Gem annonce

IT Service og Supportmedarbejder til Region Nordjylland

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
04-05-2021
Kontakt
Region Nordjylland
Hadsundvej 190
9000
Aalborg
Tlf
50925558
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
18-05-2021
Kviknummer
330629943
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er god service naturligt for dig? Har du en bred teknisk IT viden og har du lyst til at yde en indsats sådan, at regionens medarbejdere kan understøtte patienterne bedst muligt, så er du måske vores nye IT Service og Support medarbejder.

Om stillingen:
Som IT Service og Support medarbejder hos Region Nordjylland, skal du kunne håndtere administrative IT-supportopgaver på skrift og via telefon. Du skal være det serviceorgan, der hjælper regionens medarbejdere trygt og sikkert gennem løsningsprocessen, samtidigt med at dit arbejde dokumenteres i vores service management system. Du har erfaring med udarbejdelse af dokumentation, du formår at skabe overblik over situationen og som det vigtigste tager du ejerskab over problemet.

Når du arbejder som IT Service og Support medarbejder hos Region Nordjylland går du forrest med et smil og en positiv tilgang til alle typer af opgaver. Du har et drive og et gå-på-mod, som styrker dig i uvante omgivelser og ofte udfordrende situationer, men hvor du alligevel formår at holde hovedet koldt.

Dine arbejdsopgaver:
Følgende opgaver er typiske for jobbet og foregår både skriftligt og på telefon samt via personligt fremmøde i vores Support Bar:

  • Identificere brugerens problem og finde løsning på PC, printer, systemer m. fl
  • Installation af OS og andet software
  • Oprettelse og administration af brugere
  • Information og kommunikation til slutbrugerne
  • Udarbejde vejledninger og dokumentation
Dette er bare nogle af de opgaver, som din dagligdag som supporter vil byde på.

Om dig:
Du er struktureret, har overblik, kan holde fokus og følge opgaverne til dørs. En proaktiv tilgang til opgaverne er naturligt for dig, og du påtager dig ejerskab, når tingene kræver lidt ekstra. Kommunikation føles naturligt for dig, og du trives i rollen som service og support medarbejder. Har du tidligere været ansat i rollen som IT Service og Support medarbejder, og har du en uddannelse som tekniker eller it-supporter, evt. med kendskab til Microsoft server, AD, Exchange, ServiceNow, Office 365 og offentlige kliniske IT systemer, er dette et plus, men ikke afgørende.

Vi tilbyder:
Vi kan tilbyde en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, høj aktivitet og fokus på kvalitet i ydelserne til vores brugere og samarbejdspartnere. Du får en spændende og travl hverdag i et team med god omgangstone og humor, hvor de færreste dage er ens.

Du bliver en del af Team ServiceDesk, som hører til funktionen Tværgående Processer og ServiceDesk. Funktionen har ca. 35 dedikerede og dygtige medarbejdere.

Om Digitalisering og IT:
Digitalisering og IT har 200 medarbejdere som med afsæt i regionens IT-strategi bl.a. understøtter og videreudvikler den brede digitalisering af sundhedsområdet, og har til mål er at levere sikker og stabil drift døgnet rundt til de ca.14.000 brugere og 10.000 IT-arbejdspladser, der befinder sig på Region Nordjyllands hospitaler, institutioner og administration. 

Ansættelsesforhold:
Der er tale om en fast stilling. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgningsfristen er den 18. maj 2021.
 
Samtaler forventes gennemført i uge 21.
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til: Faglig teamkoordinator Tina Garibaldi på tlf. +45 21 12 47 99 eller mail: tiga@rn.dk 

For at komme i betragtning til stillingen, skal du søge jobbet ved at klikke på SØG JOB. Kun ansøgninger som er sendt via vores hjemmeside tages i betragtning.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Nordjylland
Hadsundvej 190
9000
Aalborg
Tlf
50925558
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
18-05-2021
Kviknummer
330629943
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce