Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Introduktionslæge til Psykiatrien i Aalborg - august 2019

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
12-06-2019
Kontakt
Region Nordjylland
Mølleparkvej 10
9000
Aalborg
Tlf
97643758
Praktisk information
Oprettet
12-06-2019
Udløber
15-06-2019
Kviknummer
330021840
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Introduktionsstilling ved Aalborg Universitetshospital – Klinik Psykiatri Syd er ledig til besættelse 1. august 2019 eller efter aftale.

Aalborg Universitetshospital - Psykiatrien er i en spændende udvikling, hvor der er fokus på faglig specialisering og øget ambulant behandling. Kvalitetsudvikling, forskning og især uddannelse er centrale elementer.

Klinik Psykiatri Syd består af en stor almenpsykiatrisk klinik med dels lukkede intensive og åbne sengeafsnit, en psykiatrisk skadestue med modtagelse, og en lang række ambulatorier. Både den ambulante funktion og sengeafsnittene er specialiserede. Herudover er der en afdeling for retspsykiatri og en afdeling for børne-unge psykiatri.

Introduktionslægen vil under ansættelsen som udgangspunkt blive tilknyttet to af vores sengeafsnit, et halvt år hvert sted – tilknytningen vil være under hensyntagen til ansøgerens kompetencer og interesser og hensyn til den uddannelsesmæssige målopfyldelse.

For at sikre specialiseringen og sammenhængende patientforløb, er almenpsykiatrien organiseret i fire afdelinger omkring mere specifikke målgrupper: afdeling for akut psykiatri, afdeling for affektive lidelser, afdeling for psykose, og afdeling for angst og personlighedspsykiatri.

Klinik Psykiatri Syd har fokus på forskning, udvikling og især uddannelse. Der vil derfor være rig mulighed for kursusaktivitet, samt forskning efter konkret ønske, herunder også oprettelse af kombinationsstillinger. Endelig har vi et særligt fokus på grundig uddannelse i psykopatologi og psykofarmakologi.

Klinik Psykiatri Syd har en lang række uddannelsessøgende læger tilknyttet så som kliniske basisstillinger (KBU), introduktions- og hoveduddannelsesstillinger i psykiatri, sideuddannelse i neurologi og almen praksis. Endelig har vi en vigtig opgave indenfor prægraduat undervisning.

Introduktionslægen forventes at deltage i afdelingens undervisningsprogram, I-kurser og grunduddannelse i psykoterapi. Der er etableret en forskningsenhed ved Psykiatrien Region Nordjylland, og det vil være muligt at deltage i forskellige forskningsprojekter.

Der lægges vægt på gode faglige kvalifikationer samt gode samarbejdsevner.
Endvidere gerne forskningsmæssig interesse og erfaring.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Inger Brødsgaard, tlf. 97 64 47 92 eller mail: i.broedsgaard@rn.dk.

Du kan læse mere om Psykiatrien og Klinik Psykiatri Syd på hjemmesiden www.psykiatri.rn.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansættelse: 1. august 2019 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist: 15. juni 2019.

Samtaler forventes afholdt onsdag den 26. juni 2019.

Stillingen er organiseret ved Aalborg Universitetshospital – Psykiatrien, Klinik Psykiatri Syd (Klassificeringsnummer 8026-08-50-I-11).

Røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland: det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden – hverken inde eller ude. 
 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Nordjylland
Mølleparkvej 10
9000
Aalborg
Tlf
97643758
Praktisk information
Oprettet
12-06-2019
Udløber
15-06-2019
Kviknummer
330021840
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed