Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ITS-projektleder til Aarhus Kommune

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
15-01-2020
Kontakt
Aarhus Kommune
Karen Blixens Boulevard 7
8220
Brabrand
Praktisk information
Oprettet
15-01-2020
Udløber
19-01-2020
Kviknummer
330141140
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder, administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vær med til at realisere Trafikcentral Aarhus
 
Om jobbet
I Teknik og Miljø, afdelingen for Trafik, søger vi en ITS-projektleder med erfaring indenfor signalanlæg og ITS (Intelligente TransportSystemer) snarest muligt eller senest den 1. marts 2020. Stillingen er nyoprettet.

Brænder du efter at få lov til at sætte dit fingeraftryk på Aarhus, så er stillingen noget for dig. Byen vokser med 5.000 borgere hvert år og du skal hjælpe med, at de kan komme fra
A til B.
 
Byrådet har set værdien af ITS og har senest afsat yderligere midler til etablering af en trafikcentral i Aarhus, men før vi kommer hertil, er der en lang række forberedende arbejder, som skal udføres, bl.a.:

 • opgradering af eksisterende signalanlæg
 • installering af yderligere VMS-tavler
 • opsætning af trafikkameraer
Vi kan tilbyde en stilling i en afdeling, hvor vi ikke lader os begrænse af de traditionelle barrierer, og gerne vil tænke anderledes for at finde den bedste løsning. Vi tester derfor gerne ny teknologi af, presser leverandørerne på teknologi og giver rådgivere råderum til at tænke anderledes. Du vil ligeledes kunne sparre med landets førende inden for OCIT og LISA.
 
Som ITS-projektleder skal du således hjælpe med at implementere interne procedurer og gennemføre ITS-projekter fra planlægning til aflevering. Du skal således:
 • arbejde for at udføre visionen om en trafikcentral i Aarhus gennem planlægning og anlæg af ITS-installationer
 • agere bestiller og projektleder for egne projekter
 • programmere i LISA
 • være myndighed på fagområdet og herunder behandle borgerhenvendelser
Din profil
Du skal være selvstændig og kunne projektere, implementere og administrere ITS-løsninger. Du skal sikre innovation, fremdrift, økonomistyring og være god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt.
Vi forventer, at du:
 • har en relevant uddannelse, eks. ingeniør eller anden lignende uddannelse
 • har erfaring med projektledelse samt håndtering af økonomi og kommunikation
 • har gennem din uddannelse eller tidligere jobs arbejdet med ITS og har kendskab til LISA
 • kan formulere dig klart og sikkert og er i stand til at formidle komplekse forhold til menigmand
 • kan håndtere flere opgaver på samme tid, så alle føler, de har fået en god professionel behandling
Som person forventer vi desuden, at du er udadvendt og trives i en travl og aktiv hverdag. Det er tilsvarende vigtigt, at du naturligt indgår i fællesskabet, hjælper og sparrer med dine kolleger og dermed er med til at skabe arbejdsglæde i hverdagen.
 
Det er positivt, men ikke nødvendigt, hvis du har erfaring fra lignende stilling i en politisk styret organisation og/eller kan programmere i LISA.
 
Derfor skal du vælge os
Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende stilling med såvel tværfaglige som selvstændige arbejdsopgaver. Vi lægger stor vægt på uddelegering af ansvar og kompetence.
 
Hvis du bliver vores nye kollega i afdelingen for Trafik, kan du forvente faglig og personlig udvikling i en dagligdag præget af højt engagement, uformel omgangstone og sammenhold, hvor sparringen mellem medarbejderne er højt prioriteret.
 
I Mobilitet, Anlæg og Drift baserer vi opgaveløsning på en servicekultur, hvor vi står skulder ved skulder, og hvor der er frihed til at være kreative og tænkte nyt, ikke mindst i forhold til opgaveløsningen.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den relevante faglige organisation. Lønnen fastsættes efter forhandling med organisationen efter principperne om Ny Løn.
 
Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:
Afdelingsleder Peter Ryberg Neess på telefon 2920 8648, mail prn@aarhus.dk eller
 
ITS-fagkoordinator Michael Bloksgaard på telefon 2920 8516, mail mib@aarhus.dk  
 
Ansøgning
Forventet tiltrædelse er snarest muligt eller senest 1. marts 2020.
 
Ansøgningsfrist er senest den 19. januar 2020.
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt fra den 21. januar 2020.

Arbejdssted:   Teknik og Miljø, Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand. 
 
Arbejdstid:      37 timer pr. uge med flekstid.

Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på ”Søg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Om os
Afdelingen for Trafik udfører planlægning, anlæg og drift af alt elektrisk vejudstyr, herunder særligt vejbelysning og signalanlæg, i Aarhus Kommune. Derudover har teamet også ansvar for trafikkoordinering ved større vejarbejder. Ydermere opsamles der trafikdata og foretages bestilling af kollektiv trafik. Afdelingen består p.t. af 16 medarbejdere, som overvejende er ingeniører.
 
Teknik og Miljø - Mobilitet, Anlæg og Drift beskæftiger sig med myndigheds-, drifts- og anlægsopgaver i byens rum, både på veje, stier, fortove og pladser samt i parker og grønne områder. Forvaltningen beskæftiger ca. 450 medarbejdere organiseret i ti afdelinger.

 
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Karen Blixens Boulevard 7
8220
Brabrand
Praktisk information
Oprettet
15-01-2020
Udløber
19-01-2020
Kviknummer
330141140
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder, administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed