Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intern salgs koordinator

Kronings ApS

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
05-08-2020
Kontakt
Kronings ApS
Lammefjordsvej 5
6715
Esbjerg N
Praktisk information
Oprettet
05-08-2020
Udløber
31-08-2020
Kviknummer
330321866
Jobtype
Studiejob
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Salgskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du en dygtig og struktureret sælger, der kan eksekvere og afslutte? Trives du i salgsprocesser fra start til slut i et højt tempo? Har du interesse for salg, og vil du være bindeled mellem salgsorganisationen og eksterne samarbejdspartnere på den globale scene? Så er du formentlig den interne sælger, vi leder efter!

 

Virksomheden

Kronings ApS er en specialiseret virksomhed der producere og distribuerer tekniske produkter indenfor RV, Marine og Industry sektoren, virksomheden er global og beskæftiger ca. 70 medarbejdere fordelt i henholdsvis Esbjerg og Ning-bo Kina.

Hos Kronings ApS, bliver du en del af et dedikeret team, hvor der er højt til loftet, plads til humor, og hvor man behandler hinanden med respekt. Vi tror på en uformel og flad organisation, hvor vi ser punktlighed, rettidig omhu og et godt samarbejde skabe vejen til vores fælles succes.

 

Salg og samarbejde på tværs af værdikæden

Som intern salgs koordinator bliver du en del af virksomheden salgs- og marketingafdeling, hvor du får ansvaret for at koordinere alle interne salgs opgaver. Sagt med andre ord er det din opgave at koordinere alle interne salgs processer og være bindeleddet mellem virksomhedens salgsorganisation og eksterne samarbejdspartnere. Du kommer til at følge ordren fra start til slut, og vejleder kunden omkring løsninger og muligheder i forbindelse med produktprogrammet. Du har dialogen med produktionen og sikrer, at ordren indtastes i systemet, og at alle stamdata løbende bliver vedligeholdt. Ligeledes har ansvar for at disponering af varerne samt den daglige opfølgning, sikre rettidige leverancer til kunden. Afdelingen står også for support til de eksterne sælgere, som du supporterer i forbindelse med tilbud og lignende.

 

Udadvendt koordinator

Dine kvalifikationer har du opnået gennem nogle års erfaring fra lignende stillinger, du er formentlig en bachelor inden for salg, kommunikation eller markedsføring. Vigtigst af alt er dog din evne til at holde overblik, koordinere, eksekvere og afslutte et salg. Du behersker Navision eller andet ERP/CRM-modul, samt ligeledes Microsoft Office og gerne Excel superbruger. Som person er du udadvendt, struktureret, omhyggelig og detaljeorienteret, og du trives i et dynamisk miljø med højt tempo, hvor ikke to dage er ens. Du motiveres af at være i en selvstændig position med egne ansvarsområder. Det er et krav, at du, foruden dansk, kan kommunikere sikkert på engelsk og gerne tysk (ikke et krav), da virksomheden er global.

 

Send din ansøgning allerede i dag, idet vi løbende vil afholde samtaler, men gerne venter på den rette person. Al henvendelse behandles fortroligt.

 

Send din ansøgning mærket ”Intern salgs koordinator“ på mail, job@kronings.com. For yderligere information kontakt CSO, Klaus Rasmussen på telefon 52302966. 

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Kronings ApS
Lammefjordsvej 5
6715
Esbjerg N
Praktisk information
Oprettet
05-08-2020
Udløber
31-08-2020
Kviknummer
330321866
Jobtype
Studiejob
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Salgskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed