Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ishøj Kommune - Center for Voksne og Velfærd, søger en IT koordinator i en toårig periode, med evt. mulighed for forlængelse.

Ishøj Kommune

Ishøj, Storkøbenhavn

Indrykket
18-08-2019
Kontakt
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635
Ishøj
Praktisk information
Oprettet
18-08-2019
Udløber
23-08-2019
Kviknummer
330060578
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Administrationskoordinator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

GENOPSLAG

Er du metodisk stærk i at lede IT projekter og kan samarbejde med forskellige faggrupper, og vil du gerne udfordres af en bred opgaveportefølje med mange forskellige IT opgaver, så har vi brug for dig de næste to år

Som IT-Koordinator, vil du være organisatorisk placeret i Center for Voksne og Velfærd med reference til afdelingslederen af Handicap og Psykiatri Voksne.

Center for Voksne og Velfærd varetager voksenområdet inden for Social, Sundhed, og Ældreområdet. Vi er et center på over 1200 dygtige og engagerede kolleger men mange forskellige fagligheder.

Du vil få det overordnede og daglige ansvar for at understøtte ledelsen og klæde denne på i forhold til de IT projekter der løbende arbejdes med. Du vil være tovholder/projektleder og facilitere IT fag projekter i centeret. Herunder skal du understøtte de faglige enheder i overgangen fra projekt til drift.

Derudover skal du deltage i interne og eksterne samarbejdsfora, styregrupper mv., der omhandler de IT faglige spor. IT-Koordinatoren skal sikre løbende samarbejde med leverandører og samarbejdspartnere, samt vedligeholde og stå til rådighed med sparring og support for kolleger i centret. Derudover vil der være et tæt samarbejde med Ishøj Kommunes IT enhed, samt den medarbejder der varetager opgaven med velfærdsteknologi i Center for Voksne og Velfærd.

Vi lægger vægt på at du har et godt overblik over din opgaveportefølje og kan navigere selvstændigt i denne. Du skal besidde evnen til at strukturere og prioritere die opgaver systematisk, da du vil have mange bolde i luften. Din personlige profil skal være relationsbåret og proaktiv. Vi forventer du har fokus på muligheder og kan bevare overblikket, også under pres. Du skal have blik for faglige synergier mellem social- og ældreområdet, og meget gerne have kendskab til Cura EOJ.

Konkret består IT-Koordinatorens arbejdsopgaver, af en række IT faglige arbejdsopgaver, som ofte varierer i størrelse og i kompleksitet og som kræver bredde i forhold til IT-Koordinatorens kompetencer. IT-Koordinatorens arbejdsfelt kan derfor variere en del. IT-koordinatoren og ledelsen afstemmer derfor løbende opgaveporteføljen på området.

Eksempler på nuværende arbejdsområder.

Fagsystemer:

 • CARE

 • CURA samt tilknyttet fagsystemer til CURA

 • Videokonference – arbejdsgange, teknisk opsætning

 • ESJ

 • TeleKOL

 • Tidlig opsporing

 • NFS(Netforvaltning Sundhed)

 • Telesår

 • Plejenet

 • Undervisning og vedligehold af informationsstander

 • Varetagelse af centerets IT systemer

Øvrige opgaver er b. la.

 • Samarbejde med private leverandører, heri IT understøttelse og brugeroprettelse

 • Samarbejde med Vallensbæk, heri CURA og arbejdsgangsbeskrivelse

 • Arbejdsgangsbeskrivelser i forhold til IT fagsystemer

 • Varetagelse af databehandleraftaler

 • Konfigurering og IT teknisk ansvar ved nye releases

Vi kan tilbyde en arbejdsplads hvor der er højt til loftet og et sundt arbejdsmiljø og hvor der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Helle Olsson i uge 30, 33 eller 34 eller afdelingsleder Kim Hostrup Hansen i uge 30 eller 31.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Løn i henhold til gældende overenskomst, herunder løn efter principperne om ny løn.

Vi skal have din ansøgning senest tirsdag den 23.08.2019. Der vil være ansættelsessamtale onsdag den 28.08.2019.

Ishøj Kommune ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635
Ishøj
Praktisk information
Oprettet
18-08-2019
Udløber
23-08-2019
Kviknummer
330060578
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Administrationskoordinator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed