Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-infrastrukturarkitekt til Koncern IT

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-11-2023
Kontakt
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
24793855
Praktisk information
Oprettet
17-11-2023
Udløber
24-11-2023
Kviknummer
331581495
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT
Stillingsbetegnelse
Udvikler
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Tag ansvar for vores on-premise infrastrukturplatform.

Lad os få det frem, her skiller vi os ud

 • Du er virkelig med til at skabe noget, for ambitionerne og evnerne er der – vi investerer løbende og massivt i det største offentlige enterprise- og cloudmiljø i Danmark.
 • Du kan både være et IT-fyrtårn og have tid til fritid, for du arbejder 37 timer om ugen i alt – inkl. frokost.
 • Du bliver en del af et agilt opgavefællesskab, hvor du aldrig bliver færdig med at lære, og du kan skifte retning, når nye områder fanger din interesse.
Når du starter i Koncern IT, får du mere end 450 dygtige, ambitiøse og nørdede kolleger, som hver dag digitaliserer Københavns Kommune og sørger for vores 45.000 kolleger har IT, der spiller.

I Infrastruktur og Cloud er vi ca. 80 kolleger, som udvikler og drifter kommunens infrastruktur – både on premise og i skyen.

Samarbejd med dine kolleger om at skabe løsningerne
Du tegner vores infrastruktur på tværs af hele vores on-premise platform og udarbejder de rette tekniske løsninger.

I samarbejde med dine tekniske kolleger på tværs af Koncern IT sikrer du, at vores on-premise infrastruktur er sund og på en sikker måde i stand til at drifte kommunens mange fagsystemer.

Det betyder, at du laver arkitekttegninger, afstemmer med relevante teams og sikrer, at set-uppet fungerer på tværs og overholder rammer, sikkerhed og compliance

Hvad vil du fokusere på?
”Det fede er, at jeg kan fokusere på det, jeg synes er fedt. Jeg har kodet .Net, C#, PHP og har flere MS-certificeringer. Så hvis du fx vil blive skarpere på Linux, enterprisearkitektur eller servere, så skaber vi muligheden for dig” – Peder, Linux serverspecialist.

Vi har en tresporet tilgang, der virker. Du kommer på kurser, der interesserer dig. Når du er tilbage fra kurset, får du opgaver, hvor du bruger, hvad du har lært. Og så er dygtige kolleger og eksterne konsulenter klar til at sidemandsoplære dig. Vi er gode til sidemandsoplæring.

Tid til fordybelse
Du bliver en del af et fællesskab, hvor vi sætter en ære i at have tid til at gøre tingene ordentligt. Vi arbejder agilt (SAFe). Sammen beslutter vi, hvordan vi drifter vores enterprise- og cloud-setup, udvikler nye løsninger og gør hinanden bedre.

”Jeg elsker at nørde, men da jeg var hos nogle af de store konsulenthuse, havde jeg ikke tid til at gøre det. Nu gør jeg det både på arbejde, og når jeg har fri” – Preben, Product Owner.

Bliv en del af holdet
Det skal også være sjovt, når vi ikke arbejder. Derfor har vi forskellige klubber og faste indslag, som du er velkommen til at deltage i.

Fotoklubben har været på Island og Færøerne. Den månedlige fredagsbar er velbesøgt på tværs af Koncern IT, og til vores gameraftener skyder vi på hinanden i timer ad gangen. Og så har vi ikke engang nævnt halvdelen.

Vores enterprise-setup består af

 • 800 systemer
 • 1000 servere
 • 8000 switches
 • 40.000 access points
 • 1000 lokationer
Erfaring med arkitektur

 • Du har mindst 5 års erfaring med tværgående arkitektur/infrastruktur
 • Du er opdateret på de seneste teknologier og har bred teknisk viden, fordi du er nysgerrig på nye teknologier
 • Du har erfaring med Microsoft teknologier med virtualisering og med serverteknologi
 • Du har kendskab til hybridløsninger
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation.

Har du lyst til en kop kaffe?
At søge et job er ofte alt for besværligt. Derfor inviterer på kaffe i stedet – og så tager vi den derfra. Ring eller send en SMS til Sara på 4167 8243. Så sætter vi et møde op, hvor du over kaffe møder en af dine kommende kolleger og din kommende chef.

Søg via linket senest fredag den 24. november 2023
Vi holder samtaler løbende.

Om Koncern IT
Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi er en mangfoldig arbejdsplads, hvor du sammen med 400 ambitiøse kollegaer kan prøve kræfter med en bred palette af opgaver inden for IT, digitalisering og ny teknologi. Mød os på Koncernit.kk.dk.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
24793855
Praktisk information
Oprettet
17-11-2023
Udløber
24-11-2023
Kviknummer
331581495
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT
Stillingsbetegnelse
Udvikler
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed