Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-ansvarlig / System Manager til Applikationsforvaltning i Forsvaret.

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen

Viborg, Midtjylland

Indrykket
18-03-2023
Kontakt
Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen
Herningvej 65
7470
Karup J
Tlf
72819128
Praktisk information
Oprettet
18-03-2023
Udløber
09-04-2023
Kviknummer
331540381
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Trives du med at være bindeled mellem Forretningen og IT, og interesser du dig for forvaltning af IT-løsninger med opgaver som kundesamarbejde, drift og vedligeholdelse, kontrakt –og leverandørstyring samt IT-sikkerhed?

Så læs videre og søg en af de to ledige stillinger som IT-ansvarlig / System Manager i Forsvarsministeriets Cyberdivision.

Om os

Cyberdivisionen i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse søger to medarbejdere, som får ansvar for at drive samarbejdet med forskellige forretningsansvarlige, om forvaltning af en række IT-løsninger til Forsvarets forskellige myndigheder.

Vi søger en kandidat, der har interesse i og erfaring med drift og vedligehold, kontrakt –og leverandør-styring, IT-sikkerhed samt kundesamarbejde ift. ønsker om videreudvikling og nye IT-løsninger.

Stillingen er placeret i Applikationsforvaltning, TSF i den nye Cyberdivision i FMI. Sektionen har ansvaret for kontrakt- og økonomistyring, konkurrenceudsættelser af IT-anskaffelser, ledelsesrapportering og forvaltning af IT i ca. 10 IT-serviceudvalg.

Som IT-ansvarlig bliver du primus motor for et antal IT-serviceudvalg, der danner rammen for dialogen mellem IT og forretning. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med sektionens andre IT-ansvarlige som samlet dækker et bredt udvalg af IT-løsninger. Eksempler på myndigheder, hvor vi driver IT-serviceudvalg, er Personalestyrelsen, Beredskabsstyrelsen, Sanitetskommandoen, Hjemmeværnskommandoen, Ejendomsstyrelsen og Forsvarsakademiet.

Om stillingen

Dine primære ansvarsområder bliver:
• Dialog og koordinering med Forsvarets myndigheder, egen organisation og i nogen tilfælde eks-terne leverandør om forvaltning af myndighedens IT-løsninger, herunder ansvar for afholdelse af faste møder i IT-serviceudvalget.
• Leverandørstyring og kontraktoverholdelse.
• Koordination og opfølgning ift. ændringsønsker til systemet.
• Udarbejdelse af service level agreements og databehandleraftaler sammen med kundens forret-ningsansvarlige og Cyberdivisionen.
• Procesdesign og procesoptimering.
• Bidrag til sikring og opfølgning på løsningernes IT-sikkerhed og rapportering herfor.
• Styring af økonomi og budgetter – ift. systemer, indgået, kontrakter, nyanskaffelser mv.
• Deltagelse ift. konkurrenceudsættelser af IT-løsninger ved kontraktophør.
• Ledelsesrapportering

Vi tilbyder en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og en sund balance mellem familieliv og arbejdsliv. Vi praktiserer tillidsbaseret ledelse og prioriterer løbende individuelle kompetenceudvikling højt.

Du får en spændende stilling med faglige udfordringer og gode muligheder for indflydelse. Stillingen er samtidig et springbræt ind i en organisation med mange spændende karrieremuligheder.

Du får en unik chance for at afprøve og udvikle dine kompetencer inden for strategisk opgaveledelse og projektstyring.

Din arbejdsplads er p.t. i Hvidovre.

Om dig

Vi søger to medarbejdere med følgende profil:
Du har erfaring inden for IT og styring – f.eks.
• Drift og eller vedligehold.
• Udvikling.
• ITIL-processer.
• Kundekontakt.

Vi ser gerne at du har erfaring med ovenstående, eller dele af dem. Du må gerne være generalist inden for IT, og det er en fordel, hvis du har en god teknisk forståelse og er god til at samarbejde med forretningen, som KAKI driver IT-løsningerne for.

Du trives med at have mange bolde i luften på samme tid – og samtidig være struktureret ift. opgaveløsningen. Hvis der er områder du ikke er stærk fagligt på, så evner du at kunne sætte dig ind i nye ting og har en god portion nysgerrighed.

Du skal kunne kommunikere både i skrift og tale og skabe gode relationer mellem Forsvarets forskellige interessenter. Du er opsøgende og løsningsorienteret og du skal kunne trives med, at interagere med medarbejdere og chefer på alle niveauer i en politisk styret organisation.

Det er et plus men ingen forudsætning, hvis du også har kendskab til Forsvaret, offentlige IT-udbud og/eller kontraktstyring.

Vi forestiller os at du har en IT-teknisk uddannelse, eller en akademisk baggrund. Alternativt lignende erfaring fra andre statslige myndigheder og/eller privat virksomhed.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten) eller anden relevant overenskomst.

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Dit daglige tjenestested er i Hvidovre.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Peter Jynberg Haas på telefon 3063 3532.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Betina Koch-Søfeldt, på telefon 7281 9128.

Ansøgningsfristen er søndag den 9. april 2023. Vi holder samtaler løbende og ser gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

For at komme i betragtning til stillingen, skal vi bede dig fremsende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket ”søg den ledige stilling”. Vedhæft din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund og alder til at søge stillingen.

OM CYBERDIVISIONEN
Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, IT-arkitektur, netværk og IT-systemer. Det kræver alt fra IT-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det IT, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel, hvad enten det er netværk, telefoner eller it i kampvogne eller i kampfly, på skibe eller på land.

Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.

Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem it ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.forsvaret.dk.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen
Virksomhedsinformation
Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen
Herningvej 65
7470
Karup J
Tlf
72819128
Praktisk information
Oprettet
18-03-2023
Udløber
09-04-2023
Kviknummer
331540381
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed