Gem annonce

IT-specialist til drift og udvikling af IT sikkerhedsprodukter ved Forsvarets IT (Genopslag)

Kapacitetsansvarlig Koncern IT (KAKI)

Hvidovre, Storkøbenhavn

Indrykket
21-07-2021
Kontakt
Kapacitetsansvarlig Koncern IT (KAKI)
Helseholmen 1
2650
Hvidovre
Tlf
72819158
Praktisk information
Oprettet
21-07-2021
Udløber
06-09-2021
Kviknummer
330750553
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Systemadministrator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

IT sikkerhed er central for os, og teamet som driver, udvikler samt tilfører ny teknologi til vores IT-forsvar, er pressede og har brug for din hjælp. Hvis du vil en del af det hold, så læs videre.

Om os

Forsvaret både ligner og adskiller sig fra andre offentlige og private arbejdspladser. Vores mission er at arbejde for fred og sikkerhed i både Danmark og verden. Til støtte for dette, stiller Forsvaret krav om en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet, der er både sikker, effektiv og som tilbyder moderne tjenester baseret på de nyeste teknologier fra bl.a. HP, Cisco, VMWare og Microsoft.

Koncern IT er en af landets største IT-virksomheder, som udbyder services til ca. 20.000 brugere nationalt og internationalt, og løser en række spændende drifts- og udviklingsopgaver, som skaber fundamentet for kommunikation og IT for Forsvarets ansatte ombord på skibe i Nordatlanten eller på mission i ørkenen – men også i Oksbøl og Hjørring.
Vi skal både være effektive og samtidig levere gode, brugervenlige IT-tjenester til Forsvarets ansatte. Åbenhed, ærlighed og loyalitet er kodeordene for et godt samarbejde hos os.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø i moderne rammer, fleksibel arbejdstid og betalt frokostpause. På vores unikke arbejdsplads har du med andre ord tid til et liv ved siden af, uden du skal give afkald på kompetenceudvikling og spændende udfordringer!
Vores sektion (Core Drifts- og Koordinationsstøtte) består pt. af 20 medarbejdere. Sektionen er en del af CORE infrastruktur afdelingen, som også har ansvar for endpoint devices, datacentret og serverapplikationer.

Sammen med 350 andre kolleger er vi en del af Koncern IT under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Vi bor på Helseholmen i Hvidovre, men forventer at blive samlet under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Ballerup.


Om stillingen

Vi søger en IT-medarbejder med kompetencer indenfor IT-sikkerhed, til udvikling, drift og vedligeholdelse af sikkerhedssoftware, herunder bl.a. SIEM og andre scanner-produkter, PKI, antivirus, m.fl.

Har du den rette profil og personlighed, så er vi indforstået med, at du ikke nødvendigvis har flere års praktisk erfaring, men dog har teoretisk viden om de enkelte teknologier.
Du kommer til at arbejde med en blanding af udvikling, rapportering, drift og vedligehold af et velfungerende IT-system, samtidig med at nye teknologier og funktioner udvikles og implementeres.

Det er vigtigt for os, at dit privatliv også fungerer. Vi har derfor en fleksibel tilgang til den daglige arbejdstid. I praksis betyder det, at vi arbejder 37 timer om ugen, som udgangspunkt indenfor tidsrummet kl. 0700-1700.

I Koncern IT, og ikke mindst Forsvaret er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre hverdagen for vores udsendte soldater i hele verden. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at indgå i et team af usædvanligt dygtige og engagerede IT-specialister, og der er mange muligheder for personlig og faglig udvikling.


Om dig

Det er vigtigt, at du er i stand til at arbejde meget selvstændigt og har en stærk vilje til selv at finde vejen til målet. Du har nogle års erfaring med IT og har et stærkt ønske om at udvikle dit speciale og lære nye ting. Det forudsættes, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale på et fagteknisk niveau.

Du har et godt humør, og formår at kommunikere teknisk kompleks information til såvel tekniske som ikke-tekniske samarbejdspartnere og kollegaer. Du er nysgerrig og selvforbedrende. Du tager ansvar for både dine og sektionens opgaver, og føler stærkt for høj kvalitet i de resultater du leverer. Du trives i et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på stabil drift af systemer, men hvor ændringer hurtigt kan dukke op.


Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Grundlønnen vil afhænge af din erhvervsuddannelse, samt erfaring fra tidligere lignende IT stillinger. Din samlede løn, består af grundlønnen og et individuelt forhandlet tillæg, afhængig af dine kvalifikationer. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.
Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte sektionschef CSG Andreas Weis Kalckar på telefon 7281 4633.
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lars Holte på telefon 7281 9158. (retur fra ferie uge 31)

Ansøgningsfristen er den 6. september 2021, og vi forventer at afholde samtaler løbende.

Stillingen er til besættelse pr. 1. oktober 2021, eller hurtigst muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM KAPACITETSANSVARLIG KONCERN IT
Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, IT-arkitektur, netværk og IT-systemer. Det kræver alt fra IT-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det IT, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Kapacitetsansvarlig Koncern IT (KAKI)
Virksomhedsinformation
Kapacitetsansvarlig Koncern IT (KAKI)
Helseholmen 1
2650
Hvidovre
Tlf
72819158
Praktisk information
Oprettet
21-07-2021
Udløber
06-09-2021
Kviknummer
330750553
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Systemadministrator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce