Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jobformidler til Job og formidling - indsats, Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune

Gladsaxe, Storkøbenhavn

Indrykket
19-02-2021
Kontakt
Gladsaxe Kommune
Rådhus Alle 7
2860
Søborg
Tlf
39575000
Praktisk information
Oprettet
19-02-2021
Udløber
19-03-2021
Kviknummer
330527199
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Virksomhedskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du en ambitiøs jobformidler som kan få borgere på kanten af arbejdsmarkedet i job eller uddannelse? Så er det dig vi søger.

I Job og formidling – indsatsteamet er der i alt 16 medarbejdere med forskellige baggrunde og roller. Du vil blive en del af et team, hvor vi har jobformidlere, som varetager et individuelt tilrettelagt forløb for borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Jobformidlerne understøttes af vores psykoterapeuter, en fysioterapeut, en virksomhedskonsulent og vores tre værkstedsmedarbejder, som du ligeledes vil være i team med.

Vi er et team, som tror på at hyppige samtaler, tæt samarbejde med virksomhederne og en helhedsorienteret indsats baner vejen til beskæftigelse/uddannelse samt at borgeren herigennem opnår et meningsfuldt og selvstændigt liv. For at lykkes med denne vision, er der brug for en jobformidler, som tror på borgeren, som er resultatorienteret og trives i en jobformidler-rolle, hvor du får omskiftelig hverdag og mange forskelligartede opgaver. Du vil få din egen sagsstamme, hvor du sammen med borgeren kan formulere jobmål, udarbejder CV og ansøgninger og motivere borgeren i at blive selvforsørgende. Vi ønsker en jobformidler, der sammen med borgeren kan sætte mål og delmål, for at opnå en arbejdsmarkedsrettet progression.

Om dig
Vi ønsker en kollega, som kan se meningen i at arbejde motiverende med borgere på kanten af arbejdsmarkedet og beskæftigelsesrettet.

Vi forventer, at du

 • Er uddannet socialrådgiver eller lignende og har kendskab til samarbejdet med borgere på kanten af arbejdsmarkedet.
 • Brænder for at støtte sårbare målgrupper og tror på, at alle har et potentiale i at komme i job eller uddannelse og ved at det kræver at du kan navigere i flere roller.
 • Er grundig, resultatorienteret og ansvarsbevidst.
 • Har flair for tværfagligt samarbejde hos myndighedssagsbehandlerne på jobcentret, psykiatrien, rusmiddelcentret, familieafdelingen og andre områder.
 • Du trives med at have tæt opfølgning på iværksatte tilbud og et godt samarbejde med virksomhederne.
 • Har gode IT-kompetencer og formidlingsevner.
 • Kan forberede dokumentationsgrundlag (virksomhedsrapporter) til borgere.
 • Har et positivt livssyn og tror på, at alle mennesker, trods udfordring/barriere, har en plads på arbejdsmarkedet.
 • Er handlekraftig, dynamisk, kreativ og vedholdende i arbejdet med borgere i forhold til at blive selvforsørgende.

Hvad får du
Du bliver en del af et team der både arbejder med aktivitetsparate borgere, borgere på sygedagpenge/jobafklaring/ressourceforløb, unge under 30 og integrations- samt selvforsørgende borgere.

I den kommende tid vil vi arbejde sammen om at finde de gode løsninger på, hvordan vi kan sikre at alle borgere oplever en klar rød tråd igennem deres forløb - og blive endnu bedre til at sikre at borgeren også opnår de ønskede mål og delmål – uanset om de har kontakter i flere afdelinger på samme tid. Vi arbejder med indsatserne, så borgerne oplever at der er sammenhæng.

I teamet er der et tæt samarbejde med sagsbehandlerne som varetager myndighedsopgaverne og med psykiatrien, vores rusmiddelcenter, familieafdelingen og andre sociale områder. I teamet iværksætter vi virksomhedsforløb og opfølgningen på disse fx ved at understøtte borgeren i forhandlingen om at opnå lønnede timer for det udførte arbejde.

Teamet er en del af Jobcenter og Indsats, der er forankret i Beskæftigelses- og Socialafdelingen. Beskæftigelses- og Socialafdelingen i Gladsaxe arbejder rehabiliterende og har fokus på borgerinddragelsen. Vi samarbejder på tværs af teams og afdelinger og tror på, at vi kun kan lykkes med at få borgerne i job og uddannelse, hvis vi bruger alle redskaberne i lovgivningen. Vi er ambitiøse og optaget af, hvordan vi hele tiden kan gøre det endnu bedre til gavn for borgere og virksomheder. Der er højt til loftet og vi har mange gode drøftelser, men når vi har valgt en strategi, så holder vi fast gennem tæt opfølgning og dialog om, hvad det betyder i den konkrete sag. Som nyansat vil du også blive præsenteret for vores interne undervisningsgange, hvor du vil blive klædt på til vores værdier (Ordentlig, fælles og faglig), visioner og de metodiske redskaber vi arbejder ud fra, i Gladsaxe Kommune.

Dine arbejdsopgaver vil konkret være
 • Motivationsarbejde.
 • Etablering af virksomhedsrettede foranstaltninger og opfølgning heraf.
 • Udfærdiger virksomhedsrapporter/statusrapporter omhandlende progression og beskrivelse af udvikling.
 • Kontakte virksomheder (her kan man også indhente hjælp fra vores egen virksomhedskonsulent).
 • Etablere CV/ansøgning med borgerne.
 • Følge borgeren tæt i eksisterende forløb, fx ude ved psykiatrien, rusmiddelcentret, rehabiliteringsteamet eller andre områder.
 • Arbejder sammen med borger om at opnå de mål/delmål der er fastsat.
 • Kontinuerlige og intensive jobrettede samtaleforløb med borgerne til at fastholde deres udvikling på vejen til selvforsørgelse.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og HK Kommunal Gladsaxe, for vejledere/undervisere eller efter overenskomst for socialrådgivere og socialformidlere. Løn efter principper i Ny Løn.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte leder af Job og formidling – indsatsteamet, Bulut Kilic på telefon nummer: 24 91 72 44 eller på mail: bulkil@gladsaxe.dk.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal være os i hænde senest kl. 12.00 den 19. marts 2021.
Vi forventer at afholde samtaler den 26. marts 2021.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Gladsaxe Kommune
Rådhus Alle 7
2860
Søborg
Tlf
39575000
Praktisk information
Oprettet
19-02-2021
Udløber
19-03-2021
Kviknummer
330527199
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Virksomhedskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed