Gem annonce

Introduktionsstilling i intern medicin på Gigt- og Rygmedicinsk Afdeling og Infektionsmedicinsk Afdeling, Klinik Medicin og Akut, Aalborg Universitetshospital

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
07-04-2021
Kontakt
Region Nordjylland
Reberbansgade 15
9000
Aalborg
Tlf
97664070
Praktisk information
Oprettet
07-04-2021
Udløber
29-04-2021
Kviknummer
330592155
Jobtype
Studiejob
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Stilling som introduktionslæge i intern medicin reumatologi nr.: 8001-07-01-i-1 opslås til besættelse pr. 1. juni 2021 eller efter aftale. Stillingen er en blok med 6 måneders ansættelse på reumatologisk afdeling og 6 måneders efterfølgende ansættelse på infektionsmedicinsk afdeling 8001-38-01-i-05.

Om afdelingerne
Reumatologisk afdeling varetager diagnosticering, monitorering og behandling af patienter med gigt-, bindevævs- og vaskulit- samt diskus- og rygsygdomme. I vores daglige klinik benytter vi bl.a. UL-diagnostik, ledinjektioner, muskel- og hudbiopsier ligesom ledscoring og manuelle rygundersøgelsesprocedurer vægtes højt.
 
Reumatologi er et bredt speciale, således råder reumatologisk afdeling, Aalborg, over mange ambulatoriespor fx artrit-ambulatorium, biologisk ambulatorium, vaskulit- og bindevævsambulatorium, arthritis urica-ambulatorium, diskus-ambulatorium, idrætmedicinsk skulder-ambulatorium samt et stort dagafsnit og et sengeafsnit i Medicinerhuset.
Der er god muligheder for deltagelse i forskningsprojekter.
 
Afdelingen lægger vægt på gode og sammenhængende patientforløb, tværfagligt samarbejde, forskning og udvikling. Herudover prioriteres et godt kollegialt miljø højt. Vi arbejder målrettet for at levere uddannelse af yngre læger af højeste kvalitet og har således fået flere uddannelsespriser – senest Den Gyldne Pelotte i 2017 (pris for bedste reumatologiske uddannelsesafdeling uddelt af yngre reumatologer). Arbejdstilrettelæggelsen i afdelingen tilgodeser uddannelsen af yngre læger med parallelambulatorier i mindre teams, mesterlæresituationer og gode konferencemuligheder.
 
Ved ansættelse på Reumatologisk afdeling deltager du i dagarbejdet i Reumatologisk sengeafsnit, dagafsnit og ambulatorium. I introduktionsstillingen vil du beskæftige dig med alle facetter af reumatologien hos både ambulante og indlagte patienter, og du vil under ansættelsen opnå grundlæggende færdigheder i reumatologi og bred basisviden inden for hele det internmedicinske område. Der er deltagelse i vagtarbejdet i det medicinske område.
 
Der er dagarbejde i Infektionsmedicinsk sengeafsnit og dagafsnit samt i akutafdelingens sengeafsnit. Der er 12-skiftet vagt i tilstedeværelse fælles mellem Hæmatologisk og Infektionsmedicinsk afdeling. Der er egen bagvagt i Infektionsmedicinsk Afdeling, bagvagt i Akutafdelingen og Intern Medicinsk Bagvagt.
Infektionsmedicinsk Afdeling lægger vægt på et godt uddannelsesmiljø, og der foreligger meget positiv evaluering fra tidligere ansatte og i inspektor rapport. Der er gode muligheder for introduktion til videnskabeligt arbejde for at varetage undervisningsopgaver. Afdelingen deltager i studenterundervisningen

Det praktiske
Stillingen kan søges af yngre læger med godkendt basisuddannelse.
Uddannelsesprogram foreligger: http://www.videreuddannelsen-nord.dk/.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med Foreningen af Yngre Læger.
Forespørgsler kan rettes til ledende overlæge Mette Holland-Fischer, mhf@rn.dk, 97664070.


 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Nordjylland
Reberbansgade 15
9000
Aalborg
Tlf
97664070
Praktisk information
Oprettet
07-04-2021
Udløber
29-04-2021
Kviknummer
330592155
Jobtype
Studiejob
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce