Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-projektleder til laboratorieinformationssystemet MADS ved Klinisk Mikrobiologi, Aarhus Universitetshospital

Region Midtjylland

Aarhus, Østjylland

Indrykket
15-09-2021
Kontakt
Region Midtjylland
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
20-09-2021
Kviknummer
330828880
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-projektleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at blive en del af en mindre og dynamisk IT-gruppe, trives du med en høj grad af selvstændighed, og kan du drive projekter i et tværfagligt miljø med mange interessenter?

Du vil blive en del af MADS-gruppen, som er en lille, agil IT-organisation på Klinisk Mikrobiologi, Aarhus Universitetshospital. MADS-gruppen udvikler og supporterer mikrobiologisystemet MADS, der er en client/server-løsning udviklet i Oracle værktøjer. MADS benyttes af hovedparten af landets mikrobiologiske afdelinger. Der er en stor, entusiastisk brugergruppe, som er en aktiv medspiller i produktudviklingen og en tværregional styregruppe, der varetager den langsigtede strategiske ledelse af MADS. MADS-gruppen har leveret mikrobiologiløsninger i over 30 år, og er derfor meget rodfæstet i det mikrobiologiske hospitalsspeciale. MADS-gruppen består af fire medarbejdere.
 
MADS-gruppen er forankret på Klinisk Mikrobiologi på Aarhus Universitetshospital. Afdelingen er en af landets største mikrobiologiske afdelinger, og varetager mikrobiologisk rådgivning og diagnostik for hospitaler, speciallæger og almen praktiserende læger i hele Region Midtjylland. Der er omkring 170 ansatte fra forskellige faggrupper, læger, bioanalytikere, molekylærbiologer, hygiejnesygeplejersker, sekretærer, IT-medarbejdere, m.fl.
 
Jobbet
Vi er i en omfattende moderniseringsproces, der omfatter både organisatoriske og tekniske aspekter, bl.a. med migration til ny platform, hvorfor vi har brug for en ny kollega, der kan drive og koordinere processerne. Opgaverne vil være af meget forskelligartet karakter. Der vil blandt andet være tale om længerevarende strategiske udviklingsprojekter, hvor der skal samarbejdes med interessenter på tværs af regionerne fx om etablering af måleredskab til performancemonitorering. Dernæst vil der være en del opgaver relateret til kvalitetssikring og dokumentation af MADS. Sideløbende vil du skulle understøtte, at MADS-gruppens daglige opgaver med support- og softwareudvikling sker så smidigt og effektivt som muligt, fx ved at bidrage til implementering af et nyt sagsstyringssystem.

Endvidere kan der være opgaver vedrørende MADS' interageren med øvrige systemer, fx vedligeholdelse og videreudvikling af koder og kommunikationsprotokoller i tværgående samarbejder.
 
Dine kompetencer og din personlighed
Vi har brug for en IT-generalist med gode samarbejdsevner, som er parat til at påtage sig en bred og forskelligartet opgaveportefølje. Du har en god indsigt i processerne omkring softwareudvikling og den grundlæggende forståelse for hardware, miljø, arkitektur m.m, der skal til for at kunne anskueliggøre og planlægge faserne i projekterne.

Den ideelle kandidat har
  • uddannelse og erfaring indenfor IT-projektledelse
  • bred indsigt i processerne i softwareudvikling
  • mod på og sans for kvalitetsarbejde og eventuelt erfaring med certificering
  • gode kommunikative evner
  • kendskab til agile metoder
  • erfaring med sundheds-it og gerne laboratorieinformationssystemer
  • erfaring med client-serverløsninger
  • kendskab til Oracle produkter er en fordel men ikke et krav
  • eventuelt erfaring med forhandlinger (fx licensaftaler, samarbejdsaftaler mv.).

Som person er du vedholdende og tålmodig, arbejder selvstændigt, men deler gerne din viden med andre. Du trives med at tilegne dig ny viden, kan selv agere opsøgende og identificere det konkrete behov. Da udviklingen af MADS er stærkt brugerdrevet, er det vigtigt, at du er fleksibel og serviceorienteret, har en samarbejdende indstilling og går konstruktivt og løsningsorienteret til nye opgaver.

Du taler og skriver flydende dansk, og kan læse og forstå engelsk.

MADS-gruppen tilbyder
Du bliver en del af et levende, engageret, fleksibelt og fagligt miljø, der medvirker til at forbedre sundhedsvæsenet fra en teknisk vinkel. Du får gode muligheder for faglig og tværfaglig udvikling. Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø med en uformel og pragmatisk tilgang. Du får mulighed for at præge og tilrettelægge dine arbejdsopgaver, samt omfattende fleksibilitet, der kan understøtte en god balance mellem privatliv og arbejdsliv.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgning
Ansøgning sendes elektronisk til Klinisk Mikrobiologi, Aarhus Universitetshospital gennem nedenstående link. Har du spørgsmål vedrørende jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Henrik Duch Laursen på 2126 7801. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 40-41,2021.

Yderligere information kan tilgås via MADS' hjemmeside og afdelingens hjemmeside.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
20-09-2021
Kviknummer
330828880
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-projektleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed