Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

It-udviklingschef (CTO) til fremtidens IT

Energinet.dk

Fredericia, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
10-07-2019
Energinet.dk
Tonne Kjærsvej 65
7000
Fredericia
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-07-2019
Udløber
05-08-2019
Kviknummer
330057639
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-chef
Erfaringer - I højere grad
Softwareudvikling, ML, Ledelse
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du bidrage til den grønne omstilling i Danmark? Som virksomhed og it-organisation er Energinet midt i en omstilling, hvor vi skal styrke og modne vores evne til at udnytte nye teknologier og data. Danmarks ambitioner om accelereret grøn omstilling kræver inddragelse af ny viden, nye teknologier og anvendelse af vores data i langt højere grad end nu. Energinets it-organisation er derfor i gang med at ruste sig til fremtiden og i den sammenhæng har vi brug for en stærk it-udviklingschef til at stå i spidsen for en moderne it-udviklingsafdeling. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.

Du sætter retning og definerer vores teknologiunderstøttelse

Energinet-koncernen består af en række forretningsenheder, der arbejder med el- og gastransmission i forskellig sammenhæng. It-organisationen har cirka 150 engagerede medarbejdere samt en række eksterne konsulenter, og vi arbejder i en service integrator-organisering. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og afprøver forskellige samarbejdsmodeller og agile metoder.

Vi er godt i gang med cloud og nye udviklingsparadigmer, men mangler den kraft og kompetence, som du kommer med. Det drejer sig i høj grad om at sætte retning og skabe en arkitektur, der kan skalere efter forretningens behov. Vores opgaver spænder bredt fra small scale og fail fast til store anlægsprojekter i milliardklassen, som kræver it-understøttelse. Vi anvender Microsofts teknologistak, RPA, ML, AI, tænker Data As A Service og skal lære at jonglere med begreberne Azure Data Lake, Data Factory, Data bricks, API management osv.

Som it-udviklingschef får du ansvaret for at sætte retning og definere vores teknologiunderstøttelse i samarbejde med den øvrige ledergruppe og vores kunder. Jobbet er på director-niveau og du indgår i it-ledelsen sammen med to andre it-directors


Dine succeskriterier bliver at sikre:

  • Retning og teknologivalg i samspil med it-organisationen og koncernens digitaliseringsafdeling
  • Udvikling af arkitekturprincipper og cloudstrategi
  • Øget kompetenceniveau og effektivt arbejde med teknologiske muligheder
  • Tæt samarbejde med vores kunder og forståelse for deres ambitioner

Involverende leder med god faglighed
Vi forventer, at du har 5-10 års ledelseserfaring og har en baggrund, hvor du har opnået erfaring med agile udviklingsmetoder. Derudover har du god erfaring med cloud-teknologi og de muligheder det skaber. Samtidig har du gode kommunikationsevner både på dansk og engelsk. Endeligt er det et krav, at du kan fremvise en ren straffeattest og kan sikkerhedsgodkendes.


På det personlige plan har du et højt personligt drive og et smittende engagement. Du er nysgerrig, udadvendt og har let ved at indgå i netværk og skabe gode relationer.


Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket send ansøgning, så vi har det senest 5. august. Vi forventer at holde samtaler i august måned. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte it-direktør Henrik Lang Petersen på tlf. +45 6066 6093. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Energinet Forretningsservice understøtter Energinet-koncernen med ydelser inden for IT, HR, Beredskab, Riskmanagement, QHSE, Indkøb samt Økonomi og Facility Service. Hos Forretningsservice arbejder vi på at opnå synergier på tværs af Energinet og bidrager til fælles værdiskabelse. Vi er datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Kun sådan vil vi lykkes med effektiv udvikling af fremtidens grønne energiforsyning. Med afsæt i værdierne tillid og mod, lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Ansøg nu
Energinet.dk
Tonne Kjærsvej 65
7000
Fredericia
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-07-2019
Udløber
05-08-2019
Kviknummer
330057639
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-chef
Erfaringer - I højere grad
Softwareudvikling, ML, Ledelse
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed