Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
14-05-2022
Kontakt
Region Nordjylland
Niels Bohrs Vej 30
9220
Aalborg Øst
Praktisk information
Oprettet
14-05-2022
Udløber
15-05-2022
Kviknummer
331099494
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Jurist søges til Kontraktenheden, JURA i Region Nordjylland

Kontraktenheden søger 1 jurist med flair for kontrakter til Kontraktenheden, Jura i Region Nordjylland.

Kontraktenheden forhandler ca. 550 kontrakter om året inden for forskningsområdet,
bl.a.

  • Aftaler om kliniske forsøg med lægemidler og medicinsk udstyr med internationale virksomheder
  • Forskningsaftaler med private og offentlige samarbejdspartnere
  • Kommercielle aftaler knyttet til tech-trans området, f.eks. salg af IPR, licensaftaler m.v.
  • Data Transfer Agreements og Material Transfer Agreements
  • Samarbejdsaftaler knyttet til EU-fondsbevillinger på forskningsområdet
  • Hemmeligholdelsesaftaler og konsulentaftaler knyttet til forskningsområdet

Herudover rådgiver Kontraktenheden i stigende omfang inden for GDPR knyttet til
forskningsaftaler, herunder i forbindelse med udarbejdelse af databehandleraftaler, aftaler om fælles dataansvar og etablering af databaser i nationale og internationale projekter.

Du får 7 engagerede og fagligt stærke kollegaer, som arbejder professionelt med juridisk rådgivning og forskningsunderstøttelse af Region Nordjyllands virksomheder; Aalborg Universitetshospital, Regionshospital Nordjylland og Psykiatrien.

Kontraktenheden hører organisatorisk til i JURA, der består af 5 teams. Udover Kontraktenheden, rummer JURA: Strategisk indkøb, Forsikrings team, Offentretligt team og Privatretligt team. Kontraktenheden har kontor i Forskningens Hus, ved Aalborg Universitetshospital Syd.

Vores forventninger til dig
Du er uddannet cand.jur eller cand.merc.jur, gerne med 3-5 års erhvervserfaring. Den rette nyuddannede kan også komme i betragtning, da personlige kvalifikationer også vægtes højt.

Det er ikke afgørende, om du kommer fra advokatbranchen, har erfaring fra en anden offentlig myndighed eller har en baggrund som virksomhedsjurist, men du skal have interesse for at arbejde med komplekse juridiske kontrakter med en stor national og international kontaktflade.

Det er ikke en forudsætning, at du har forhåndskendskab til sundheds-/forskningsområdet, men du vil være godt hjulpet af en god forståelse for formueretten.

Det skriftlige arbejdssprog er både dansk og engelsk. Vi forventer derfor, at du behersker engelsk på et højt niveau, da mange af kontrakterne er af international karakter

Vi lægger vægt på, at du er god til at planlægge dine opgaver, så du bevarer overblikket og er proaktiv, dvs. du formår at arbejde med de vigtigste opgaver, at prioritere løbende og være i kommunikation med din kunde, og at du er en holdspiller, dvs. at du formår at give sparring/støtte til dine kollegaer, selv når du har travlt.

Derudover tillægger vi det en stor værdi, at du er nysgerrig på dine kollegaer, og at du aktivt bidrager til vores kollegiale fællesskab.

Vi tilbyder
En arbejdsplads med gode kollegaer, hvor vi er professionelle men uformelle. Vi har stor grad af fleksibilitet, og vi har tillid til hinanden.

Kontraktenheden består af erfarne medarbejdere, så du vil få en grundig introduktion til
området. Vi kan tilbyde en varieret arbejdsdag, hvor du hurtigt vil få din egen portefølje af sager, men med mulighed for sparring med kollegaer og din leder.

Arbejdstiderne er fleksible, så der er god mulighed for at tilrettelægge arbejdet, så det hænger sammen med familieliv m.v.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Lønniveau og indplacering fastsættes i henhold til gældende aftale med den forhandlingsberettigede organisation på baggrund af kvalifikationer.

Kontaktoplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Vicekontorchef Lisbeth Elbek Tiljeset på e-mail l.tiljeset@rn.dk eller telefon 20588562 eller jurist Claus Reszka Dybbro på e-mail c.dybbro@rn.dk eller telefon 21605607 .

Ansøgningsfrist
Sidste ansøgningsfrist er den 15. maj 2022.

Indkaldelse til samtale forventes at ske i løbet af uge 19 og ansættelsessamtaler
forventes afholdt i uge 20.

Ansættelse pr. 15. august 2022 eller efter nærmere aftale.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Nordjylland
Niels Bohrs Vej 30
9220
Aalborg Øst
Praktisk information
Oprettet
14-05-2022
Udløber
15-05-2022
Kviknummer
331099494
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed