Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Introduktionstilling i Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
11-02-2019
Kontakt
Region Sjælland
Færgegaardsvej 15
4760
Vordingborg
Praktisk information
Oprettet
11-02-2019
Udløber
25-02-2019
Kviknummer
329939202
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Introduktionsstilling i Arbejdsmedicin, stillingsnummer 3800H50-83-i-01

Har du lyst til at finde ud af om arbejdsmedicin er specialet for dig, har du nu en spændende mulighed.

Vi søger en introduktionslæge 1.april 2019 eller snarest derefter.

Hvornår skal man søge en I-stilling i arbejdsmedicin?

Hvis du har lyst til at arbejde med patienter og sygdomme i et helhedsorienteret perspektiv, hvor patienterne ses og håndteres i sammenhæng med deres arbejdsmiljø og det omgivende samfund, og hvor ikke blot sygdommen er i centrum.

Arbejdet på en arbejdsmedicinsk afdeling indebærer udredning og rådgivning af patienter med sygdomme inden for et bredt diagnostisk spektrum: hud, bevægeapparat, lunger, psykiske lidelser, nervelidelser m.m. I den forbindelse vurderes det, om der er sammenhæng mellem arbejdsmæssige påvirkninger og patientens sygdom, og ofte er det relevant at rådgive patienten om den fremtidige arbejdssituation.

I vores daglige arbejde indgår desuden som en af vores hovedopgaver at forebygge arbejdsbetingede sygdomme og at forebygge udstødning fra arbejdsmarkedet. Jævnligt vil patientarbejdet indebære kontakt til arbejdspladser eller andre interessenter, og således kræve kompetencer indenfor samarbejde og formidling. Som beskrevet nedenfor er der udover selve patientarbejdet også mulighed for andre spændende arbejdsopgaver på afdelingen.

Ansættelsen tæller 12 måneder i speciallægeuddannelsen til arbejdsmedicin.

Hvem er vi?

Arbejds- og socialmedicinsk afdeling på Holbæk Sygehus varetager både arbejdsmedicinen og socialmedicinen i Region Sjælland. Du vil blive ansat i den arbejdsmedicinske funktion – men da vores afdeling også huser et socialmedicinsk ambulatorium, hvor vi har bl.a. fælles konferencer med socialmedicinerne, er der også mulighed for at få indblik i social/samfundsmedicinen.

Afdelingen har ansat 25 speciallæger indenfor arbejdsmedicin, samfundsmedicin og almen medicin, tre psykologer, en deltidsansat psykiater, en socialrådgiver og en professor. Desuden har vi for tiden fire uddannelseslæger i arbejdsmedicin, 6-7 uddannelseslæger i samfundsmedicin og fire ph.d.-studerende.

Udover hovedfunktionen i Holbæk har vi også et mindre ambulatorium i Nykøbing Falster, hvor man kan se lidt andre patienttyper. Det er dog ikke et krav at man påtager sig denne udefunktion som introlæge. (Der er også et ganske lille satellit-ambulatorium i Køge, som kun speciallæger og erfarne psykologer dækker).

Vi har fået en flot nyistandsat bygning med gode kontorfaciliteter, hvor du vil få din egen faste arbejdsplads. Afdelingen ligger ganske tæt på Holbæk Station.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi lægger meget vægt på at have et godt uddannelsesmiljø, og tilbyder dig en grundig og bred introduktion til specialet arbejdsmedicin.

Du vil få et tilsendt et detaljeret introduktionsprogram før du begynder.

Når du begynder, får du tildelt en speciallæge som vejleder, og der er prioriteret tid til tæt faglig sparring med din vejleder og med afdelingens øvrige behandlere (læger og psykologer) samt socialrådgiver.

Ud over de daglige patientopgaver er der også mulighed for undervisningsopgaver og administrative opgaver, projektdeltagelse og forskning, samt relevant kursus/årsmødedeltagelse. Vores afdeling råder over en bred vifte af kompetencer inden for disse områder, og der er også mulighed for at deltage i en ”journal club” for yngre læger.

Vi tilbyder et godt og spændende arbejdsmiljø – vores nuværende yngre læger siger, at vi er køreturen værd.

Der er tale om en vagtfri fuldtidsstilling og vi prioriterer, at arbejdet kan hænge sammen med dit familie- og fritidsliv.

Ansættelsessamtaler påregnes afholdt tirsdag. d. 28. februar 2019

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om sygehuset kan fås på www.regionsjaelland.dk

Ansættelsesdato 01.03.2019 eller snarest derefter.

Hvis du vil vide mere

  • er du meget velkommen til at kontakte:

Uddannelsesansvarlig overlæge Morten Faurdal Blønd, e-mail mblo@regionsjaelland.dk, tlf. 5651 5275

Specialeansvarlig overlæge Jonas Winkel Holm, e-mail jcho@regionsjaelland.dk, tlf. 5948 9851

Uddannelseskoordinerende yngre læge Caroline Curtz, e-mail acur@regionsjaelland.dk, tlf. 5948 9851

Om Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Færgegaardsvej 15
4760
Vordingborg
Praktisk information
Oprettet
11-02-2019
Udløber
25-02-2019
Kviknummer
329939202
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed