Gem annonce

Juridisk specialisering indenfor det nok mest spændende beskatningsområde - Afgifter

Skatteforvaltningen, KBH, Hannemanns Allé 25

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-07-2021
Kontakt
Skatteforvaltningen, KBH, Hannemanns Allé 25
Hannemanns Allé 25
2300
København S
Tlf
72375864
Praktisk information
Oprettet
20-07-2021
Udløber
10-08-2021
Kviknummer
330749732
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du arbejde med et område i fokus og gøre en forskel vedrørende den grønne omstilling og befolkningens sundhed gennem adfærdsregulerende afgifter, der i øvrigt også bidrager væsentligt til statskassen? Har du lyst til at være med, hvor de principielle afgiftssager bliver afklaret? Så bliv en del af Afgifter i Skattestyrelsen, Jura, hvor vi arbejder med energi-, miljø- og andre punktafgifter.

Vær med til at præge den grønne omstilling af samfundet og sætte retningen på afgiftsområdet
Vi forbereder principielle sager, som Skatterådet træffer afgørelse i. Vi er involveret i det lovforberedende arbejde, både på det nationale og EU-retlige plan. Endvidere fungerer vi som sparringspartner og yder juridisk rådgivning til de øvrige enheder i Skattestyrelsen. Vi er ansvarlige for, at der sker en ensartet og korrekt regelanvendelse i hele Skattestyrelsen i forhold til afgifterne.

Vores arbejdsdag er meget varieret med mange forskellige opgaver, hvor du får rig lejlighed til at kaste dig ud i afgiftsretsreglerne. Vi arbejder med de varebaserede afgiftslove (fx chokolade og tobak) samt energi- og miljøafgifterne, hvor du fx kan fordybe dig i fortolkning af reglerne for varmeforsyning, elbiler eller CO2- udledning. Disse afgifter bidrager ca. 75 milliarder kr. årligt til finansieringen af velfærdssamfundet.

Kontorchef Aksel J. Sørensen siger om stillingen: ”Med mere end 50 forskellige afgifter og en stor forskellighed i de problemstillinger og opgaver vi løser, er jobbet meget afvekslende og udfordrende. Specialisering indenfor afgifter giver en stærk og attraktiv kompetence, vedrørende et område der forventes at have en stadig stigende betydning i det fremtidige beskatningssystem.”

Du bliver del af et kontor, der har høje ambitioner på det juridiske område og et godt arbejdsmiljø, hvor der bliver lagt vægt på kvalitet, faglig sparring, og udvikling. Vi tilbyder en fleksibel hverdag, hvor du har stor mulighed for selv at planlægge dine opgaver og din arbejdsdag.

Dine arbejdsopgaver
Du kommer til at få en spændende og alsidig opgaveportefølje inden for miljø- og energiafgifterne og/eller de øvrige punktafgifter. Arbejdsområdet omfatter både nationale og EU-harmoniserede afgifter, og kontoret har også en række EU-retlige ansvarsområder, og deltager i internationale fora.

?Opgaverne omfatter bl.a.:

  • behandling af principielle Skatteråds- og Landsskatteretssager på afgiftsområdet.
  • deltagelse i lovforberedende arbejde, herunder samarbejde med Skatteministeriets departement.
  • lovfortolkning og videreformidling på fagligt højt niveau (styresignaler, instruktioner m.m.)
  • juridisk rådgivning og sparringspartner ved kontrolprojekter mv. i Skattestyrelsen.
  • EU-retlige og internationale opgaver.
????Afgifter er ikke enkelt … derfor har vi brug for dig
Vi leder efter dig, der vil være med, når vi drøfter spændende problemstillinger. Du har mod på nye opgaver og mister ikke gejsten, når ting bliver vanskelige. Du tiltrækkes af, at løsninger ofte udvikles i tæt sparring med kolleger.

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse (fx cand.jur., cand.merc.jur., eller skatterevisor) kombineret med erfaring indenfor afgiftsretten eller mod på en stejl læringskurve.

Det er vigtigt, at du har lyst til at specialisere dig og brænder for at blive en del af et fagligt stærkt miljø med afgiftsjuraen som omdrejningspunkt. ?

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV samt dokumentation for uddannelse via linket 'Søg stillingen' senest tirsdag den 10. august 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 32 og 33. Der kan indgå en logisk analyse og personlighedsanalyse i ansættelsesprocessen. Spørgsmål vedrørende stillingen besvares gerne af kontorchef Aksel J. Sørensen på 72 38 35 65.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet restanceoplysninger og straffeattest.

Tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdsstedet er som udgangspunkt Copenhagen Towers, Hannemanns Alle 25, 2300 København S.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, KBH, Hannemanns Allé 25
Hannemanns Allé 25
2300
København S
Tlf
72375864
Praktisk information
Oprettet
20-07-2021
Udløber
10-08-2021
Kviknummer
330749732
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce