Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-uddannelseskonsulent til unik udviklingsopgave i Forsvarets Efterretningstjeneste

Forsvarets Efterretningstjeneste

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-07-2019
Kontakt
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
17-07-2019
Udløber
16-08-2019
Kviknummer
330061115
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-projektleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for at udvikle andre mennesker og organisationer, og har du et bredt kendskab til it og it-sikkerhed? Har du lyst til at blive en del af et lille men stærkt udviklings- og uddannelsesteam, så har du nu muligheden for at kombinere disse interesser med et job i en af Danmarks mest interessante og dynamiske organisationer.

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er i øjeblikket i gang med at udvikle et helt nyt uddannelses- og udviklingskoncept, og søger i den forbindelse en ny uddannelseskonsulent med viden indenfor it og it-sikkerhed. Vi har brug for en kollega med stærke it-kompetencer, som kan være med til at udvikle, opbygge og facilitere den it-mæssige side af vores nye tværfaglige- og tværorganisatoriske uddannelseskoncept.

Der er tale om en nyoprettet stilling, og du får derfor stor mulighed for selv at præge indholdet af din arbejdsdag.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Du kommer til at arbejde tæt sammen med nogle af de dygtigste inden for it på mange forskellige områder. Du vil med garanti blive både udfordret og udviklet i dit job, men også få et stort ansvar for at FE i fremtiden har de bedst kvalificerede medarbejdere og ledere til at løse fremtidens opgaver og udfordringer inden for it-baseret efterretning.

Som it-uddannelseskonsulent vil dine primære arbejds- og ansvarsområder i samarbejde med resten af vores udviklings- og uddannelsesteam i HR være følgende:

• Deltage i udviklingen og implementeringen af et nyt overordnet tværfagligt og tværorganisatorisk udviklings- og uddannelseskoncept for hele FE med særligt ansvar for udviklingen af den it-mæssige side af konceptet
• I tæt samarbejde med vores mange forskellige dygtige it-medarbejdere og ledere at identificere nuværende og fremtidige kompetenceudviklingsbehov og uddannelsestiltag indenfor it
• I samarbejde med medarbejdere og ledere samt forskellige leverandører af it-uddannelse, udvikle og facilitere forskellige uddannelses- og kompetencegivende aktiviteter indenfor it og it-sikkerhed
• Understøtte videreudviklingen af vores Cyberakademi og være med til at udvikle andre Akademier indenfor it og it-sikkerhed
• Videreudvikle og udbygge vores nuværende digitale uddannelsesadministrationssystem

Det er ikke intentionen, at du selv skal tilrettelægge og gennemføre undervisning for vores medarbejdere og ledere, medmindre du selv vurderer, at det giver mening i den enkelte situation.

Du vil have din faste arbejdsplads på Kastellet, København Ø, men vil også komme til at arbejde på andre af vore lokationer i Københavnsområdet.

Du og din baggrund er vigtig
Du er passioneret for it og søger konstant at holde dig opdateret med den sidste nye viden og trends indenfor det samlede it-område. Du har flere års relevant arbejdserfaring indenfor it-sikkerhed eller andre it-område, evt. som teknisk it-projektleder.

Du har en mellemlang eller længere it-uddannelse og måske en eller anden form for relevant uddannelse eller erfaring indenfor projektudvikling og projektledelse.

Som person er du undersøgende og grundig med en god evne til tage beslutninger og få ting afsluttet indenfor en given tidsramme. Du er god til at lytte til andre mennesker og deres behov og forstår at sætte andre foran dig selv uden altid at bøje af for deres holdninger. Du er god til at tage beslutninger på en hensigtsmæssig facon og få andre til at følge disse beslutninger.

Din nye arbejdsplads
FE arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet eller af relevans for den nationale cybersikkerhed, og som har betydning for Danmark og danske interesser. FE er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.
Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af Forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 11. august 2019. Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 34/35 og stiler mod en ansættelse fra 1. november 2019.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2212, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk , hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
17-07-2019
Udløber
16-08-2019
Kviknummer
330061115
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-projektleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed