med børn og ungeområdet. Det er dog ingen betingelse, hvis du bare har flair for hurtigt at sætte dig ind i nye opgaver og har styr på din juridiske metode.

Din profil

Vi forestiller os, at du fagligt og personligt:

 • Er uddannet cand. jur. og gerne har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.
 • Har indgående kendskab til sociallovgivningen og forvaltningsretten eller lynhurtigt kan sætte dig ind i det.
 • Er i stand til at omsætte juraen i en hverdagskontekst.
 • God til mundtlig og skriftlig formidling og har mod på at holde oplæg.
 • Har gode samarbejdsevner.
 • Er selvstændig og samarbejdende, initiativrig og i stand til at afslutte opgaver.
 • Er analytisk og refleksiv og systematisk.
 • Har overblik og trives i et miljø med en blanding af korte deadlines, projekter og vedvarende driftsunderstøttelse.
 • Er løsningsorienteret og værdsætter godt kollegaskab.
 • Har flair for at navigere i ITsystemer.
 • Har humor, empati og tør reflektere over eget arbejde.

Vi tilbyder:

 • Gode muligheder for at gøre en forskel for de mest udsatte børn og unge i tæt samarbejde med myndighedssagsbehandlere og ledelse.
 • Central rolle i arbejdet med at implementere den nye "Barnets lov" og i udviklingen af den juridiske tilgang til arbejdet i afdelingen.
 • En høj grad af selvstændighed i arbejdet og mange forskellige juridiske opgaver.
 • Engagerede og kompetente kollegaer som brænder for at hjælpe udsatte børn og unge og som søger sparring og vidensdeling.
 • Mulighed for sparring med kommunens øvrige jurister.
 • Et arbejdsmiljø med fokus på at skabe udvikling og trivsel for børn og unge gennem faglig opkvalificering og tæt samarbejde.
 • Fleksibel arbejdstid.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer om ugen. Lønnen fastsættes ud fra principperne i ny løn. Lønindplacering sker efter forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation. Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffe- og børneattest ved ansættelse.

Ansøgning og forventet tiltrædelse

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via ansøgningsfeltet. Ansøgningen skal være bilagt CV og dokumentation for relevant uddannelse. Ansøgningsfristen er den 13. februar 2023. Vi forventer at afholde samtaler torsdag d.16. februar 2023.

Tiltrædelse ønskes d. 1. april eller snarest muligt derefter.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Stefan Førster-Christensen på tlf.: 30 95 09 57.

Om Center for Børn, Unge & Familier

Center for Børn, Unge & Familier er et nyt og stort center, der har det faglige og økonomiske ansvar for en meget vigtig del af velfærdsområdet i Faxe Kommune. Ca. 1.200 ansatte arbejder hver dag engageret og målrettet på at tilbyde vores børn, unge og familier tilbud og indsatser af høj kvalitet på socialområdet, dagtilbudsområdet og folkeskoleområdet.

Center for Børn, Unge & Familier er en arbejdsplads, hvor vi sætter en ambition i at stå på tæer for at gøre vores bedste, vi åbner dørene og inddrager borgerne i helhedsløsninger, og vi er et stort hold bestående af holdspillere, der spiller hinanden gode og løfter i flok.

Vores mantra er at resultatskabelse, samarbejde og ledelse sker med hoved, hjerte og handling, hvilket for os betyder, at vi tilstræber høj faglighed i alle funktioner, arbejder ud fra viden om, hvad der virker, sætter vigtige menneskelige værdier som dialog, samarbejde og ordentlighed i centrum samt viser handlekraft og vedholdenhed for at nå vores mål.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=660bb589)

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
CareMatch - Rekruttering og Rådgivning
Lyskær 8A, st tv
2730
Herlev
Praktisk information
Oprettet
24-01-2023
Udløber
13-02-2023
Kviknummer
331474490
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed