Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-ansvarlig til Thermo-Transit Danmark A/S

THERMO-TRANSIT DANMARK A/S

Aabenraa, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
15-01-2020
Kontakt
THERMO-TRANSIT DANMARK A/S
Omfartsvejen 1
6330
Padborg
Praktisk information
Oprettet
15-01-2020
Udløber
01-02-2020
Kviknummer
330141432
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Systemadministrator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kan du se dig selv i en stilling, hvor du har et bredt ansvar og to dage ikke er ens? Trives du både med drifts- og udviklingsopgaver? Kan du løfte IT i en vækstende transport virksomhed til morgendagens standarder?
Så er det muligvis dig vi mangler!

Om virksomheden
Thermo-Transit Danmark A/S er hovedselskabet i Thermo-Transit koncernen. Vi har afdelinger i; Danmark, Norge, Polen, Spanien og Tyskland. Vi transporterer hovedsageligt køl og frysvare, samt frugt og grønt. Vi er en virksomhed i eksplosiv vækst og søger derfor en god holdspiller.

Om jobbet:
Som eneste interne IT medarbejder i Thermo-transit Danmark A/S, og med direkte reference til virksomhedens økonomidirektør, vil du indgå i et tæt samarbejde og daglig kontakt, når emnet er IT, med både virksomhedens ledelse, medarbejdere og eksterne leverandører. Du har rig mulighed for at skabe din egen hverdag.

Din dagligdag vil blandt andet bestå af::

  • Drift og vedligeholdelse af virksomhedens infrastruktur og IT-systemer - vi benytter følgende systemer/teknologier: Navision ERP, Butterfly, Office 365, hosted Windows server miljø, HP Aruba, TDC Scale, Ubiquiti og Ligowave.
  • Support til medarbejdere.
  • Integration af IT løsninger til kunder
  • Forhandling af kontrakter med leverandører.
  • Indkøb af hardware/software og godkendelse af faktura.


Faglige kvalifikationer:
Du har en relevant uddannelse, som datamatiker, IT supporter eller lignende. Vigtigst er, at du har erfaring fra et lignende job, har en generel bred viden inden for IT og at du er vant til håndtering af udviklingsprojekter. Har du erfaring med ERP systemet NAV vil det være en meget stor fordel. Du har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk, og behersker du tysk vil det være en fordel - men ikke et krav.

Personlige kvalifikationer:
Det er vigtigt, at du er serviceminded og har gode kommunikations- og samarbejdsevner. Du vil arbejde i en hektisk hverdag, hvorfor du evner at håndtere flere opgaver ad gangen og kan bevare roen, når tempoet er højt. Du træder til når opgaver bydes, også selvom disse af og til vil kræve, at der arbejdes uden for normal arbejdstid. Du er ansvarsbevidst og har en positiv tilgang til både opgaver og kollegaer. Samtidig er du en god og loyal kollega, som kan bidrage med et godt humør.

Virksomheden tilbyder:
En fuldtidsstilling i et godt arbejdsmiljø med gode fordele, hvor sammenhold og højt humør er en del af hverdagen. En solid virksomhed i vækst, hvor du får mulighed for at præge din hverdag og bidrage til den videre udvikling i afdelingen. Du vil komme til at spille en central rolle i en dynamisk organisation, med høje ambitioner og vækst.

Tiltrædelse hurtigst mulig. Løn efter kvalifikationer.

Hvis du kan se dig selv i rollen som vores nye IT ansvarlig, så send os din ansøgning og cv til: job-dk@thermo-transit.com

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at tage kontakt til Søren Paw Hansen på tlf. 2160 8337

Ansøgningsfrist: Vi holder løbende samtaler og forventer at stillingen bliver besat hurtigst muligt.

 

THERMO-TRANSIT er en international logistikvirksomhed, og siden 1987 har vi transporteret gods i hele Europa. Vi er specialister i køle – og frysetransporter og har i dag afdelinger i Danmark, Norge, Polen, Tyskland og Spanien. Flere informationer kan findes på vores hjemmeside: www.thermo-transit.com

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
THERMO-TRANSIT DANMARK A/S
Omfartsvejen 1
6330
Padborg
Praktisk information
Oprettet
15-01-2020
Udløber
01-02-2020
Kviknummer
330141432
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Systemadministrator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed