Gem annonce

Junior Area Sales Manager

SKOV A/S

Skive, Vestjylland

Indrykket
17-11-2023
Kontakt
SKOV A/S
Hedelund 4
7870
Roslev
Praktisk information
Oprettet
17-11-2023
Udløber
02-01-2024
Kviknummer
331581505
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing, Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Area Sales Manager
Sales manager
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du starte din karriere indenfor salg med internationale kunder og produkter til agroindustrien, som gør en forskel for miljøet, dyr og mennesker?

Hos dol-sensors udvikler og producerer vi sensorer til agroindustrien, der bruges i f.eks. stalde til at overvåge ammoniakkoncentration, temperatur og luftfugtighed. Der er stor efterspørgsel ude i verden på vores produkter og derfor søger vi en ny kollega, som sammen med resten af teamet, skal være med til at styrke vores fokus i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Din rolle

Som vores Junior Area Sales Manager får du ansvaret for salget af dol-sensorer i EMEA-regionen (Europe, Middel-East & Africa). Omdrejningspunktet i din rolle, vil være at udvikle og udvide distributør- og salgsnetværket og udføre aktivt salgsarbejde. Du vil opbygge relationer til kunder og samarbejdspartnere og deltage i internationale og lokale messer, udstillinger og arrangementer for at promovere dol-sensors. Du vil komme til at arbejde internationalt, og få mellem 40-60 rejsedage om året.

Din profil

Du kan være nyuddannet og i starten af din karriere, eller allerede have erfaring som sælger, men vigtigst af alt så har du en positiv indstilling, højt energiniveau og en dedikeret tilgang til dit arbejde. Du er udadvendt og god til at skabe kontakt til andre og opbygge relationer.  Vi forventer at du taler godt engelsk, og gerne også tysk eller måske fransk. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med forhandling og kontrakter, men det er din positive indstilling, faglige nysgerrighed og kommercielle drive der er det vigtigste. Vi er klar til at uddanne og understøtte din faglige udvikling. 

Om dol-sensors

Vi har hovedkontor i Glyngøre. Vi tæller i alt 20 dygtige og dedikerede medarbejdere, der arbejder i en kultur præget af en åben, professionel og respektfuld tone. Arbejdsmiljøet er uformelt, og du tilbydes gode arbejdsforhold med fleksibilitet og frihed under ansvar. Virksomheden er finansielt stærk, vores potentiale er betydeligt globalt, og vi forventer vækst i de kommende år. Derfor kan vi tilbyde et spændende og afvekslende job i en dynamisk og resultatorienteret virksomhed med en fordomsfri atmosfære.

Manager, Global Sales, Jan Jensen, udtaler: Vores virksomhed har oplevet en stor vækst i omsætningen i løbet af de sidste fem til seks år. Dette er et resultat af vores strategiske tiltag for at ekspandere til nye markeder, lancere nye produkter og konstant forbedre salget for vores største konti. Vores omsætning afspejler den stærke efterspørgsel efter vores sensorer og vores konkurrencefordel i branchen. Vi er overbeviste om, at vi kan opretholde dette momentum og levere værdi til vores interessenter. Så dette øjeblik vil være et perfekt tidspunkt at slutte sig til vores team."

Du kan læse mere om dol-sensorer på www.dol-sensors.com. Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Jan Jensen, Manager, Global Sales, dol-sensors A/S på mobil +45 52135849

Vi vurderer ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt ved at trykke på "Ansøg"

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
SKOV A/S
Hedelund 4
7870
Roslev
Praktisk information
Oprettet
17-11-2023
Udløber
02-01-2024
Kviknummer
331581505
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing, Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Area Sales Manager
Sales manager
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce