Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Introduktionsstilling intern medicin:reumatologi og infektionsmedicin

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
12-06-2019
Kontakt
Region Nordjylland
Reberbansgade 15
9000
Aalborg
Tlf
97664070
Praktisk information
Oprettet
12-06-2019
Udløber
14-06-2019
Kviknummer
330021862
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

 Introduktionsstilling i intern medicin – Reumatologisk Afdeling i blok med Infektionsmedicinsk Afdeling. Klinik medicin, Aalborg Universitetshospital.
 
Stillingsopslag til introduktionslæge i intern medicin reumatologi nr.: 8001-07-01-i-1 opslås til besættelse pr. 1.8.2019 eller efter aftale. Stillingen er en blok med 6 måneders ansættelse på reumatologisk afdeling og 6 måneders efterfølgende ansættelse på infektionsmedicinsk afdeling 8001-38-01-i-05.
 
Har du interesse for reumatologi, og ønsker du en bred klinisk indsigt i de intern medicinske specialer med hovedvægten lagt på reumatologien, så er denne stilling måske noget for dig?
 
Om afdelingen
Reumatologisk afdeling varetager diagnosticering, monitorering og behandling af patienter med gigt-, bindevævs- og vaskulit- samt diskus- og rygsygdomme. I vores daglige klinik benytter vi bl.a. UL-diagnostik, ledinjektioner, muskel- og hudbiopsier ligesom ledscoring og manuelle rygundersøgelsesprocedurer vægtes højt.
 
Reumatologi er et bredt speciale, således råder reumatologisk afdeling, Aalborg, over mange, spændende ambulatoriespor fx artrit-ambulatorium, biologisk ambulatorium, vaskulit- og bindevævsambulatorium, urica-ambulatorium, diskus-ambulatorium samt et stort dagafsnit og et sengeafsnit.
 
Reumatologisk afdeling, Aalborg, lægger vægt på gode og sammenhængende patientforløb, tværfagligt samarbejde, forskning og udvikling. Herudover prioriteres et godt kollegialt miljø højt. Reumatologisk afdeling, Aalborg, arbejder målrettet for at levere uddannelse af yngre læger af højeste kvalitet og har således fået flere uddannelsespriser – senest Den Gyldne Pelotte i 2017 (reumatologisk uddannelsespris uddelt af yngre reumatologer). Arbejdstilrettelæggelsen i afdelingen fokuserer i vid udstrækning på uddannelsen af yngre læger med parallelambulatorier i mindre teams, mesterlæresituationer og gode konferencemuligheder.
 
Ved ansættelse på Reumatologisk afdeling deltager du i dagarbejdet i Reumatologisk sengeafsnit, dagafsnit og ambulatorium. Reumatologisk afdeling har dagvagter og der vil være 1-2 aften-nattevagter per måned i det medicinske område.
Ved ansættelse i Infektionsmedicinsk afdeling deltager du i dagarbejdet i Infektionsmedicinsk sengeafsnit og dagafsnit samt i 12skiftet forvagt i fællesskab med Hæmatologisk Afdeling.
 
I introduktionsstillingen vil du beskæftige dig med alle facetter af reumatologien hos både ambulante og indlagte patienter, og du vil under ansættelsen opnå grundlæggende færdigheder i reumatologi og bred basisviden inden for hele det internmedicinske område.
 
Stillingen kan søges af yngre læger med godkendt basisuddannelse. Ansøgere med interesse for reumatologi prioriteres.
 
Uddannelsesprogram foreligger: http://www.videreuddannelsen-nord.dk/.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med Foreningen af Yngre Læger.
Benyt nedenstående link: "Søg job" i forbindelse med din ansøgning. Husk at medsende CV og øvrige relevante bilag.
Forespørgsler kan rettes til ledende overlæge Vivian Kjær Hansen vkh@rn.dk.
Ansøgningsfrist: fredag den 14. juni 2019 kl. 12.00

Ansøg nu
Job i virksomheden

Region Nordjylland
Virksomhedsinformation
Region Nordjylland
Reberbansgade 15
9000
Aalborg
Tlf
97664070
Praktisk information
Oprettet
12-06-2019
Udløber
14-06-2019
Kviknummer
330021862
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed