Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-Universitet i København søger koordinerende ESDH-medarbejder

IT-Universitetet i København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2019
Kontakt
IT-Universitetet i København
Rued Langgaards Vej 7
2300
København S
Tlf
72185289
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
06-06-2019
Kviknummer
330024624
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Som IT-Universitetets nye ESDH-medarbejder vil du få flere koordinerende opgaver inden for ESDH og ledelsesinformation mm.

I Økonomisektionen har vi samlet Analyseenheden, Projektenheden og universitetets økonomifunktioner.

Analyseenheden kommer fremover til at bestå af et team på tre ansatte, der skal stå for IT-Universitetets ESDH-system, en række dataindberetninger til Statens Arkiver, Uddannelses og Forskningsministeriet, Danmarks Statistik m.fl. samt udformning af ledelsesinformation, analyser, prognoser og håndtering af henvendelser. Vi samarbejder såvel på tværs af Økonomisektionen som med IT-Universitetets andre afdelinger, fx studieadministration, kommunikation, HR og direktionen.

Dine kvalifikationer
Du har en videregående uddannelse og/eller arbejdserfaring med anvendelse af ESDH i en organisation, herunder måske fungeret som ESDH-superbruger, -brugeradministrator og -systemadministrator eller med kvalitetssikring inden for ESDH-området. Du har desuden erfaring med projektledelse eller koordinering af forretningsprocesser på tværs af faggrænser. Du har erfaring med at anvende it-systemer, herunder med mindst et ESDH-system og med Excel. Måske har du erfaring med ESDH-systemet F2, som IT-Universitetet anvender, men det er ikke noget krav.

Du kan arbejde struktureret og formår at bevare overblikket over komplicerede problemstillinger samtidigt med, at du har et skarpt øje for kvaliteten i detaljen og for at levere resultater af høj kvalitet til tiden. Du begår dig på dansk såvel som engelsk og formulerer dig klart både skriftligt og mundtligt.

Jobbet
Med reference til teamlederen for Analyseenheden får du ansvaret for en række af IT-Universitetets tværgående ESDH-opgaver. Desuden får du koordinerings- og kvalitetssikringsroller i udformningen af flere af IT-Universitetets større strategiske dokumenter som årsrapporten og opfølgning på strategiske mål. Du vil også deltage i udformning og kvalitetssikring af besvarelsen af ad hoc henvendelser og analyser.

Dine arbejdsopgaver bliver at:

  • Stå for universitetets digitale hovedpostkasse, ESDH-system- og brugeradministration samt koordinere og supportere ESDH-superbrugernetværket
  • Kvalitetssikre journalisering i Økonomisektionen
  • Medvirke til indberetningen af journaliserede sager til Statens Arkiver – første gang i 2020
  • Være tovholder på udformning, dokumentation og kvalitetssikring af ledelsesinformation, herunder årsrapport, strategiske udviklingsmål og resultataftaler
  • Medvirke ved udformning af analyser på uddannelses- og forskningsområdet samt besvare henvendelser.
Du får kontakt og samarbejde med alle afdelinger på IT-Universitetet, herunder forskellige fagligheder og organisatoriske niveauer. For at du kan lykkes hos os, er det vigtigt, at du både kan lytte, samarbejde, skabe relationer og udvise autoritet samtidig med, at du optræder imødekommende, ansvarlig og toneangivende i mødet med samarbejdspartnere og forandringer.

IT-Universitetet tilbyder
Vi tilbyder et udviklende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling, samt mulighed for at være med til at præge Analyseenheden og den fremtidige anvendelse af ESDH.

Du bliver en del af en velfungerende afdeling med høje ambitioner om at gøre en forskel, skabe værdi for universitetet og hjælpe dig på vej i din udvikling. Vi har en åben og uformel omgangstone og en afvekslende hverdag.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Vi har flekstid, hvilket giver gode muligheder for at få samspillet mellem arbejde og familieliv til at fungere optimalt.

Ansættelse og aflønning
Aflønning og øvrige ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat den 1. august 2019 eller snarest herefter.

Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte teamleder Jane Andersen tlf. 7218 5224 eller e-mail jane@itu.dk, hvis du ønsker yderligere information om stillingen.

Ansøgningsprocedure
Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside: http://www.itu.dk/stillinger.

Ansøgningsfristen er den 6. juni 2019 kl. 12:00.

Samtaler forventes afholdt i uge 24 og uge 25. IT-Universitetet benytter test i forbindelse med rekrutteringsforløb.

IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
IT-Universitetet i København
Rued Langgaards Vej 7
2300
København S
Tlf
72185289
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
06-06-2019
Kviknummer
330024624
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed