Gem annonce

Introduktionslæge Intern medicin/reumatologi, Hjørring

Region Nordjylland

Hjørring, Nordjylland

Indrykket
13-01-2021
Kontakt
Region Nordjylland
Bispensgade 37
9800
Hjørring
Tlf
20440828
Praktisk information
Oprettet
13-01-2021
Udløber
17-02-2021
Kviknummer
330479968
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

En stilling som introduktionslæge med ½ års funktion i dels intern medicinske specialer og dels reumatologi er ledig til besættelse pr. 01.03.21 eller efter aftale.

I medicinsk område indgår du i mellemvagt tilrettelagt som 2-delt vagt, dagvagt og aften/nattevagt med tilstedeværelse på sygehuset. Under ansættelsen på reumatologisk afsnit har du 2 aften/nattevagter pr. måned
 
Reumatologisk afsnit er en bred reumatologisk afdeling som varetager ca. 1.400 nyhenviste patienter, ca. 14.000 ambulante besøg og 250 indlæggelser pr. år. Over 1.800 patienter med kronisk artrit er fast tilknyttet afdelingen, heraf ca. 330 i biologisk behandling. Alle disse 1.800 patienter er registreret i en klinisk database, Danbio-online.dk. Der er tilstrækkeligt og moderne ultralydsudstyr, digitalt kapillaroskop og polarisations­mikroskop. Der er etableret idrætsmedicinsk funktion. Et tværfagligt rygambulatorium er integreret i ambulatoriet. Der er mulighed for samarbejde med hånd- og fodkirurger samt hudlæge. De fleste opgaver løses i velfungerende tværfaglige teams.
 
Introduktionslægen vil beskæftige sig med alle facetter af reumatologien, såvel akutte som kroniske problemstillinger. Der er supervision fra afdelingens 7 speciallæger, heraf 2 kliniske forskningslektorer. Der er 2 ugers introduktionsprogram for nyansatte læger. Der er mange kursustilbud til læger under uddannelse i reumatologi. Der er gode muligheder for at starte eller deltage i forsknings­projekter.
 
Medicinsk område: Den uddannelsessøgende inddrages i arbejdet i alle specialerne: Hjertemedicin, lungemedicin, endokrinologi, gastroenterologi/hepatologi, geriatri og intern medicin. Til alle specialer er knyttet et antal senge og tilhørende ambulatorier. Herudover er der etableret Daghospital, som varetager (sub-) akut udredning og opfølgning efter indlæggelse på patienter, der kan indgå i et ambulant forløb. Introlægen vil i perioden arbejde med mennesker i alle aldre, med sygdomsproblematikker udgående fra samtlige organsystemer. Introlægen vil få udvidet sine medicinske kompetencer og prøve kræfter med den komplekse medicinske patient helt fra indlæggelsen, udredningsforløb, behandling til det efterfølgende ambulante forløb.
 
Såvel klinikkens læger som ledelse har fokus på, og prioriterer et godt uddannelsesmiljø. Der er daglig morgen-undervisning og supervisionsmulighederne er lige ved hånden, da der i alle afsnit dagligt er mindst en speciallæge til stede, og ambulatorierne ligger i umiddelbar forlængelse af sengeafsnittene. Der stilles garanti for en vagtplanlægning, der indeholder stuegangsfunktioner, ambulatoriefunktioner, samt tager individuelle hensyn i videst muligt omfang.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Nordjylland
Bispensgade 37
9800
Hjørring
Tlf
20440828
Praktisk information
Oprettet
13-01-2021
Udløber
17-02-2021
Kviknummer
330479968
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce