Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

It-systemforvaltere søges til Center for IT og Digitalisering i Kriminalforsorgen

DIREKTORATET FOR KRIMINALFORSORGEN

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-09-2023
Kontakt
DIREKTORATET FOR KRIMINALFORSORGEN
Strandgade 100
1401
København K
Tlf
72554656
Praktisk information
Oprettet
21-09-2023
Udløber
16-10-2023
Kviknummer
331578490
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Forvalter
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være bindeled mellem it, forretning og it-leverandører i en samfundsbærende organisation med ca. 4.500 medarbejdere? Kan du være med til at omsætte forretningens ønsker til it-understøttelse? Har du engagement og lyst til at arbejde selvstændigt? Så er du måske en af vores nye systemforvaltere.

Dine opgaver
Som it-systemforvalter bliver du bindeled mellem it, forretning og it-leverandørerne, og du får ansvaret for:

 • at forvalte og sikre løbende videreudvikling og faglig support af et eller flere af kriminalforsorgens fagsystemer
 • at varetage samarbejdet mellem it- og forretning samt inddragelse af brugere gennem vores it-samarbejdsmodel, der udstikker rammerne for roller og ansvar
 • at deltage i it-udviklingsprojekter, både agile- og plandrevne
 • leverandørstyring samt håndtering af hændelser og ændringer i samarbejde med interne og eksterne leverandører
 • at facilitere superbrugernetværk
 • at bistå ved indkøb af systemer, og varetage den efterfølgende kontrakt- og leverandørstyring
 • at etablere og anvende en prioriteret opgaveliste der kan indgå i forretningsområdets fælles backlog
Vi forvalter en bred portefølje af systemer som dækker hele kriminalforsorgens område, herunder bl.a. systemer inden for kriminalitetsforebyggelse, sikkerhed, fodlænke, sundhed og klientsagsbehandling.

Hvem er du?
Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har erfaring med at arbejde i feltet mellem it, forretning og leverandører. Du kan have stor erfaring, men du kan også være relativt nyuddannet med lyst og mod på at lære en masse og udvikle dig hurtigt. Du vil få en bred kontaktflade med forskellige personalegrupper i kriminalforsorgen og med vores it-leverandører. Det er derfor afgørende, at du kan opbygge og vedligeholde gode relationer med fokus på at skabe værdi for forretningen.

Derudover forstiller vi os, at:

 • det er naturligt for dig at arbejde selvstændigt, at du kan prioritere og planlægge dine opgaver og levere dem til tiden i en god kvalitet
 • du værdsætter et bredt kollegialt samarbejde og sætter en ære i at respektere forskelligartede kompetencer, baggrunde og opgavetilgange
 • du er en dygtig facilitator, der er i stand til at omsætte forretningens behov til effektive og brugbare digitale løsninger
 • du af egen drift kan og vil indgå i faglige fællesskaber, hvor fællesskabet definerer begreber, indstiller værktøjer osv.
Da kommunikation er vigtig for at lykkes med opgaven, og vi stiller krav til skriftlige produkter, er det vigtigt, at du kan formulere dig flydende, klart og tydeligt på dansk.

Hvem er vi?
Stillingen er placeret i Videreudvikling og Forvaltning, som er en del af Center for IT og Digitalisering i Direktoratet for Kriminalforsorgen. I Center for IT og Digitalisering er vi ca. 85 medarbejdere opdelt i fem enheder. Center for IT og Digitalisering beskæftiger sig bl.a. med it-udviklingsprojekter, drift, infrastruktur, it-sikkerhed, databeskyttelse og informationssikkerhed samt systemforvaltning og vedligehold.

Vi arbejder kontinuerligt med at styrke systemforvaltningen i tæt dialog med vores forretningen og gennem dette samarbejde sikrer vi en effektiv, moderne og specialiseret systemunderstøttelse af kriminalforsorgens virksomhed. Videreudvikling og Forvaltning består af en fagchef, to enhedsledere og ca. 22 medarbejdere.

Vi tilbyder…
Vi tilbyder et spændende job, hvor du får mulighed for at gøre en betydelig forskel i en organisation i rivende udvikling med en bred vifte af opgaver og projekter. Du får en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte og akutte opgaver, der kræver hurtig omstilling og indsats. Vi har et godt arbejdsmiljø præget af en god omgangstone og engagerede og kompetente kolleger. Vi stiller krav til hinanden, og hjælper hinanden til vi i fælleskab er i mål med opgaven.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Der vil herudover være mulighed for at forhandle tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Tjenestedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 108, 1401 København K. Vores arbejdsplads er centralt beliggende på det skønne Christianshavn tæt på metro og de nye inderhavnsbroer.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Ansættelsesstart hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til Chef for Videreudvikling og Forvaltning Dorte Sabinsky på + 45 7255 9439.

Ansøgning
Du søger stillingen via linket "Søg stillingen”.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest mandag den 16. oktober 2023.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
DIREKTORATET FOR KRIMINALFORSORGEN
Strandgade 100
1401
København K
Tlf
72554656
Praktisk information
Oprettet
21-09-2023
Udløber
16-10-2023
Kviknummer
331578490
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Forvalter
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed