Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

It-sikkerhedskonsulent - med lyst til analyse og rapportering

I-Trust

Viborg, Midtjylland

Indrykket
09-04-2021
I-Trust
Baldersvej 12
8850
Bjerringbro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2021
Udløber
21-04-2021
Kviknummer
330595317
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-sikkerhedskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Softwareudvikling, Agil softwareudvikling, Softwareudvikling C#/.NET
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale

Har du mod på at arbejde med risikoanalyse, it-sikkerhed, persondata og informationssikkerhed? Er du god til at støtte kunder i implementeringsprojekter? Besidder du stærke analytiske egenskaber, og kan du omsætte komplekse datasammenhænge til forståelige og kommunikative rapporter? Så kan det være at I-Trust er på udkig efter netop dig.
I-Trust søger en dygtig medarbejder, der ønsker at være en del af en uformel og udviklingsorienteret arbejdsplads, der lægger vægt på høje faglige standarder og kompetent rådgivning. Du er vant til at arbejde projektorienteret og så er du dygtig til at skrive.
Ansvar og opgaver
Du skal arbejde med kundeunderstøttelse i analyse og implementeringsprojekter og med analyser af data fra større benchmark projekter. Dine primære opgaver består dels i at kunne analysere komplekse datasæt og omsætte dem i struktureret form i rapporter, dels i projekter hos de enkelte kunder. Vi står overfor nye spændende projekter og ser gerne, at du har interesse i it-sikkerhed, persondata og informationssikkerhed.
Om dig - kvalifikationer og kompetencer
Vores kommende konsulent skal have stor interesse og erfaring indenfor governance, compliance, risikostyring, GDPR og it-sikkerhed samt en udpræget lyst til at arbejde i et rådgivningsteam.
Som person er du ambitiøs og nytænkende samt trives i et miljø, hvor sparring med dine kollegaer er i højsædet. Du tilgår dine opgaver omhyggeligt og arbejder selvstændigt, men tøver samtidig ikke med at spørge til råds, når du støder på udfordringer.
Dine indgange til stillingen kan være mange. Du har dog en uddannelse på kandidatniveau, og du har opnået mindst et par års erfaring fra en anden stilling, som du nu kan drage nytte af hos os. Derudover leder vi efter dig, der har:

  • Evnen til at kommunikere letforståeligt med både ledelse, softwareudviklere og kunder.
  • Forretningsforståelse, strategisk indsigt og evnen til at få ting til at ske.
  • Kendskab til at arbejde med store datamængder.
  • En skarp pen og blik for god kommunikation på både dansk og engelsk.

Vi garanterer faglige udfordringer og personlig udvikling på et meget højt niveau såvel som et meningsfuldt job. Du bliver en del af en mindre virksomhed i vækst, hvor vi hjælper hinanden i mål og hvor opgaverne varierer. Omgangstonen er uformel, men samtidig professionel med leverancer i høj kvalitet for øje. Arbejdspladsen ligger i det østjyske tæt på Århus og med gode transportmuligheder.

Lyder stillingen som noget for dig? Så send en ansøgning og CV mærket It-sikkerhedskonsulent i emnefeltet, til kristensen@i-trust.dk hurtigst muligt.

Vi læser ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, men vi venter gerne på den rigtige kandidat. Har du spørgsmål kan du kontakte Klaus Kristensen på 40108988 eller kristensen@i-trust.dk for nærmere oplysninger. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om I-Trust

I-Trust blev stiftet i 2002 med en vision om at bruge erfaringer fra undervisning og fra it-sikkerhed til oprettelse og afvikling af løsninger der støtter organisationer til fuld kontrol og overblik over deres forandringsprocesser, som dermed sikrer dokumentationen. Vi giver dine indsamlede data værdi og øger dermed bevidstheden mod en stærk it-sikkerhed. Vi har med årene udviklet os til en af Nordens førende videnscenter inden for it-sikkerhed & persondata, takket være en lang række samarbejdsprojekter på International niveau, herunder EU-regi.

Ansøg nu
I-Trust
Baldersvej 12
8850
Bjerringbro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2021
Udløber
21-04-2021
Kviknummer
330595317
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-sikkerhedskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Softwareudvikling, Agil softwareudvikling, Softwareudvikling C#/.NET
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed