Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist med interesse for aktindsigtssager og bekæmpelse af ulovligt spil

Englandsgade, Odense

Odense, Fyn

Indrykket
01-09-2023
Kontakt
Englandsgade, Odense
Englandsgade 25
5000
Odense C
Tlf
25159715
Praktisk information
Oprettet
01-09-2023
Udløber
28-09-2023
Kviknummer
331577288
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Bliv en del af et spændende og tværgående kontor
Du vil få et job på et område, hvor der er politisk bevågenhed og stor udvikling. Som jurist i Spillemyndigheden vil du især skulle arbejde med håndtering af Spillemyndighedens aktindsigtssager, og du vil desuden indgå i gruppen, der arbejder med bekæmpelse af ulovligt spil.

Du bliver en del af kontoret Ulovligt Spil, Matchfixing og Markedsanalyse, som blandt andet har ansvaret for det løbende tilsyn med ulovligt spil og matchfixing. Kontoret er desuden ansvarligt for udarbejdelse af markedsanalyser og anden spilfaglig statistik, og er tovholder for Spillemyndighedens aktindsigtssager, forvaltningsret og GDPR.

Arbejdsdagen i Spillemyndigheden vil generelt indebære et tæt samarbejde med kolleger i kontoret og på tværs af organisationen. Vi sætter en ære i at lykkes med vores opgaver på en fleksibel, konstruktiv og uhøjtidelig måde i et positivt arbejdsmiljø.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

  • Koordinering og håndtering af aktindsigtsanmodninger fra blandt andet journalister og professionelle interessenter
  • Løbende tilsyn med spilmarkedet
  • Blokering af hjemmesider ved domstolene
  • Andre opgaver og projekter der skal forbedre vores arbejde med bekæmpelse af ulovligt spil
Afhængigt af kvalifikationer og interesser kan det være muligt at arbejde med kontorets øvrige opgaver samt opgaver på tværs i Spillemyndigheden.

Interesse for området og stærk formidler
Din uddannelsesmæssige baggrund er cand.jur. eller lignende. Både nyuddannede og erfarne kan komme i betragtning. Vigtigst er det, at du er nysgerrig på fagområdet og/eller har erfaring eller interesse for forvaltningsretten, aktindsigter og overordnede rammer for korrekt myndighedsudøvelse.

Vi lægger vægt på, at du er en dygtig og velformuleret formidler, som kan kommunikere klart både i skrift og tale med omtanke for, at der både vil være professionelle som ikke-professionelle ansøgere om aktindsigt.

Vi bygger vores arbejde på høj faglighed og stort engagement. Vi forventer, at du har et godt overblik, er struktureret og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet i en til tider travl hverdag. Som person er du serviceminded, effektiv og en holdspiller med gode samarbejdsevner, som også evner at arbejde selvstændigt.

Ambitiøs styrelse med højt til loftet
I Spillemyndigheden arbejder vi for at sikre rammerne omkring et ansvarligt, fair og velreguleret spilmarked til gavn for spillere, spiludbydere og for samfundet. Åbenhed og dialog er kendetegnende for den måde, vi arbejder på. Udviklingen og nye trends inden for spilverdenen stiller krav til vores ekspertise og evne til at agere fremsynet. De mange spændende og udfordrende arbejdsområder går hånd i hånd med vores høje faglighed. Vi vægter samarbejde, trivsel og gensidig respekt højt, og vores gode resultater bliver skabt af en kombination af arbejdsglæde, nysgerrighed og engagement.

Spillemyndigheden er en styrelse under Skatteministeriet.

Ansøgning og ansættelse
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link snarest muligt, og senest den 28. september 2023, kl. 12.00. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for Ulovligt Spil, Matchfixing og Markedsanalyse, Jan Madsen, på tlf. 72 38 96 59 eller på mail jm@spillemyndigheden.dk.

Vi afholder samtaler i umiddelbar forlængelse af ansøgningsfristens udløb. Ved eventuel indkaldelse til 2. samtale, bliver der gennemført en test som led i ansættelsesproceduren. Forud for ansættelse kan der blive indhentet referencer.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes efter gældende overenskomst mellem Akademikernes Centralorganisation og Finansministeriet. Stillingen er med tiltrædelse 1. december 2023 eller snarest derefter. Tjenestestedet vil være Englandsgade 25, 6. sal Odense C.

Ansættelsesområde
Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Spillemyndigheden opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, seksuel orientering eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om os på Spillemyndigheden.dk og på LinkedIn.com.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Englandsgade, Odense
Englandsgade 25
5000
Odense C
Tlf
25159715
Praktisk information
Oprettet
01-09-2023
Udløber
28-09-2023
Kviknummer
331577288
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed