Gem annonce

Juniorsælger med stort drive

HORSENS RENGØRING ApS

Horsens, Østjylland

Indrykket
07-04-2021
Kontakt
HORSENS RENGØRING ApS
Spedalsø 45
8700
Horsens
Tlf
26887000
Praktisk information
Oprettet
07-04-2021
Udløber
22-05-2021
Kviknummer
330592147
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Salgskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er det dig der kan sikre vores fortsatte vækst? Falder salg og kundeservice dig naturligt og drives du af ambitiøse mål? Så er det sikkert dig vi venter på.

 

Hvad består jobbet i?
Jobbet består i at sælge og udarbejde tilbud på rengøringsydelser og -produkter til såvel eksisterende kunder som nye kunder, der selv henvender sig, eller som du aktivt selv opsøger. Du vil derfor have salg både B2B og B2C. Du vil på sigt også skulle beregne og afgive tilbud på licitationer og større udbudsopgaver/projekter. Etablering af et stort netværk får også betydning i dit daglige arbejde.


Vi giver dig selvfølgelig indgående oplæring i de produkter og services du sælger. Herudover lærer du alt om salg ved sidemandsoplæring og via kurser – fysiske og online.

 

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har en gymnasial/HHX-uddannelse, måske er du butiks- eller kontoruddannet. Du har lidt erfaring med kundeservice/salg fra din uddannelse/dit studiejob og det er der, du har fundet ud af, at du brænder for at sælge og give kunderne en god oplevelse. Du har fået lyst til at lære mere og til at udvikle dig.

 

Som person er du positiv, har humor og en ihærdig tilgang til dine arbejdsopgaver. Du er ærlig og tillidsvækkende, men besidder også en god gennemslagskraft. Opsøgende salg er en del af jobbet, så du skal også have evne og lyst til den del.


Du skal have kørekort og kunne fremvise en straffeattest. Herudover forventer vi, at du er skarp til at formulere dig i både skrift og tale.

 

Hvem er vi?
Vi er en innovativ virksomhed med tre Børsen Gazeller bag os – og den retning har vi tænkt os at fortsætte. Vi er ca. 55 medarbejdere fordelt i marken og administrativt. Vores ambitioner er store, men her er højt til loftet og en flad organisation. Vi arbejder engageret og fleksibelt, men har ofte travlt og mange bolde i luften, så arbejdsomhed, positiv indstilling og god humor er nødvendig.

 

Praktisk info:

Din primære arbejdstid er 37 timer/ugen, som fordeles i tidsrummet man-fre fra kl. 7:00 – 17.00. Dog vil der kunne forekomme aften- og/eller weekendarbejde, da vi bestræber os på at møde vores kunder, når de ønsker det.

Ansættelsesforholdet påbegyndes hurtigst muligt.

Løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgning
Lyder jobbet som noget for dig? Så send din motiverede ansøgning samt CV med billede til os hurtigst muligt på mail job@horsensrengoering.dk mærket Juniorsælger i emnefeltet. Skriv hvornår du kan starte, hvem du er og hvorfor lige netop du er den brik vi mangler i puslespillet hos Horsens Rengøring. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

 

Samtaler afholdes løbende. Vi venter gerne på den rette kandidat.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
HORSENS RENGØRING ApS
Spedalsø 45
8700
Horsens
Tlf
26887000
Praktisk information
Oprettet
07-04-2021
Udløber
22-05-2021
Kviknummer
330592147
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Salgskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce