Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jobformidlere til Nyborg Jobcenter - Sygedagpenge

Jobcenter

Nyborg, Fyn

Indrykket
21-03-2020
Kontakt
Jobcenter
Ringvej 3A
5800
Nyborg
Tlf
63337851
Praktisk information
Oprettet
21-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
330226325
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Specialkonsulent, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du målrettet og resultatorienteret? Drives du af at få sygemeldte fastholdt i deres job og  være med til at se nye muligheder i samarbejde med de borgerne, der skal finde nye veje på arbejdsmarkedet eller i deres liv på grund af sygdom? Så søger Nyborg Jobcenter en jobformidler til borgere, der modtager sygedagpenge.

Hvem er vi: I Nyborg Jobcenter har vi ambitiøse målsætninger om, at de ledige og sygemeldte kommer hurtigt i beskæftigelse, og vi er drevet af at skabe resultater. Vi tror på, at dette sker gennem hyppige jobrettede samtaler  med udgangspunkt i den enkeltes kompetencer og evt. udfordringer, ABC strategi og en virksomhedsrettet indsats samt det gode og målrettede samarbejde med borger og arbejdsgiver. Derfor er vores fokus også på, hvordan vi kan øge samarbejdet med private virksomheder/ arbejdsgivere for at sikre et godt match mellem det rekrutteringsbehov virksomhederne efterspørger og den gruppe af ledige/sygemeldte vi arbejder med, hvor der også kan være skånehensyn der skal tages vare på. Vi ser samtalen som vores vigtigste redskab og grundlag for det gode samarbejde med vores borgere.

Lidt om stillingen:
Som jobformidler skal du arbejde med sygemeldte borgere, der både er tæt på og længere væk fra arbejdsmarkedet. Du afholder hyppige jobrettede samtaler med fokus på fastholdelse på arbejdsmarkedet og ABC strategi set i forhold til den sygemeldtes situation.
                              
Du vil komme til at arbejde med en håndholdt indsats overfor borgere med mulige udfordringer i fastholdelse i job, brancheskifte og mestring af helbred og der er naturligt et tæt samarbejde med arbejdsgivere.  Jobbet kræver, at du er handlekraftig og trives i at arbejde resultatorienteret. Du trives med at arbejde med både myndighedsrollen og den virksomhedsrettede indsats, da jobformidleren har begge funktioner.

Hvem er du: 

 • Du har en faglig baggrund som socialrådgiver eller socialformidler, og gerne erfaring med denne målgruppe.
 • Du drives af at nå resultaterne, og motiveres af at skabe gode resultater. Du oplever en sejr, hver gang du opnår et match mellem en borger og en virksomhed. Du ved, at du er en væsentlig drivkraft for at nå resultaterne og at samarbejdet omkring opnåelse af resultater er afgørende for at nå målet.
 • Du skal kunne samarbejde på tværs og have øje for det fælles mål. Det forventes, at du kan samarbejde på højt niveau både med dine kolleger på beskæftigelses- og social – og sundhedsområdet samt praktiserende læger og andre fagprofessionelle indenfor det regionale sundhedssystem.
 • Du skal have lyst og mod til faglige udfordringer og metodeudvikling, i forhold til vores kommunikationsredskaber, samtaleteknikker, koordinering og facilitering.
 • Du har administrativ flair og ved at registrering og journalisering er vigtigt. Du har evnen til at organisere, strukturere og planlægge opgaverne systematisk.
 • I Nyborg arbejder vi i fagsystemerne Fasit, KMD Nova,  VITAS, Shultz lovguide. 

Vi tilbyder:
 • Et resultatorienteret miljø, hvor det er naturligt at gå efter førstepladsen
 • Fagligt dygtige kolleger
 • Et afvekslende job med spændende udfordringer
 • En spændende og dynamisk arbejdsplads
 • En arbejdsplads, hvor vidensdeling, faglighed og trivsel har høj prioritet
 • Gode kolleger både i afdelingen og kommunen som helhed
 • En ledelse der har fokus på beskæftigelses- og tværfaglighed samt udvikling
 • En arbejdsplads med fokus rettet på Kerneopgaven

Praktisk info: Stillingen er på 37 timer ugentligt og ønskes besat pr. 1. juni 2020 eller snarest herefter. Arbejdspladsen er placeret på Jobcentret i Nyborg, Ringvej 3A, 5800 Nyborg. Yderligere oplysninger om stillingerne, kan fås hos faglig koordinator Jette Petersen tlf. 6333 7182.
 
Ansøgningsfristen 13. april 2020
Ansættelsessamtalerne forventes afholdt 22. april 2020

Løn og ansættelsesvilkår:  Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på at der skal forevises straffeattest inden ansættelse.

Det er en del af Nyborg Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
  Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.
 
 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=40f6d74e)

Ansøg nu
Lignende job

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Virksomhedsinformation
Jobcenter
Ringvej 3A
5800
Nyborg
Tlf
63337851
Praktisk information
Oprettet
21-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
330226325
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Specialkonsulent, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed