Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Instrumentation-Ingeniør til Kalundborg eller Virum

Job-Link ApS

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
07-11-2020
Kontakt
Job-Link ApS
Havneholmen 29
1561
København V
Praktisk information
Oprettet
07-11-2020
Udløber
30-11-2020
Kviknummer
330378594
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
IT-ingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Job-Link søger en Instrumentation-ingeniør til vores kunde i Kalundborg eller Virum.

Vi søger en ny engageret kollega, som vil være med til at skabe best-in-class løsninger til den farmaceutiske verden.

Vores kunde er en international, rådgivende ingeniørvirksomhed specialiseret i den farmaceutiske industri. Vi sikrer medicinalvirksomheders produktion gennem fleksible og fremtidssikrede løsninger i overensstemmelse med gældende lovkrav. Vores 1.000 engagerede medarbejdere leverer gennemprøvede processer og international viden, så vi altid kan supportere vores kunder optimalt – både globalt og lokalt.

HVEM ER VI I INSTRUMENTATION
I instrumentationsafdelingen er vi med til at designe, bygge og optimere komplekse farmaceutiske produktionsanlæg. Vi består af dedikerede og erfarne Instrumentation og Process Electrical ingeniører og teknikere, der beskæftiger sig med alt fra de tidlige design faser (basic og detailed design) til konstruktion, tests (commissioning) og hand-over.
Vores konsulentydelser omfatter bl.a. rådgivning til interne partnere og kunder, og dækker bl.a. ATEX installation, functional safety, predicted maintenance og automationsløsninger.
Hvis du bliver vores nye kollega, vil du indgå i instrumentation-teamet, hvor du dagligt vil blive fagligt udfordret og bruge en bred vifte af dine kompetencer og tekniske indsigt. Du vil stå sammen med en flok af hjælpsomme kollegaer, der vil støtte og vejlede dig.

HVEM KOMMER DU TIL AT ARBEJDE SAMMEN MED
Vi er ca. 25 medarbejdere i vores team, der ikke kan vente med at byde dig velkommen ombord. Instrumentation-teamet hører primært til på to sites. På vores site i Kalundborg, er der rig mulighed for at specialisere sig med de store investeringsprojekter der finder sted på det lokale site. På vores site i København (Virum) giver projekt portfolio’en med mange små projekter hos forskellige kunder dig mulighed for, at udvide din horisont inden for en bred vifte af faget. Lige meget hvilket site der appellerer til dig, vil vi sørge for, at du føler dig hjemme i virksomhedens kultur, hvor videreudvikling prioriteres og karrieremulighederne er store.

HVEM ER DU
Du har et højt energiniveau, der matcher resten af virksomheden. Du trives i den dynamiske, komplekse og til tider uforudsigelige hverdag, der hører til arbejdet i en projektorganisation. Dine kommunikationsegenskaber er essentielle, og du har nemt ved at formidle dine budskaber internt så vel som eksternt til kunder og andre interessenter.
I forbindelse med at du gradvist får mere indsigt i vores kunders produktionsprocesser, lægger vi stor vægt på, at du medvirker til at re-tænke og videreudvikle vores teknologier og løsninger. Du har evnerne og ikke mindst lysten til at inspirere og flytte grænserne for den nuværende teknologi og den konventionelle tankegang.

Sidst men ikke mindst, er du glad og positiv, og har en forventning om, at det også skal være sjovt at gå på arbejde.

Desuden er du:

  • Nysgerrig efter nye innovative teknologier
  • I stand til at arbejde tværfagligt med folk med forskellige baggrunde
  • Erfaren i projektarbejde

Dine kvalifikationer

  • Du har en relevant uddannelse og teoretiskbaggrund
  • Du har lært grundprincipperne inden for Instrumentering og proces-el
  • Du har forståelse for specificering og fortrådning af instrumenter
  • Du har arbejdet med Plant-tool (Axavia), eller har lyst til at lære det nyt
  • Du har erfaring med IOT og Bus technology

Vi tilbyder

Vi tilbyder et job i en spændende og dynamisk virksomhed og med god mulighed for udvikling. Der er tale om et vikariat på 12 måneder, men gør du jobbet godt, vil det ende ud i en fastansættelse.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Venligst søg jobbet via nedenstående link.

BEM: Vi modtager ikke ansøgninger via mail.

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Job-Link ApS
Havneholmen 29
1561
København V
Praktisk information
Oprettet
07-11-2020
Udløber
30-11-2020
Kviknummer
330378594
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
IT-ingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed