Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-Konsulent

Nic. Christiansen Gruppen A/S

Kolding, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
23-02-2021
Kontakt
Nic. Christiansen Gruppen A/S
Sjællandsvej 1
6000
Kolding
Tlf
23458920
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
28-02-2021
Kviknummer
330497198
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du en grundlæggende forståelse for IT-sikkerhed og Infrastruktur? Ønsker du at udvikle dine kompetencer og være med til at skabe og drifte vores fremtidige IT setup? Så er her en spændende mulighed for dig.  

Udvikling, drift og projekter

Du bliver en del af en IT-afdeling i udvikling. Vi har som virksomhed stort fokus på digitalisering og dermed også udvikling af vores IT -sikkerhed og infrastruktur. IT-afdelingen rummer både front end og back end, og du bliver en del af back end supporten. VI har et godt sammenhold, en åben dialog og har fokus på at udvikle os selv og IT setuppet sammen. Vi løser opgaverne i fællesskab på tværs af teamet og tager udgangspunkt i forretningens og brugernes behov.

I rollen som IT-konsulent vil du primært beskæftige dig med drift, projektarbejde og udvikling inden for infrastruktur og IT sikkerhed. Du får en bred rolle og vil derfor have en stor berøringsflade i forhold til opgaver og samarbejdspartnere.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Projektdeltagelse i udvalgte IT-projekter f.eks. udbygning af disaster recovery site
  • Sikre at vores infrastruktur er opdateret, sikker og funktionel
  • Udvikle og drifte vores netværk og generelle IT-sikkerhed
  • Sikre compliance ifht. etablerede politikker
  • Deltage i løsning af øvrige IT-opgaver i samarbejde med resten af IT

Der vil være rig mulighed for udvikling og sparring samt at få indflydelse på vores fremtidige IT setup. Du får arbejdssted på vores hovedkontor i Kolding.

Løsningsorienteret teamplayer med IT-forståelse og drive

En akademiske IT faglig baggrund er en fordel men ikke et krav. Det primære krav er at du har en grundlæggende IT-forståelse og viden omkring IT-sikkerhed og infrastruktur.

Som person er du nysgerrig, lærenem, detaljeorienteret og struktureret i din tilgang til problemløsning. Du formår at holde hovedet koldt og at prioritere mellem opgaver ud fra "sence of urgency". Du er ikke bange for at udfordre det nuværende setup, og kan med din store IT-forståelse være med til at komme til forslag til forbedringer.

Du har formentlig erfaring med en eller flere af følgende områder: Cisco netværk, Meraki, CIS20, Azure og MS Backend

Skal vi udvikle os sammen?

Lyder ovenstående som en udfordring for dig, så skynd dig at sende din ansøgning og CV. Samtaler afholdes løbende og der er opstart hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Operation & Support Manager, Poul Poulsen, på tlf. 7634 2135 eller e-mail: poupou@nc.dk.

Din nye arbejdsplads

Nic. Christiansen Gruppen er en ledende figur i den nordiske autobranche og beskæftiger ca. 775 medarbejdere og har en omsætning på omkring 9 mia. DKK. Ud over vores stærke position i Danmark, har vi også kontorer i Sverige, Norge, Finland og Baltikum. Nic. Christiansen Gruppen består af en række selskaber, der primært beskæftiger sig med import og detailsalg af biler, reservedele og tilbehør samt finansiering og leasing af biler. Vores værdier ordentlighed, integritet, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Nic. Christiansen Gruppen A/S
Sjællandsvej 1
6000
Kolding
Tlf
23458920
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
28-02-2021
Kviknummer
330497198
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed