Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT Konsulent til Driftsovervågning søges til Region Nordjyllands it-afdeling

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
27-01-2023
Kontakt
Region Nordjylland
Hadsundvej 190
9000
Aalborg
Tlf
50925558
Praktisk information
Oprettet
27-01-2023
Udløber
24-02-2023
Kviknummer
331478791
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du klar til et spændende og meningsfyldt job indenfor overvågning? Vil du være med til at forankre den centrale driftsovervågning, så Region Nord (RN) kontinuerligt leverer sikker og stabil IT Drift til vores hospitaler? Er du klar til at blive en del af et ambitiøst team, der prioriterer faglighed og udvikling højt? Så er her en unik mulighed for at gøre en forskel, arbejde med kritisk infrastruktur, og blive en del af sundhedssektoren i Danmark.

Din hverdag hos os:
Som IT-konsulent ved Driftsovervågningen bliver du endnu en vigtig brik i RN´s overvågning og analyse af IT-systemer og infrastruktur med henblik på at opdage og aktivere beredskab rettidigt for at minimere mulig nedetid på RN’s IT systemer og platforme. Du vil i funktionen arbejde tæt sammen med hele IT’s øvrige medarbejdere, samt sikre opgavestyring og koordinering med både interne og eksterne parter. Vi vil lægge vægt på, at du:
 

 • Forstår værdien af det tværfaglige samarbejde og vidensdeling
 • Læner dig frem i opgaveløsningen og driver det til mål
 • Kan arbejde selvstændigt såvel som i tværfaglige teams
 • Synes det er spændende at være opsøgende
 • Har lysten til konstant at optimere overvågning både ud fra egne og systemforvalteres ønsker
 • Forankre sikker og stabil drift

Om jobbet:
Som IT-konsulent til Driftsovervågning vil dine primære arbejdsopgaver bl.a. være:
 
 • Leverandørstyring for den centrale overvågningsplatform og opgavebeskrivelser til leverandøren
 • Koordinering med 24/7 overvågningspartner
 • Systemforvalter for den centrale overvågningsplatform
 • Tæt samarbejde med ITSM, CMDB og Configuration Management
 • Tværgående koordinering og test af overvågning
 • Oprettelse, tilpasning og sletning af overvågning samt sikre dokumentation ud fra den definerede Alarm Lifecycle ved Region Nordjylland
 • Tæt samarbejde på tværs af hele Region Nordjylland IT samt sparring med andre regioner

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor vi arbejder målrettet inden for cyber- og informationssikkerhed, i en afdeling som er uformel, dynamisk og med 15 engagerede dygtige kollegaer. Du vil være med til at sætte dagsorden for overvågning i sundhedssektoren, samt arbejde agilt med opgaver og udfordringer.

Om dig:
Det er din interesse og nysgerrighed indenfor overvågning der er vigtigst. Din uddannelsesmæssige baggrund kan have udspring i mange uddannelser, men du har måske gennemført en relevant IT-uddannelse som f.eks. it-teknolog, datamatiker, datalog, ingeniør eller lign. – alternativt har du gennem erhvervserfaring oparbejdet relevant teknisk indsigt. Erfaring inden for driftsovervågning er en fordel. Du har en god veludviklet analytisk sans, forstår dig på overvågningsplatforme og kan transformere krav og behov til overvågning der sikrer den totale tilgængelighed for systemers oppetid.

Du kender til et eller flere overvågningsværktøjer indenfor drift og forstår hvordan opgaver stilles således at integrationen med andre overvågningskomponenter kan centraliseres. Det vil være en fordel at du har erfaring med ServiceNow, JIRA, Confluence og Zabbix som arbejdsværktøjer.

Du er god til at kommunikere klart og forståeligt samt er serviceminded. Du forstår desuden vigtigheden af at dokumentere og følge op på dine opgaver til gavn for teamet, Region Nordjylland og borgerne.

Hvad tilbyder vi?
Du bliver en del af et kompetent, uhøjtideligt og travlt arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at arbejde med spændende og udviklende opgaver. Du får en bred kontaktflade og et tværorganisatorisk samarbejde internt i Region Nordjylland og også samarbejdsrelationer på tværs af regionerne. Vi tilbyder en stilling, hvor mulighederne for at bidrage og få indflydelse er store.

Det praktiske:
Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse pr. 1. maj eller tidligere. Der refereres til vicekontorchef Grethe Kiehn Kristensen, som også kan kontaktes for nærmere information på grethe.kiehn@rn.dk eller på 21 78 55 53.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgningsfrist er 24. februar 2022.

Ansættelsessamtale forventes afholdt 2. marts.

Om Digitalisering og IT:
Digitalisering og IT har mere end 200 kompetente medarbejdere som understøtter og videreudvikler digitalisering af hele Region Nordjylland. Vi leverer sikker og stabil drift døgnet rundt til ca. 15.000 brugere og 12.000 it-arbejdspladser på regionens hospitaler, institutioner og administration. 

”Har du lyst til at vide mere om, hvordan det er at arbejde hos os? Så læs med her, hvor nogle af vores medarbejder fortæller om deres job og arbejdsplads: Portrætter af digitaliseringsmedarbejdere (rn.dk)”.

For at komme i betragtning til stillingen, skal du søge jobbet ved at klikke på SØG JOB. Kun ansøgninger som er sendt via vores hjemmeside tages i betragtning.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Nordjylland
Hadsundvej 190
9000
Aalborg
Tlf
50925558
Praktisk information
Oprettet
27-01-2023
Udløber
24-02-2023
Kviknummer
331478791
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed