Gem annonce

introduktionsstilling; Neurologisk afdeling

Nordsjællands Hospital (Hillerød)

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
10-06-2021
Kontakt
Nordsjællands Hospital (Hillerød)
Dyrehavevej 29
3400
Hillerød
Tlf
48295909
Praktisk information
Oprettet
10-06-2021
Udløber
25-06-2021
Kviknummer
330694486
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Neurologi, Neurologisk Afdeling, Nordsjællands Hospital - Hillerød

En introduktionsstilling er ledig til besættelse pr. 1. september 2021 til 31. august 2022Afdelingen består af to sengeafsnit på Hillerød matriklen, ét for blandet akut neurologi (22 senge) og ét for akut apopleksi (22 senge). Dertil en stor ambulant virksomhed med for - og efterundersøgelsesambulatorier og specialambulatorier for bl.a. epilepsi, apopleksi, demens, multipel sklerose, hjernekræft og blandet neurologi.

Du får:

• Superviseret stuegang.

• Superviseret ambulatoriefunktion.

• Forskningsmuligheder.

• Patientfremstillinger.

• Et godt arbejdsmiljø.

• Langsigtet karriereplanlægning.

Under ansættelsen vil du indgå i vagt- og stuegangsarbejdet, og du vil få fuldt superviseret ambulatoriefunktion. Du vil blive tilknyttet et sengeafsnit i et halvt år ad gangen. På den måde vil du blive fortrolig med patientforløbene og behandlingen af de hyppigste neurologiske sygdomme. Stuegang foregår altid under supervision af en mere erfaren læge.

Du vil komme til at indgå i 9-skiftet tilstedeværelsesvagt med 2-holdsdrift.

I vagten er der minimum to bagvagter frem til klokken 18:00, hvilket giver gode muligheder for superviseret journaloptagelse og dermed bedre klinisk uddannelse. Vi lægger behandlingsplan for så mange patienter som muligt i dagtiden således, at der er ”ryddet op”, når aften-nattevagten møder ind 16:00.

Vi tilbyder et godt kollegialt miljø og et dagligt tæt samarbejde med afdelingens speciallæger som basis for udvikling af dine faglige kompetencer indenfor specialet. Du sikres en individuelt sammensat uddannelsesplan tilpasset dine kvalifikationer og ønsker, et 2 ugers formaliseret introduktionsprogram og en høj grad af supervision i det daglige kliniske arbejde.

”Jamen, der er så langt til Hillerød, ligger det ikke ude i en eller anden skov?” Ja og nej. Jo, der er et stykke vej inde fra København; men toget tager 35 minutter fra Nørreport og nej, hospitalet ligger ikke i en skov, men på vejen fra stationen til hospitalet, kan man vælge en rute, der går igennem en skov. Kører du i bil, får du fornøjelse af at køre imod myldretiden. Der er lægeboliger tilknyttet hospitalet, vælger du at søge en af dem, så får du meget muligvis den største lejlighed, du nogensinde kommer til at bo i (til prisen sv.t. en et-værelses inde i København).

Information om stillingen kan fås ved henvendelse til uddannelsesansvarlig overlæge Anders Chakravarty: arjun.anders.chakravarty@regionh.dk

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Regionernes Løn- og Takstnævn og Yngre Læger.

Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden. Ansøgningsfristen er 25.06.2021

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Nordsjællands Hospital (Hillerød)
Dyrehavevej 29
3400
Hillerød
Tlf
48295909
Praktisk information
Oprettet
10-06-2021
Udløber
25-06-2021
Kviknummer
330694486
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce