Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Investment Controller til Pensions & Investments

ATP

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
30-09-2023
Kontakt
ATP
Praktisk information
Oprettet
30-09-2023
Udløber
03-10-2023
Kviknummer
331576373
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Controller
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du arbejde med illikvide investeringer i en af Europas største pensionskasser?
I Pensions & Investments (P&I) vil du arbejde med ATP's livslange pension, der sammen med folkepensionen er den bærende søjle i det danske pensionssystem. Vi har en investeringsstrategi, der sikrer, at medlemmerne altid får den pension, vi har garanteret. Både når markederne går op, og når de går ned.

Som Investment Controller i P&I er det dig, der controller og håndterer vores alternative investeringer. Dine opgaver spænder bredt, og der er rig mulighed for faglig udvikling.

Mere konkret vil du:

  • stå for controlling og operationel håndtering af alternative investeringer, fx at registrere kapitalkald, gennemgå, behandle og afstemme modtagne rapporteringer fra Fund Mangers, udarbejde back-test og sikre korrekte værdiansættelser og stamdata i vores porteføljestyringssystem, SimCorp Dimension
  • supportere og udarbejde rapporter til interne stakeholders som vores risikoafdeling, investeringsteam, ledelse eller koncernøkonomi
  • deltage i on- og offboarding af alternative investeringer
  • deltage i projekter med fokus på automatisering af processer og implementering af IT-løsninger, rapporteringer mv.

Har du solid erfaring og god dataforståelse?
Du har en relevant uddannelse indenfor økonomi, finansiering eller revision, og så er det en fordel, hvis du har arbejdet i den finansielle sektor eller revisionsbranchen.

Du har:
  • solid erfaring og forretnings- og regnskabsmæssig forståelse for illikvide investeringer - særligt forståelse for nøgletal og værdiansættelser, performance- og carryberegninger
  • god dataforståelse for alternative investeringer
  • Erfaring med SimCorp Dimensions Alternative Investment- og Funds Certifikat-moduler vil være en fordel.

Din arbejdsform er struktureret og ansvarsfuld, du har gode analytiske evner, er engageret og initiativrig og du brænder for løbende at forbedre eksisterende systemer og processer.

Du motiveres af, at vi lykkes sammen og er vant til perioder med ekstra travlhed, hvor der er behov for, at alle yder en ekstra indsats.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
ATP Livslang Pension er en kollektiv ordning med mere end 5 mio. medlemmer og en pensionsformue på mere end 650 mia. kr. Vores opgave er at sikre gode, stabile pensioner, så danskerne har lidt mere at leve for den dag, de går på pension.

Du bliver en del af P&I Finance, hvor vi har ansvaret for den operationelle håndtering og monitorering af alternative investeringer. Vi er del af Business Support, hvor vi er otte mindre teams, og så arbejder vores team bl.a. tæt sammen med risikoafdelingen, relevante investeringsteams og Koncernøkonomi.

Vi sidder i et åbent kontor, hvor vi har direkte adgang til vores interne interessenter. Vi er 150 medarbejdere i P&I, og vi har en flad struktur, hvilket betyder, at dit bidrag er synligt fra dag et.

Hos os får du en karriere med mening, hvor du kan udfolde dine faglige evner og menneskelige kvaliteter sammen med dygtige kolleger.

=dig? Så send dit CV
Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest den 15. september. Vi indkalder til samtale løbende.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte COO for Business Support i P&I, Louise Inselmann på loin@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
ATP
Praktisk information
Oprettet
30-09-2023
Udløber
03-10-2023
Kviknummer
331576373
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Controller
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed