Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT Specialist til Core Infrastructure

DLG

Fredericia, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
28-09-2023
Kontakt
DLG
Ballesvej 2
7000
Fredericia
Danmark
Tlf
+45 33683000
Praktisk information
Oprettet
28-09-2023
Udløber
11-10-2023
Kviknummer
331578812
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
IT-specialist
Sprog
Dansk Læse/ tale

DLG søger en erfaren senior IT infrastruktur-specialist til at optimere vores Core Infrastructure team. Du vil, i samarbejde med dine kolleger, arbejde på projekter, der fokuserer på opgradering, migrering og vedligeholdelse af vores IT-infrastruktur. Din ekspertise vil være væsentlig for at sikre en fremtidig stabil og sikker drift og videreudvikling af vores systemer.

Du træder ind i et team, der bringer stor erfaring med infrastruktur med sig. Vores kultur er ligefrem og teamorienteret, med frihed under ansvar og kort afstand til ledelsen. Du får rige muligheder for at få indflydelse på hverdagen og tingenes udvikling, ligesom løbende udvikling, både i jobbet og via uddannelse, er en selvfølge.

Dine ansvarsområder

 • Identificere og implementere strategier til vellykket opgradering og migrering af systemer.
 • Administrere 3. parts softwarepatching for at sikre at vores systemer er opdaterede og beskyttede
 • Være med til at videreudvikle vores cloudmiljøer, herunder cloudinfrastrukturer og -tjenester.
 • Videreudvikle vores Identity and Access Management-løsninger og -koncepter for at højne vores IAM-platform og -proces

Vi forventer, at du har

 • Minimum 5 års erfaring som IT-infrastrukturspecialist eller erfaring fra lignende stilling.
 • Nogle års erfaring med public cloud, specifikt Microsoft Azure
 • Dokumenteret erfaring med drift af, opgradering og migrering af Windows og Linux servere, både on-premise og i private cloudmiljøer
 • Ekspertise inden for Microsoft MECM/SCCM samt 3. parts softwarepatching og sikkerhedsopdateringer.
 • Solid viden om cybersikkerhedsprincipper og erfaring med at implementere sikkerhedsforanstaltninger, i samarbejde med vores IT-sikkerhedsafdeling
 • Erfaring med Identity and Access Management-løsninger.
 • Ønsket, men ikke et krav, er erfaring med netværksteknologier og -protokoller samt mikrosegmentering og dets implementering.
 • Relevant certificering som f.eks. Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) eller lignende er en fordel.

Som person tager du selv initiativ til at få løst opgaverne, ligesom du også kan koordinere opgaver i og samarbejde i et team. Du har solide problemløsningsevner og er undersøgende. Herudover er du både god til at kommunikere og præsentere/formidle, både på dansk, engelsk og gerne tysk.

Vi tilbyder

Hvis du er en engageret IT-professionel, der ønsker at arbejde i et miljø med spændende projekter og muligheder for faglig og personlig udvikling, er dette jobbet for dig. Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, herunder en favorabel pensions- og barselsordning, god ferieordning, samt en omfattende forsikringspakke. Du vil have din faste base på vores prisbelønnede domicil i Fredericia i flotte omgivelser, med en god kantineordning og fitnessrum. Herudover har vi IT-kontorer i Viby og Flensburg, hvorfor du både har mulighed for at arbejde fra de forskellige kontorer, samt mulighed for at arbejde hjemmefra.  Vi har en aktiv personalforening og kunstforening og tilbyder attraktive medarbejderrabatter, bl.a. i vores butikskæde, Land og Fritid.

Vil du vide mere?
Hvis du har nogle spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte IT chef Allan Jensen på aej@dlg.dk. Vi håndterer ansøgningerne løbende, og opslaget tages ned når jobbet er besat.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
DLG
Ballesvej 2
7000
Fredericia
Danmark
Tlf
+45 33683000
Praktisk information
Oprettet
28-09-2023
Udløber
11-10-2023
Kviknummer
331578812
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
IT-specialist
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed