Gem annonce

Introduktionsstilling i oto-rhino-laryngologi

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
23-02-2021
Kontakt
Region Nordjylland
Hobrovej 18-22
9000
Aalborg
Tlf
97648000
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
11-03-2021
Kviknummer
330529582
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale


Introduktionsstilling i oto-rhino-laryngologi (8001-22-46-i-7)
ledig til besættelse 1.5.2021 eller efter aftale

Afdelingen er den eneste øre-næse-halskirurgiske afdeling i Region Nordjylland og varetager de fleste funktioner på regions og højtspecialiseret niveau. Afdelingen udreder og behandler et stort antal cancer patienter og derudover varetages benign halskirurgi, ørekirurgi og næse- og bihulekirurgi m. brug af navigation. Afdelingen udreder og behandler et stort antal patient med vestibulogiske lidelser og et stigende antal patienter med søvnlidelser.
Afdelingen har et godt og uformelt arbejdsklima, både interkollegialt og med vore samarbejdspartnere.
Den lægelige stabsstruktur på Den Funktionsbærende Enhed omfatter 1 ledende overlæge, 1 professor, 9 overlæger, 8 afdelingslæger, 8 hoveduddannelses læger og 5 introduktions læger.


Uddannelse
Afdelingen har et godt uddannelses og læringsmiljø, og der tilbydes specifikke kursusmoduler rettet mod læger i introduktionsstilling.
Til stillingen findes et uddannelsesprogram. Aalborg Universitetshospital uddanner nye læger, og man må påregne at skulle deltage i undervisningen af medicinstuderende og kolleger i afdelingen.


Vagtstruktur
Afdelingen har 3 vagtlag og består aktuelt af et 6 skiftet beredskabs vagtlag, 8 skiftet bagvagtslag og 7 skiftet forvagtslag.


Forskning
Afdelingen er forskningsaktiv, og ansøgeren forventes at indgå i et samarbejde med den forskningsansvarlige overlæge i projektarbejde, kvalitetssikring, undervisning og forskning samt i udvikling af afdelingens funktioner.

Løn og ansættelsesforhold
Ansøgning til afdelingslægestillingen sker i henhold til gældende aftale mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger/Foreningen af Yngre Læger.

Kvalifikations krav
Ansøger skal være læge og have fuldført klinisk basis uddannelse.


Samtaler
Samtaler forventes gennemført mandag d.15. marts fra kl. 16.00

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger samt afdelingsprofil kan ses via hospitalets hjemmeside http://www.aalborguh.rn.dk eller fås ved henvendelse til konst. ledende overlæge Dan Dupont Hougaard, Øre-, Næse-, Halskirurgisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital. Mail: d.hougaard@rn.dk


 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Nordjylland
Hobrovej 18-22
9000
Aalborg
Tlf
97648000
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
11-03-2021
Kviknummer
330529582
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce